Tavla turnuvası yapsakmı?

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tavla turnuvası yapsakmı acep,şöyle 2 zar atsakta rahatlasak,organızasyonu kuvvetli arkadaşlardan hadi...
yada 30 kasımdaki yemektemi yapalım yemege katılacak arkadaşlar ne dersiniz?::coool::

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben varım hatta çok eylenceli olucağini düşünüyorum :)

valla tavla olacagı gün müsait olup gelirsem bende varım :p cok iyi bilmem tavlayı ama zarım iyidir :p zar tutmuyorum ona göre :p

en son bunu diyenler ağlamıştı :p vallahide billahide bilmem cok ama ağlattım cok kişiyide :p hatta bir keresinde babam yasında hayatı tavlayla gecmiş adama tavlayı bıraktırdım :p 89 senesi Türkiye tavla ikincisi adam :p

seninki acemi pehlivanlıgı ayagı kaymıştır onun:Ç:D gerçi babam hep şöle der acemiyle tavla oynama yenilirsin:D

hahahha valla diyorum bak acemiyim ama kafa tutmaya bayılıyorum :p sonucta oyun ve sonucta zar bu kime iyi gelirse birazda şans yani :p ee şansımada güvenirim genelde :p kazansakta kaybetsekte önemli olan dostane bi şekilde zaman gecirmek...

hahahha valla diyorum bak acemiyim ama kafa tutmaya bayılıyorum :p sonucta oyun ve sonucta zar bu kime iyi gelirse birazda şans yani :p ee şansımada güvenirim genelde :p kazansakta kaybetsekte önemli olan dostane bi şekilde zaman gecirmek...

bencede tavladan sonra motorlada kapışırız sen ne kullanıyon varmı ehliyet:D

Play 65 i yükleyin tavlanın kralını oynayın perfectgame nik beklerim. Bu arada max. puanı da söyleyim 2450 anlayan anlar. İstanbul'lu olsam kesin turnuvaya katılırdım. Bir motor 2 tavla uzmanlık alanım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar