Hindistan' da en çok tercih edilen motosiklet firması Hero Motocorp' tur . Hem dayanıklılık, hem fiyat hem de network ile normal şartlarda ne demekse.TVS normal şartlarda Hindistan'ın en çok tercih edilen motosiklet firması. Oldukça dayanıklı motosiklettir. Ülkemizde ise distribütör ve montaj kaynaklı sıkıntıları mevcut. Geçen sene çok fazla karşılaşılan motorunda daktilo sesi sorunu mevcuttu.
Diyelim ki satın aldınız, mutlaka iyi bir ustaya tekrar kontrol ettirmeniz gerekiyor. Distribütörü UMA. Çinli motorlardaki yedek parça stratejisini bu markada da kullanıyor. Parçaları biraz pahalı. Bazı parçalarını tek satın alamıyor set olarak satın alabiliyorsunuz.
Bir ara benim de çok takip ettiğim markaydı. Hatta satın almanın eşiğinden dönmüştüm. Sonrasında Bajaj ile yoluma devam ettim. Youtube üzerinde Snew kanalında bu motosiklet ile ilgili videolar mevcut. Yine aynı kişinin kurduğu whatsapp grubunu bir süre takip ederseniz TVS hakkında yeterli bilgilere ulaşabilirsiniz.
Patronları yurtdışındaki iş ortaklarını golf arkadaşlarından seçmese marka daha çok duyulurdu.