Tvs Apache Rtr 200 alınır mı?

TVS normal şartlarda Hindistan'ın en çok tercih edilen motosiklet firması. Oldukça dayanıklı motosiklettir. Ülkemizde ise distribütör ve montaj kaynaklı sıkıntıları mevcut. Geçen sene çok fazla karşılaşılan motorunda daktilo sesi sorunu mevcuttu.
Diyelim ki satın aldınız, mutlaka iyi bir ustaya tekrar kontrol ettirmeniz gerekiyor. Distribütörü UMA. Çinli motorlardaki yedek parça stratejisini bu markada da kullanıyor. Parçaları biraz pahalı. Bazı parçalarını tek satın alamıyor set olarak satın alabiliyorsunuz.
Bir ara benim de çok takip ettiğim markaydı. Hatta satın almanın eşiğinden dönmüştüm. Sonrasında Bajaj ile yoluma devam ettim. Youtube üzerinde Snew kanalında bu motosiklet ile ilgili videolar mevcut. Yine aynı kişinin kurduğu whatsapp grubunu bir süre takip ederseniz TVS hakkında yeterli bilgilere ulaşabilirsiniz.
Hindistan' da en çok tercih edilen motosiklet firması Hero Motocorp' tur . Hem dayanıklılık, hem fiyat hem de network ile normal şartlarda ne demekse.
Patronları yurtdışındaki iş ortaklarını golf arkadaşlarından seçmese marka daha çok duyulurdu.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
dün bizim grupta bir arkadaş ile tanıştım tvs rtrsi var gidişi fln gayet güzel ve tatminkar seside güzeldi 4000 kmdir ilk sabihi bir sorun yaşamadığını belirtti biraz kullanayım dedim alt devirleri canlı 5 vites fakat devir aralıkları güzel arkadaşın yakın ortalamasıda 2.8di güzel gidiyordu uzun yolda da 110-120 arası gidebiliyorum sorun olmuyor dedi

Motosikleti
Forza 250
1-2 ay önce yakın arkadaşıma aldık başlangıç motoru olarak bundna önce rks’nin bir scooterını kullanıyordu.Ben bir iki sürdüm açıkcası beğendim,frenleri gidişine göre gayet iyi.Bajajın veya cfmotonun bazı modellerinde olduğu gibi en azından ŞİMDİLİK değişik vızır vızır sesler gelmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidiş olarakta rodaj bakımını yaptırdık geçen hafta ben denemedim ama o 130 gibi birşeyler görmüş herhalde.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fiyatına değer mi suan

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Boyu kısa arkadaşlar için uygun bir motor, oldukça engin. Özellikleri falan da gayet güzel, ABS ve kaydırmalı debriyaj var. Ama gidon açısı dar ve kronik olduğunu düşündüğüm bir zincir sesi var. Gücü vs yerinde, alınabilecek bir motor.

Fiyatına gelirsek daha yakın zamanda 109k civarındaydı, 140 verilmez bence.

İn
Boyu kısa arkadaşlar için uygun bir motor, oldukça engin. Özellikleri falan da gayet güzel, ABS ve kaydırmalı debriyaj var. Ama gidon açısı dar ve kronik olduğunu düşündüğüm bir zincir sesi var. Gücü vs yerinde, alınabilecek bir motor.

Fiyatına gelirsek daha yakın zamanda 109k civarındaydı, 140 verilmez bence.
140 niye verilmez? Bildiğim kadarıyla peşin 120, Taksitli 140

Motosikleti
Motorsuz
2. El garantisi devam eden 5-6k kmde uygun fiyata yakalarsan bence çok mantıklı grubumuzda bir abide var motor ile 11-12k yaptı ve bunların çoğunluğu uzun şehir dışı yollar (800-1000km) motorda 0 sıkıntı sadece zincirini ve lastiğini değiştirdi bu km boyunca o paralara alacağın bir çinli ile yaşayacağın maceralara hiç gerek yok diyorum.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
2. El garantisi devam eden 5-6k kmde uygun fiyata yakalarsan bence çok mantıklı grubumuzda bir abide var motor ile 11-12k yaptı ve bunların çoğunluğu uzun şehir dışı yollar (800-1000km) motorda 0 sıkıntı sadece zincirini ve lastiğini değiştirdi bu km boyunca o paralara alacağın bir çinli ile yaşayacağın maceralara hiç gerek yok diyorum.
Şehir içinde kullanması dertsiz, artçı ile seyehatte tork sıkıntısı çekmezsin. Bizim buraların yolları kaldırım taşı hep. Kırıklar, yarıklar, eksik taşların yerini dolduran toprak, çamur ve orantısız rögar kapakları falan...

Bazen babamla artçılı bazen tek mecburen bunların üstünden geçiyoruz, motorda bizde hala yaşıyoruz. Yarım saat önce yanlışlıkla 3. vitese geçti mi diye vites kolunu yoklarken 4. vitese debriyajsız taktım, devri mi denk geldi bilmem çok rahat geçti.

