Ramazan ilk günü tuttuk Allah son günü tutmayıda nasip etsin.

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ramazanın ilk orucu az sonra bitecek .
İşinden dolayı yogun şartlar altında calısan ,motor üstünde oruc tutan ,herkeze Allah kolaylık versin.
Hepinize hayırlı Ramazanlar.

Alah hepimize nice Ramazan ayları nasip etsin.

Bu dönemde motosiklet sürücüleri olarak hem çevremize hem kendimize dikkat etmeliyiz. Çevremize dikkat etmeliyiz çünkü oruçlu sürücülerin dikkatleri dağınık olacakltır. Hele iftar vaktinin yaklaştığı anlardaki trafikten bahsetmek bile istemiyorum.

Kendimize de özellikle sigara tiryakisi isek çok daha fazla dikkat etmeliyiz. Maalesef lanet olası tiryakiliğim yüzünden beni bugün asıl sigarasızlık çok kötü çarptı ve bırakın motosiklet sürmeyi, neredeyse yürümem bile sapıttı. Bu nedenle çok acil gerekmedikçe motosiklete seyrek binmeyi düşünüyorum, çünkü gerçekten çok kötü dikkat dağınıklığı vardı bugün bende. Şu an daha karnımı tam doyurmadan sigara yakmış bulunuyoum.

Son düzenleme:
ooouuww midem çok pis ağrıyoo ::stretche
aç gibi açıkmışım yemeğe nasıl saldırdığımı bilmiyorum :)
tuttuğumuz oruçlar kabul olsun:rendeer:

oruç tutmuyorum ama tutanların orucunu Allah kabul etsin..

biraz zor geldi ilk gün :) bakımlada arızalarda zorlandım ama zamanla alışcağımıza eminim. :)

Evet ılk gun dusundugumden daha kolay gectı ama tabıkı bugun hep evde olmanın verdıgı bı kolaylıktı bu Allah bedenen calısanlara ozellıkle kolaylık versın...

Amın..

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
doyduk cok sukur...

Adana; öğlen sıcaklıgı halaa 35-40 derece nem desen cabası, dilim damağıma yapıstı, Ben böyle ofisimde çalışlıp mızmızlanırken; Allah kolaylık versin bagda bahçede, yolda izde çalışına. Herkeze hayırlı ramazanlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar