Arama sonuçlarınız

1. svd

Karaoglan

Temizlikten sonra içimden geldi 2 resim çekeyim dedim,resimleri çektim çok güzel çıkmış bari siteye ekleyeyim dedim
  2. svd

Motorcular 5'e ayrılır.

ONLARI NASIL TANIYACAKSINIZ? ENDUROCU İnce, dişli tekerler ve yüksek amartisörler arasına yerleştirilen küçük, hafif ama güçlü motorların üstünde dik oturan, rengarenk kasklarının ağız kısmı Dark Wader'a benzeyen, kayak kıyafetlerini andıran giysileri kışın çamur, yazın toz içinde olanlar...
  3. svd

NTV açın

NTV açın 17:30 NTV açın güzel program var viyana motosiklet fuarı görüntüleri
  4. svd

Sürücü için sissybar kaza anında artçı için tehlikelimidir?

Sürücü için sissybar yapan yer varmı bildiğiniz? Ve sizce sürücü için sissybar kaza anında artçı için tehlikelimidir?
  5. svd

Tavla turnuvası yapsakmı?

Tavla turnuvası yapsakmı acep,şöyle 2 zar atsakta rahatlasak,organızasyonu kuvvetli arkadaşlardan hadi... yada 30 kasımdaki yemektemi yapalım yemege katılacak arkadaşlar ne dersiniz?::coool::
  6. svd

Bu güzel günde iş,güç...

Şu güzel günde işte olupta,dışarıya bakıp iç çeken ve yol yapamak isteyipte çalışmak zorunda olan herkeze kolay gelsin. Kız kuzesi karşısı bir bardak çay yada caddebostanda arkadaşlarla bölüşeceğim yarım paket çekirdek için bile neler vermezdim.
  7. svd

Ay inanki görmedim.

Yaklaşık 2 saat önce ufak bir iş için dışarı çıktım artçı olarakta eşim arkada ben yolumda maksimum 40'la giderken sağdan bir araba sola hiç bakmadan yola çıktı. Korna,fren falan derken zorla durdum ve ön tekerim aracın ön tekerine hafifçe vurdu. Düşme ,çizik falan filan hiç bişey yok Allah'a...
  8. svd

Dragstar_Shadow

Sonunda kendi motorumu sattım ve almak istediğim motora 1 adım daha yaklaştım. Elimdeki parayıda birleştirince nakit (alım satım ruhsat masrafları dahil)9700 gibi bir bütçe var shadowlar için biraz sıkıntılı ama dragstar için uygun bişeyler bulabileceğime inanıyorum. 2004 ve üzeri max...
  9. svd

2008 chopper

marka: Kanuni model: Caracal fiyatı: 2.300 takası fiyat:2.600 renk: siyah km: 5600 detay: sıfır gibi aksesuar: üçlü chopper model heybe tipi çanta takımı il/ilçe: istanbul\maltepe tel:0549 723 14 85 Bunu satıp 2 tane motor alıcam. Shadow veya Dragstar birde eşime scooter düşünüyorum( T E M İ Z)...
  10. svd

Mondial150 HS,Xgjao,Ramzey,JinlunHuslar,MonreoAngel,Asya150T, Arora

Sitede aradım bulamadım,şimdi bu scooter olayına yeni giriyorum.Bitanede scooter alıcam ama bu saydıgım markaların 150cc modelleri (şimdi tek tek yazmıyorum )birbirlerine çok benziyor kasaları bile nerdeyse aynı ama motor olarak farklılıkları varmı,benim alacagım 2. el yani buyuk ihtimal garanti...
  11. svd

Scooter takaslı vitesli motosiklet

2008 Caracal 200 motorumu satıyorum.Bunu satıp 2 tane motor alıcam. Shadow veya Dragstar birde eşime scooter düşünüyorum( T E M İ Z) uygun alıcılar satıcılar arasın Sahibinden ilan no 10558690.
  12. svd

Takaslı chopper

Scooter takaslı chopper Caracal 200 motorumu satıyorum.Bunu satıp 2 tane motor alıcam. Shadow veya Dragstar birde eşime scooter düşünüyorum( T E M İ Z) uygun alıcılar satıcılar arasın Sahibinden ilan no 10558690.
  13. svd

Caracal 200

http://www.sahibinden.com/saticam_artik_cok_temiz_yalan_dolan_yok_arayin_konusalim_WQQaXQQ10558690WQQpXQQdisplayitem
  14. svd

Ramazan

Bütün ramazanın oruclarını tuttuk Allah kabul ederse.Kısmet yarınıda atlatmak. Allah hepimize başka ramazanlar oruç tutmayı nasip etsin.
  15. svd

Caracal 200

Arkadaşlar bende satıyorum benim karakaçanı, [email protected] koyuyorum ordanda bakarsınız ilan no:10558690, Hergün caddebostan sahil topicinde resimleri var ordan da bakabilirsiniz. Garantisi devam etmektedir 5000 kmde kazasız.2008 model.
  16. svd

Ramazan ilk günü tuttuk Allah son günü tutmayıda nasip etsin.

Ramazanın ilk orucu az sonra bitecek . İşinden dolayı yogun şartlar altında calısan ,motor üstünde oruc tutan ,herkeze Allah kolaylık versin. Hepinize hayırlı Ramazanlar.
  17. svd

Sahibinden Seyhan 251

Benim değil ama eniştemin.Motorun biraz bakımsızlık dışında bir sorunu yok. Mekanik olarak masraf gerekmiyor.Peryodik bakımları su zamana kadar yapıldı.Orjinal kmsinde. Sahibinden ilan no 10469422.
  18. svd

en iyi chooper,kros,enduro,race

Sizce bu dört segmentin en iyi motorları nedir cc önemli diil. Bence chooper dragstar xvs 650 kros xt 600 enduro transalp xl 600 race (çok anlamam ama)cbr 600
  19. svd

Kaza yaptım

Bugunku toplantıdan işlerim yüznden erken ayrılmak durumundaydım.yolda yagmur yüzünden güzergahımı degiştirdim acıbadem den aşagı inerken önümdeki siyah jip u dönüşü yapılmayan yerden u dönüşü yaptı. çarpmamak için frene asıldım çarpmaya az mesafe kalada motoru yana yatırdım yere dustuk.arkada...

Yeni mesajlar