Otobanda tapa gaz gidiyorum ve şehir içi kullanımda artçı oluyor, o yüzden yakıt tüketimi 3-3.5 arası ama üstünü görmedi hiç. Artçılı bile 120-130 arası hıza bana mısın demeden çıkabiliyor, 100-120 arası hızlarda seyehat etmek çok rahat.

Şehir içinde kullanması dertsiz, artçı ile seyehatte tork sıkıntısı çekmezsin. Bizim buraların yolları kaldırım taşı hep. Kırıklar, yarıklar, eksik taşların yerini dolduran toprak, çamur ve orantısız rögar kapakları falan...

Bazen babamla artçılı bazen tek mecburen bunların üstünden geçiyoruz, motorda bizde hala yaşıyoruz. Yarım saat önce yanlışlıkla 3. vitese geçti mi diye vites kolunu yoklarken 4. vitese debriyajsız taktım, devri mi denk geldi bilmem çok rahat geçti.

Otobanda tapa gaz gidiyorum ve şehir içi kullanımda artçı oluyor, o yüzden yakıt tüketimi 3-3.5 arası ama üstünü görmedi hiç. Artçılı bile 120-130 arası hıza bana mısın demeden çıkabiliyor, 100-120 arası hızlarda seyehat etmek çok rahat.
Hocam 140.000TL vermeye değer mi onu merak ediyorum. Nasipse 4 Yıl boyunca kullanmayı planlıyorum.

Hocam 140.000TL vermeye değer mi onu merak ediyorum. Nasipse 4 Yıl boyunca kullanmayı planlıyorum.
Bu segmette motor araştıran biri olarak kendi bulduğum bilgileri vereyim.

TVS 200 fiyatına göre güzel motor, 140 bine 12 taksitle satıyorlar o fiyatlarda tek rakibi 250NK olabilir ki o da çinli. Gördüğüm tek sorunu montajının kötü yapılması, ondan dolayı sorunlar yaşayan çok olmuş.

Ben ise şuan NS200 almayı düşünüyorum veya bütçe ayarlama imkanı olursa 500cc motorlara bakacağım. Neden NS200 denirse de servisi daha yaygın, su soğutmalı olduğu için hem gücü daha yüksek hem motor şişer mi derdi yok, montajı da düzgün yapılıyor. Tek eksiği 30 bin lira kadar pahalı olması ve halojen far olması (farın led olması için üste 10 bin daha verip UG2 almak gerek)

Motosikleti
Forza 250
Bu motora 140 verilmez eğer elinizde 85-90 lira naktiiniz var rahatlıkla 23-24 model 3-5 binde olanını alırsınız

Tam bir hafta önce 2024 model sıfır aldım 106.500 TL nakit aldım. Şimdilik çok memnunum. Bugün ilk rodaj bakımı kendim yaptım.

Tam bir hafta önce 2024 model sıfır aldım 106.500 TL nakit aldım. Şimdilik çok memnunum. Bugün ilk rodaj bakımı kendim yaptım.
Nasıl 106'ya aldınız? Ben bayiye sordum 139.500 dedi

Motosikleti
Motorsuz
Bu arada yalan söylemişin 11-12 değil 21-22k km olmuş motor ve sadece dediğim gibi zincir değişti motorun 140.000 tl etmez nezlimce gidip ns200 alırım o paraya ama 2.el olur tvs nin 90 bine şu an 0 a yakınını satıyorlar sarı sitede bence o fiyatlara çıkabiliyorsan güzel bir ns200 alabilirsin 2.el

Motosikleti
HONDA FORZA 250
196 boy 120 kilo halimle bile rahat kullandım ama dışarıdan bakınca sırıtıyordu 😅 yine de gidişi, kalkışı, ara hızlanmaları gayet yeterliydi. hep özleyeceğim bi motor olarak kalacak...

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Bu arada yalan söylemişin 11-12 değil 21-22k km olmuş motor ve sadece dediğim gibi zincir değişti motorun 140.000 tl etmez nezlimce gidip ns200 alırım o paraya ama 2.el olur tvs nin 90 bine şu an 0 a yakınını satıyorlar sarı sitede bence o fiyatlara çıkabiliyorsan güzel bir ns200 alabilirsin 2.el
O abiye söyle de bir hava ve yağ filtresine baksın, bakımları aksatmayın aksatınca en iyi ihtimalle güçten düşer, elinize masraflı bir parçayı alıp sanayi sanayi gezmeyin.

Motosikleti
Motorsuz
O abiye söyle de bir hava ve yağ filtresine baksın, bakımları aksatmayın aksatınca en iyi ihtimalle güçten düşer, elinize masraflı bir parçayı alıp sanayi sanayi gezmeyin.
O kadar değil ya sadece zincir değişmiş derken sıvı bakımları ya da 5-10 bin bakım haricinden kastetmiştim :ROFLMAO:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar