Arama sonuçlarınız

1. SnappyninRuh

krom temizliği

https://www.trendyol.com/menzerna/metal-polish-metal-krom-celik-parlatici-125-gr-p-47763951 şunu al sonra dua et,paranızı kaptırmayın
  2. SnappyninRuh

kaza sonrası avukatlar başka numarayı arıyor

sakın ola kimseye vakalet verme
  3. SnappyninRuh

Kucakta yolculuğa 32.887 TL ve trafikten men cezası..

milletin fantezisine bile karışır oldular:mad:
  4. SnappyninRuh

Drift l egzoz delmek

inşallah seni de delmezler usta:)
  5. SnappyninRuh

Motor iç lastiği değiştirildikten sonra çekişi düşer mi?

bende de sfc varken ayda bir iki kere lastik patlardı,çok dandik bi dış lastiği var ki çivileri mıknastıs gibi üstüne çekiyor
  6. SnappyninRuh

50k 2. El Motor Önerisi

50 bin liraya o götün sığacağı bir motor düşünemedim,bence ilk baş diyetisyene gidin sağlıklı bir insanın kilolarına indikten sonra motosiklete binmek sizin için daha zevkli olacaktır
  7. SnappyninRuh

Honda CB125F yine başaramadı

tapagaz 100-110 giderken yakıyor yalan yok,o rahatlığa göre bana göre 1 litre fazla yakmasının bi önemi yoktu kişiden kişiye değişir
  8. SnappyninRuh

lastik ısıtmak

foruma 10 sene önce geldiğimde de aynı konular açılıyordu,10 sene geçti açılan konular aynı sadece soruyu soran ve cevaplayan arkadaşlar farklı :)
  9. SnappyninRuh

Honda CB125F yine başaramadı

zamanında konu açtım ülkede japon commuter acıgı var,cbfin kemikleri sızlıyor cbf sahipleri elindekine iyi baksın çünkü bir daha öyle kral bi motor gelmeyecek
  10. SnappyninRuh

Almak istediğiniz motosikleti dışarda görünce

almak istediğiniz motor ne merak ettim
  11. SnappyninRuh

Lipton, şeftali aromalı soğuk çay üretimini durdurduğunu duyurdu

yok toz değil şurup sulandırılarak yapılıyor
  12. SnappyninRuh

Lipton, şeftali aromalı soğuk çay üretimini durdurduğunu duyurdu

fabrikasında çalışıyorum günde 800 palet ürün çıkıyor:giggle:
  13. SnappyninRuh

Yağ bakım aralığını uzatmak istiyorum

kaliteli yağ kullanıyorsanız 500-1000 km arası uzatilabilir
  14. SnappyninRuh

Motoru dedemin odasına koydum biraz kavga ettik ssli

duman atma olayı zaten bu işin cilvesi ama fark ettiyseniz yağ çilek kokulu hiç bir rahatsızlığı yok 1741201778 gidiş videosu merak edene
  15. SnappyninRuh

Motoru dedemin odasına koydum biraz kavga ettik ssli

yaptığım güncellemeleri buraya yazayım ileride hatıra falan olur,yeni sipariş ettiğim hard enduro 2t makinelerde kullanılan ipone yağ aldım, pejo fabrikadan çıkarken 1 litreye 40 ml yağ katınız diyor fakat ben şırınga ile hassas ayar yaparak 1 litreye 45 ml yağ katıyorum,silindir pistonun durumu...
  16. SnappyninRuh

Yeni alınan motorun yanık kokması

bu olay parcaların birbirine alışması veya egzoz içindeki elyafın yanmasından farklı bir durum acilen servise git zaten duman dediği anda şüphelenmiştim.
  17. SnappyninRuh

akü göstergesi

açılın dostlar ben elektrikçiyim!!! her motorda çakmaklık soketi yok,bana göre olmasına gerek de yok neyse, sağlıklı bir akünüz varsa sürekli kontrol etmenize de gerek yok,bakımdan bakıma motor çalışmıyorken ve çalışıyorken değerlere bakarsınız kullanımı da pratik evdeki alet edavatınız için ve...
  18. SnappyninRuh

Yeni alınan motorun yanık kokması

arkadaşın videoyu izlediniz mi bence mavi duman atıyor o kadar da normal değil

Yeni mesajlar