MT İZMİR Pazar Devriyesi 2

biraz daha resim basarsanız ben sizin mekanı basacağım iyiki izmiri bırakıp gittik bir daha gitmem walla ÇATLADIM :cyclopsan

ortak alalım mı şu süpermotoyu :p

Ben bi nasıl bişey olcana karar verebilsem hayırlısıyla gerisi kolayda.:silent:
Önce tabi yarıştığım iki bisiklet var onları satmam lazım yeni motor için :p
Tabi ortak oluruz ne dimek sen al ben sana bisikletleri satınca öderim :queen:

süpersin ebush :rendeer::rendeer:

nedemek efendim..sizlere layık olmaya çalışıyorum...beni sizler yarattınızzz:cherry:

bu aradaelimde ki fotolar bu kadar maalesef :salut: yolların KESKİN VE MUHTEŞEM VİRAJLARI(ki bunun lezzetini sadece pazar devriyesi 2 bilir :p) nedeniyle çok kötü çıkmış...

Son düzenleme:
Ben bi nasıl bişey olcana karar verebilsem hayırlısıyla gerisi kolayda.:silent:
Önce tabi yarıştığım iki bisiklet var onları satmam lazım yeni motor için :p
Tabi ortak oluruz ne dimek sen al ben sana bisikletleri satınca öderim :queen:

bu biraz biner biner öderim gibi oldu sanki:p
alalım bi 200lük cross skyteam fln yoksa senin benim motora kastın var bi gün çevresini taşla çevirip bırakıvercez benim canım burgmanımı manzaralı tepe bi yerde:pr:

nedemek efendim..sizlere layık olmaya çalışıyorum...beni sizler yarattınızzz:cherry:

bu aradaelimde ki fotolar bu kadar maalesef :salut: yolların KESKİN VE MUHTEŞEM VİRAJLARI(ki bunun lezzetini sadece pazar devriyesi 2 bilir :p) nedeniyle çok kötü çıkmış...

Ellerine sağlık aslında senin çektiğin videolar dah bekliyor onları görseler hele ne yaparlar bilemiyorum.:silent: Ben yeniyim diye cesaret edip koyamadım :pale:

akşam koysan sabaha yüklenmezmi o videolar bende çok merak ediyorum?

Abicim kazara biz akdeniz gezisi falan yapsak forumlar sayfalar yetmeyecek demek bize:)
Allah arttırsın...Yatın zıbarın garii mesai var yarın sabah.

bu biraz biner biner öderim gibi oldu sanki:p
alalım bi 200lük cross skyteam fln yoksa senin benim motora kastın var bi gün çevresini taşla çevirip bırakıvercez benim canım burgmanımı manzaralı tepe bi yerde:pr:

Biner biner öderim, gezerim tozarım öderim, ama öderimde binerimde :queen:

Burgmana'da kastım yok Beverly'yede ama alışkanlık işte hep dağda yarışmaktan yollar sıkıcı geliyor.:p

Misafirleri şimdi gönderdim ama uykumda gelmedi değil hani yarın artık yüklemeye çalışırım.:wiinkk:

gaz yapmayın ayrımcılık yapmayın polemik yaratmayın adamı çatlatmayın :pr:

Abicim kazara biz akdeniz gezisi falan yapsak forumlar sayfalar yetmeyecek demek bize:)

abi benim merak ettiigim şey Wallace-Duyulmaz-Extreme1925 in 300 km lik karaburun gezisine katılmış olsalar naparlardı acaba :silent::silent:
hani arada yüz km fark var ya ondan diorum
:queen::queen:

abi benim merak ettiigim şey Wallace-Duyulmaz-Extreme1925 in 300 km lik karaburun gezisine katılmış olsalar naparlardı acaba :silent::silent:
hani arada yüz km fark var ya ondan diorum
:queen::queen:

Sen vardınya o gezide o yüzden fazla ilgi görmedi :queen: forumun sağlığı açısından yapmadık o fazladan 100 km yi baksan yapmadığımız halde bu kadar çok foto bu kadar çok ilgi aman allahım :bounce::queen::cat:

Sen vardınya o gezide o yüzden fazla ilgi görmedi :queen: forumun sağlığı açısından yapmadık o fazladan 100 km yi baksan yapmadığımız halde bu kadar çok foto bu kadar çok ilgi aman allahım :bounce::queen::cat:

kardeşim sizin topiği de canlı tutalım diye yazıyoruz biz. yoksa alp demişti "bizim topiğe siz yazmazsanız bende sizin topiğe yazmayacağım" diye daha önceki mesajlarda. Ve hakikatende sonra da yazmadı. Biz ise yazıyoruz ki sizi heveslendirelim daha çok böyle gezin tozun.

Bu arada dün gece duyulmazla yeni rotayı çıkardık. Süper olacak ama öyle böyle değil. Resimleri görünce yine kahrolacaksınız eminim. detayları cuma konuşuruz:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar