Sürücü için sissybar kaza anında artçı için tehlikelimidir?

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürücü için sissybar yapan yer varmı bildiğiniz?
Ve sizce sürücü için sissybar kaza anında artçı için tehlikelimidir?

Anladıysam arap oluyum. :pale: Lütfen açarmısın biraz konuyu:)

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
sissybar diye bişi var hani.?
Artçının sırtını dayaması için koyulan aparat.Bunun sürücü için olanları var,ondan bahsediyorum.

Anladın mı ?

Ok anladım.:) Teşekkürler. Fikrim yok benim motor enduro.Sizinkiler çok rahat nerdeyse arkanıza uzanıp gidiyorsunuz.Muhtemelen sende onun için taktırmak istiyorsun.:)

Sanayide sağa sola istediği parçayı yaptıranlar oluyor gördüğüm kadarı ile ama eğer hazır yapılmışı dersen Özen motorda highwayhawk'ın sürücü sissy barları vardı. Eğer ebay'den getirtirim dersen çok farklı ve seçenekler fiyatlar mevcut bir bak derim.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kullanan ve görüşü olan bir arkadaş varmı acaba

En fazla göğüs hizasında olur artçının ama olası bir durumda illaki ezik ya da kırık problemleri oluşturabilir.Fakat motosiklete binen insan zaten herşeyi göze alıyor, o kadar büyütmemek lazım:cat:
Ama siz yine de taktıracaksanız kendiniz düşünüp iyice öyle karar verin.Allah korusun kötü bir durum oluşursa kimse sorumlu tutulmayı istemez:cat:

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Sissybar büyük rahatlık. Ama bence artçı için de sürücü için de çok büyük tehlike yaratıyor. Kaza anında düştünüz diyelim, motordan çar çabuk kurtulmanız lazım. Ama kurtulamıyorsunuz. Sebep; sissybar. Bu ne demek, motor nereye siz oraya. Yaşadığım tecrübeye dayanarak söylüyorum ki, motorumda sissybar olsaydı şu anda çok daha kötü bir durumdaydım. Mümkünse hiç takmayın, kesinlikle tavsiye etmem. İki tekerin keyfini sissybarsız sürün.

bence tehlikeli olur düşünün bi kaza anında aynı racinglerde doponun yaptıgı gibi edep yerine zarar werebilir..

arkadan çarpma sonucu artçı için istenmeyen sonuçlar verebilir

omurgamıza denk geldiği için Allah muhafaza öldürmese bile süründürebilir

düşmeye yakın kendini motordan atması biras zor olur bence...+ chopper keyif için...yaptır qitsin...tehlikesi olacağını pek düşünmüyorum...

Mersin İl Temsilcisi
Anladıysam arap oluyum. :pale: Lütfen açarmısın biraz konuyu:)

ben anladım ve hazırdan arap asllıyım :)

sissy bar kaza anında ve ivmelenmelerde tehlikenin aksine onun geriye doğru düşmesini engeller.
mutlaka takılması gereken bir aparat :cat:

bende yaptırmayı düşünüyorum. takılıp çıkabilen, hatta ayarlanan bişey yaptır ki artçı varken çıkarır, ona daya:cherry:nırsın, yalnız yolculuk ederken takarsın. sisinin zarar verme ihtimali çok düşük, şayet o şiddette kaza yapılırsa, sisi zararı olmasa başka bi şekilde zarar görülür. kaza yaparım diyede motosiklet kullanmak zevksiz olur, kurallara tamamen uy, koyver gitsin gerisini:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar