MT İZMİR Pazar Devriyesi 2

kardeşim sizin topiği de canlı tutalım diye yazıyoruz biz. yoksa alp demişti "bizim topiğe siz yazmazsanız bende sizin topiğe yazmayacağım" diye daha önceki mesajlarda. Ve hakikatende sonra da yazmadı. Biz ise yazıyoruz ki sizi heveslendirelim daha çok böyle gezin tozun.

Bu arada dün gece duyulmazla yeni rotayı çıkardık. Süper olacak ama öyle böyle değil. Resimleri görünce yine kahrolacaksınız eminim. detayları cuma konuşuruz:cat:

Abime bak sen yol yapan sen olda örenk aldığımız insan sen ol :cat: alp_tunya gelince herkes yazmış toplam 4 makina çıktık yola ceyda eren erdem bunlaryazmış zaten devriye 1 e bişiler yetmemişmi alperim abime :silent: bu arada duyulmazla yaptıysanız rotayı şüphesiz iyi bişiler çıkar ortaya :wiinkk: şartlar uydupu sürece dahil olmak isterim haberimiz olursa tabi :queen:

Abime bak sen yol yapan sen olda örenk aldığımız insan sen ol :cat: alp_tunya gelince herkes yazmış toplam 4 makina çıktık yola ceyda eren erdem bunlaryazmış zaten devriye 1 e bişiler yetmemişmi alperim abime :silent: bu arada duyulmazla yaptıysanız rotayı şüphesiz iyi bişiler çıkar ortaya :wiinkk: şartlar uydupu sürece dahil olmak isterim haberimiz olursa tabi :queen:
:wiinkk::wiinkk::wiinkk::wiinkk:

kardeşim ne zaman biz gezdikde senin haberin olmadı. aşkolsun. haberin oldu ama saati uymadı desen daha doğru olur sanki. biz kişilere hep haber verdik:cat:

26.03.2008 tarihinde 17:00 da SMYRNA da BERK dünyaya geldi....İlk çocuğum çoooook mutluyum....Sizlerle tanışmasamda (--2 kez buluştuğunuz cafeye geldim.Masada tek başıma çay içtim.kutlamalarınızı izleyip sohbetlerinizi dinledim.çok keyifli ve eğlenceliydi--)bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim.......

allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olur inşallah. bir daha ki sefere çayını da al yanımıza gel ama. uzaktan olmaz böyle

26.03.2008 tarihinde 17:00 da SMYRNA da BERK dünyaya geldi....İlk çocuğum çoooook mutluyum....Sizlerle tanışmasamda (--2 kez buluştuğunuz cafeye geldim.Masada tek başıma çay içtim.kutlamalarınızı izleyip sohbetlerinizi dinledim.çok keyifli ve eğlenceliydi--)bu mutlu günümü sizlerle paylaşmak istedim.......

vaay ufaklıkla doğumgünlerimiz aynı :cyclopsan:beraber kutlarız artık:wiinkk:...allah analı babalı büyütsün:rendeer:

iyiki DOĞDUNUZ iyiki varsınız o zaman seni seviyoruz ÇATÇUT :rendeer:

Herkese Inanılmaz Teşekkürler.....daha 2.gün Gece Devriyeleri Başladı....pazar Günü Müsait Olursam Gelmeyi çok Istiyorum.bir Imkan Yaratacağım..motorumu Da özlemedim Değil Yani....5 Gündür Binemiyorum.......

vaay ufaklıkla doğumgünlerimiz aynı :cyclopsan:beraber kutlarız artık:wiinkk:...allah analı babalı büyütsün:rendeer:
KUTLAYIN TABİ Kİ CHATKUT ABİSİ...NİCE NİCE ÖMÜRLER........BU ARADA SENİNDE GEÇMİŞ DOĞUMGÜNÜN KUTLU OLSUN.....NİCE YILLARA....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar