- Konu Yazar
Hayırlı olsun ... hem vatana hem sana ..
Siparişimi veriom
:queen: Kuzu cevırme :queen:
bekliyorum dostum her zaman
Siparişimi veriom
evet abi çok sağol valla ben heyecandan ne tatlı ne yemek fırsat bulamadım ama havalar düzelince mangal sözüm olsun tüm arkadaşlara.tüm tavsiyelerinizi dikkate alacağım.danışacağım ilk kişiler sizlersiniz eksik olmayınız
bekliyorum dostum her zaman![]()
Siparişimi veriom
benim peder ve kayınpeder emekli çorbacı...:queen:
Seyrantepeye yolun düşerse haberimiz olsun...bu crazyboyonede Seyrantepeden...Lojmanlarda oturduk zamanında buralardan kopamadık...20 yıldır burdayız..sana kolay gelsin...
Ender dostum aman bu çocuğa dikkat et ...elini verirsin kolunu alır...yaş 17 ama motor heveslisi şimdi msnde sana bağlamayı yapar abim ellerinden öpmüşem der...yarın ehliyetsiz bi yere toslar yapışır sana...:queen:
ama yabancı değil bizden babası Araştırmada...benim peder ve kayınpeder emekli çorbacı...:queen:
Seyrantepeye yolun düşerse haberimiz olsun...bu crazyboyonede Seyrantepeden...Lojmanlarda oturduk zamanında buralardan kopamadık...20 yıldır burdayız..sana kolay gelsin...
hmm yerim olayları,valla ben tanıyamadım daha inşallah hepinizle tek tek tanışmak nasip olur bugun tanıstım daha ihsanhakan abimle düşünün artık ne kadar geç kaldıgımı
bu çorbacı muhabbetini pek sevmem,sen de espri yapmışsındır zaten mete abi .
seyrantepede seyrangah parkı vardı oraya gelirdim ben ara sıra ,oranın işletmesini bizim enişte yapıyordu ayrıldı sonra oradan.orda bi buluşma ayarlayabliriz mesela levent,zincirlikuyu,m.köy tarafında oturanlara yakın oluyor sanırım.
bu çorbacı muhabbetini pek sevmem,sen de espri yapmışsındır zaten mete abi .
seyrantepede seyrangah parkı vardı oraya gelirdim ben ara sıra ,oranın işletmesini bizim enişte yapıyordu ayrıldı sonra oradan.orda bi buluşma ayarlayabliriz mesela levent,zincirlikuyu,m.köy tarafında oturanlara yakın oluyor sanırım.