Arama sonuçlarınız

1. R

Go-Kart Projem İçin Uygun Fiyatlı Motor Arıyorum

Troll olduğumu nerden çıkardın ki şimdi? Birazdan şase'nin videosunu aticam. Özelden yaz
  2. R

Go-Kart Projem İçin Uygun Fiyatlı Motor Arıyorum

Merhaba, 13 yaşındayım ve kendi çapımda bir go-kart projesi geliştiriyorum. Şasesini tamamen kendim yaptım. Kaynak işlerini, mikrodalga fırın trafolarından (MOT) yaptığım kendi kaynak makinemle hallettim. Yani projede olabildiğince minimum bütçeyle maksimum verim almaya çalışıyorum. Şu anda tek...
  3. R

Conta İnceltme HK.

Uygulamayacağım. Sadece aklıma takıldı
  4. R

Conta İnceltme HK.

Eyvallah kardeşim, mantıklı diyosun ama benim kafama takılan şey şu: 0.5 mm contayı 0.2 mm yapınca sadece 0.3 mm fark ediyor, bu kadarcık inceltmeyle motor nasıl daha güçlü oluyor? Yani gözle zor fark edilecek bi kalınlık farkı gerçekten performansa bu kadar etki edebilir mi? Bi de piston...
  5. R

Conta İnceltme HK.

Bugün forumda şöyle bir yazıya rastladım: Alt silindir contası inceltildiğinde, sıkıştırma oranı arttığı için dolaylı yoldan motor gücünde de artış oluyormuş. Aklıma takılan şu oldu: Orijinal contanın kalınlığını 0.5 mm varsayarsak ve bunu 0.2 mm'ye düşürürsek, bu kadar küçük bir fark motor...
  6. R

Buja vs Ump beyin

Hocam UMP de buja kullanıyor, bujadan devam 👍
  7. R

Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

Hocam 2. el'e sıcak bakmıyorum. Bana 140.000TL'yi geçmeyecek bir motor onerirmisiniz 1748679306 Lutfen
  8. R

Nasıl 106'ya aldınız? Ben bayiye sordum 139.500 dedi
  9. R

Hocam 140.000TL vermeye değer mi onu merak ediyorum. Nasipse 4 Yıl boyunca kullanmayı planlıyorum.
  10. R

İn 140 niye verilmez? Bildiğim kadarıyla peşin 120, Taksitli 140
  11. R

Fiyatına değer mi suan
  12. R

Konuyu hortlatabilirmiyiz
  13. R

Motorsiklette Araba Yağı Kullanabilir miyiz?

Ben surekli1.5L ayrı ayrı almak istemiyorum. Direkt arabalar için satılan 4L yağdan alsam sıkıntı çıkarır mı?
  14. R

Trafikte Çocuklar Yarışta Gibi – Polis Ne Yapıyor?

Bugün sabah 15-16 yaşlarında bir çocuk, plakasız ve abartı egzozlu 250 SR sürüyordu. Büyük ihtimalle ehliyeti de yok. Yanlarında bir grup kız vardı, bir cup’a üç kız binmişlerdi. Hiçbirinde kask yoktu. 250 SR'yi süren çocuk da artçısıyla birlikte resmen şov yapıyordu, belli ki etkilemeye...
  15. R

Motorsiklete Fan Takan Adam

pc fanı yerine yüksek devire sahip server fanları kullansa etkisini baya görürdü bence.
  16. R

aklıma bişey takıldı.yağ soğutmalı motorların radyatörü için mantıklı mı sizce?
  17. R

Siz bunu mantıklı buluyor musunuz?
  18. R

[ 2025 ] Motorsiklet Kaplama/Boya Ruhsata İşletme

kaplama/boya da hala fatura isteniyor mu? 1744045469 güncel
  19. R

[ 2025 ] Motorsiklet Kaplama/Boya Ruhsata İşletme

[ Bilgi/Tecrübe Paylaşım Konusu ] Forumda bununla ilgili konular var. Ancak güncel değiller. Güncel bilgisi olan varsa paylaşabilir.
  20. R

Bajaj ns200 vs Tvs Apache Rtr 200

evet ug baya güzel. ama bajaj biraz teknolojiden yoksun gibi yeni yeni dijital gösterge getirdiler

Yeni mesajlar