MT İZMİR Pazar Devriyesi 2

Evet abi katılıyorum :) (güzel çamur yapmışsın)
Görüyorum ki artık 200-300 km yol kesmiyor bizim ahaliyi o vakit; nisan ayı içinde 4 tane güzargah belirliyelim gidilmedik yer,dönülmedik viraj,girilmedik deniz,görülmedik tarihi eser,içilmedik çay, yeneilmedik gözleme yakılmadık mangal.....kalamasın

Son düzenleme:
tamam ceyz yiğenim ama sen şeneri bizi bırak gezmelere git. oldu mu yiğenim dayına nasıl yaptın bunu:salut::salut::salut::salut:

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (7 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
Wallace, os.ozgen, cem-beat, miss kolpa, ceyz, BBRR, rots

rots kardeşim bak miss kolpa da geldi. o da "wallace ve rots u aramayalım birinin çayı diğerinin yemesi derken yol bitmez" demişti.

oooo özcan tamam kardeşim yazdım bunları. bir daha mangala giderken kömür almayacağız. seni yakacağız haberin olsun:queen::queen::queen::cat::bounce:

Ya abi aslında ben öyle demek istemedim ki:pale:

Ne yani şimdi bu gezimi peynir ekmekle karınmı doyar sizin gezi 10 basar bu geziye:queen::queen::queen::queen:

Evet abi katılıyorum :) (güzel çamur yapmışsın)
Görüyorum ki artık 200-300 km yol kesmiyor bizim ahaliyi o vakit; nisan ayı içinde 4 tane güzargah belirliyelim gidilmedik yer,dönülmedik viraj,girilmedik deniz,görülmedik tarihi eser,içilmedik çay, yeneilmedik gözleme yakılmadık mangal.....kalamasın

erkek sözümü:silent:.......

paylaşım için tşk ederiz.gerçekten çok güzel görüntüler.yüreğinize sağlık

rots um zaten benim kafamda birkaç güzergah var ama kimler gelir bilmem. erken kalkıp erkenden gitmek lazım süper yerler bilirsin beni süper dedim mi de harbiden süperdir. hem yeni yerler hemde yeni lezzet durakları keşfedeceğim

rots um zaten benim kafamda birkaç güzergah var ama kimler gelir bilmem. erken kalkıp erkenden gitmek lazım süper yerler bilirsin beni süper dedim mi de harbiden süperdir. hem yeni yerler hemde yeni lezzet durakları keşfedeceğim

yeni yerlere bende varım lezzet sizde kalsada olur:wiinkk:

1001701ft1.jpg

1001702ur6.jpg

cuma günü bunun intikamı alınacak zırhınızı kılıcınızı alın gelin yada bir demlik çay söyleyin :p

biz hergün geziyoruz zaten. bak bugünde toplaştık gezdik yedik içtik

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar