MT İZMİR Pazar Devriyesi 2

kimse laf etmesin o zaman bu pazar karaburun üzerinden alaçatıya gidiyoruz yarımada nasıl dönülür herkez görsün:wiinkk:
:p:p:p

iyiki az uzaklaştık neler neler olmuş, en önemlisi ceyz 39 msja çıkmış,
soora çifter çifter geziler, maşallah, şööle muhabbetler geçmiştir bence, rots gitti, karma da bi süredir yok, APV en az 41 saatden önce izmire dönmez, müdür de istanbulda allah fırsat bu fırsat didiniz dimi hainler, keyifden ne yapacağınızı şaşırıp bi haftasonuna sığsın diye ikiye bölünüp her taraflara gittiniz.

1001640vf9.jpg

1001639wd5.jpg

1001645sz6.jpg

1001642cl3.jpg

1001643dl7.jpg

1001644sb8.jpg

Erdem'cim ekmek elinde gözün ufukta keyfin yerine Maşallah

Tarık'cım çok sevimli çıkmışsınız valla iki fotocenik bir arada olunca samanlık stüdyo olurmuş derler:queen:

Ceyz hanım Allah kabul etsin kazayı mı kılıyordun yoksa ikindiyi mi?:queen:

biz bu işi biliyoz yaa ne güzel gezi yapmışız resimlere baktıkça içim açılıyor...
boncuk1.jpg

hedefte balıklovadan girip mordoğan karaburun eğriliman ıldır ılıca çeşme var artık
güzü yiyenler takılsın peşime:bounce:
ben böyle güzel manzara + yol görmedim. ahmetbeyli yolundan çok daha zevkli bi rota hemde virajlar hiç bitmiyor:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hedefte balıklovadan girip mordoğan karaburun eğriliman ıldır ılıca çeşme var artık
ben böyle güzel manzara + yol görmedim. ahmetbeyli yolundan çok daha zevkli bi rota hemde virajlar hiç bitmiyor:cat:

Rotayı dahada uzatalım bu hafta... Marmaris veya bodrum yapalım.... Hiç olmassa adı yol olur.... Ne o öyle mahalle gezisi gibi..... Deli danalar gibi dönüp duruyonuz yarımada etrafında.... :queen::queen::queen::queen:

Bu akşam Ankaraya gidiyorum...Gel beraber yol yapmış olursun..... :wiinkk::wiinkk:

ne işim var allahın bozkırında benim::miiz::
ben denizi olmayan memlekete diyar demem::gleam::

Karmacoma, hazır izmir'de kimse yok diye bir iki mesaj yazayım dedim..Okuyan az olur diye..Ama yine görmüşsünüz mesajları..:)

guzel gezı olmus arkadaslar tebrıkler (bızımkı kadar olmasada:p:p)
saka bı yana gercekten guzel eğlenmışsınız...

@ceyz
ablam bi günde yanlış saymadıysam 7 msg yazdın çarpmasın bu kadarı ani oldu:p

Karmacomanın gazına geldim Kolpam..41 yapıp bırakıorum..Maşallah diyin..:mrgreen:

oy oy ceyzcağzım 41 kere maşallah, ee komşu komşunun gazına muhtaçtır, bende seni gazlarken 1000 e geliyom bu gece :cat:

hadi ceyzdir trtarıktın kolpa ve onların yandaşlarından beklerdimde elitexc den beklemezdim yaa adamıda kendilerine benzettiler gitti dağ gibi delükanlıı.

YAvvv heç olurmu yavv öyle (çaktırma gizliden içlerine sızıp yaptıklarını cümle aleme gösteriyom :bounce:

Erdem'cim ekmek elinde gözün ufukta keyfin yerine Maşallah

hemde nasıl oh oh karnım doyunca hele nasıldda geldi keyfime yerine bilssen..

Son düzenleme:
ceyz

Aktif (Online)
Motosikleti: Yamaha YBR
Kan Grubu: A Rh+

:queen: bu anı ölümsüzleştirelim :queen:

Son düzenleme:

kardeşim bizim gözümüz geçen hafta yedi ve yaptık o güzergahı. bi alaçatı kalmıştı. neyse bizim bi sonraki güzergahı söylemiyorum. gezi yazılarından takip edip bizden bi sonraki hafta sanırım %40 ını yaparsınız. Yolmuş virajmış geçecen onları. biz 300 den fazla viraj yaptık bi önceki gezide. öyle tırışkanadan da değil toplamda 330 km yol yaptık az m?

biz 1400 km yaptık bu kadar bağırıyormuyuz hem sizde hiç manken yok bizde ise heryer mankendi :pr: ( daha nasıl çamur yapayım aklım burada kaldı :salut:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar