Honda CB125F yine başaramadı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya bazı durumlarda 3.5 LT yakıyormuş, 150 CC motor 3.5 Lt e çıkabiliyorsa oyle 150 cc nin ben....
honda olsa bile almam.heee rahattmış olabilir ama yeterli değil.
tapagaz 100-110 giderken yakıyor yalan yok,o rahatlığa göre bana göre 1 litre fazla yakmasının bi önemi yoktu kişiden kişiye değişir

Bana Pm atsana numaranı symleri atarsam çok fazla kalabalık olur :)

hacım senle ilgili değil ama ben telefon paylaşmıyorum.

Burda bir fetocu vardı, elit ataturkçu bir motorcu gibi davranıp telefonumu alırsa bütün umumi wclere telefonumu yazıp "ben okşan ara beni" yazdırır.
teleffon numraramı kapatmak zorunda kalırım.

Daha da kötüsü, emniyet ve yargıdaki fetcoculere verip başımı belaya sokabilirir.Çok ipne adamlar bunlar.herseyi yaparlar.

kusura bakmıyosun umarım.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...bu süreçte yağları sürekli internetten temin ettim motul 5100 kullandım başlarda yaramadı vites geçişleri çok kötüydü sonra castrol power1 kullandım memnun kaldım ondan sonra tavsiye üzerine luqui moly street'e geçtim motorda ki sesler bu yağın 10w30'unu kullandığım 2. şişede meydana geldi sahte miydi yada yaramadı mı noldu bilmiyorum ama 10w40 buldum onu kullanmaya devam ettim yağdan ben baya memnun kaldım bir problem de yaşamadım motorun problemi kroniği de olabilir zamanla göreceğiz...
Piyasada Liqui Moly Street'in 10W30'u yok ki? (Bende Honda varken bakmıştım, kesinlikle bulamamıştım.) Sahtedir o...

Sonradan ekleme: Getirmeye başlamışlar gibi anlaşılıyor, 3 yıl kadar önce sadece 10W40 vardı...

Piyasada Liqui Moly Street'in 10W30'u yok ki? (Bende Honda varken bakmıştım, kesinlikle bulamamıştım.) Sahtedir o...

Sonradan ekleme: Getirmeye başlamışlar gibi anlaşılıyor, 3 yıl kadar önce sadece 10W40 vardı...
ya bende genel olarak 10w30 arayışına girdim çok seyrek gerçekten, denk geldim birde indirimdeydi kaçırmayayım dedim. ama yağı kutusunu kokusunu rengini detaylıca inceledim bir fark görmedim motorda da kullanımda bir gariplik yaşamadım.

F54

honda nın tvs nin yanında bu 30k fark ile piyasada tutunması zaten imkansızmış!! 125 cc cücük kadar motor honda olsa ne tvs olsa ne vatandaş uygun olanı almış honda da cortladı

Güzel bir F/P motosiklet. Parasına göre anca bu kadar. Ancak gereğinden fazla övüp göklere çıkararak Honda'nın ekmeğine yağ sürmüş oluyoruz. Bu tip motorları Avrupa da satamazken bizim gibi ülkelere göndermeye kendilerine hak buluyorlar.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
hacım senle ilgili değil ama ben telefon paylaşmıyorum.

Burda bir fetocu vardı, elit ataturkçu bir motorcu gibi davranıp telefonumu alırsa bütün umumi wclere telefonumu yazıp "ben okşan ara beni" yazdırır.
teleffon numraramı kapatmak zorunda kalırım.

Daha da kötüsü, emniyet ve yargıdaki fetcoculere verip başımı belaya sokabilirir.Çok ipne adamlar bunlar.herseyi yaparlar.

kusura bakmıyosun umarım.

Ben bu dediklerini biraz bahane olarak yorumladım. Burak Kara gerçek ismin olmadığından kaynaklanıyor olabilir.

Ben bu dediklerini biraz bahane olarak yorumladım. Burak Kara gerçek ismin olmadığından kaynaklanıyor olabilir.
Tabiki gerçek ismim değil ACT. sen beni saf mı sandın ?

Double vpn kullanarak giriyorum buraya ben. Kendimi açık edemem.

Arada AKP yi sert eleştiriyorum falan, hiç gerek yok.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Tabiki gerçek ismim değil ACT. sen beni saf mı sandın ?

Double vpn kullanarak giriyorum buraya ben. Kendimi açık edemem.

Arada AKP yi sert eleştiriyorum falan, hiç gerek yok.

Çok uzun uzun yazdım, sildim. Bırak bu paranoya ayaklarını Burak :) Destan yazar gibi yazmayacağım. Akp'yi eleştirdiğini görmedik. Forum ortamı burası zaten ne eleştirisi. Motosiklet konuşmaya geldik. Ayrıca eleştiriden bir şey olsa, ben bir şey yazamazdım. Hakkımda önce soruşturma sonra dava açıldı. Hatta ilk ifademde savcı tamam dediklerine dikkat et dedi gönderdi, 3 sene sonra başka savcı atandı bu sefer dava açtılar. Anayasa 26/1 diyorum geçiyorum. Anayasal hakkımız.

Çok uzun uzun yazdım, sildim. Bırak bu paranoya ayaklarını Burak :) Destan yazar gibi yazmayacağım. Akp'yi eleştirdiğini görmedik. Forum ortamı burası zaten ne eleştirisi. Motosiklet konuşmaya geldik. Ayrıca eleştiriden bir şey olsa, ben bir şey yazamazdım. Hakkımda önce soruşturma sonra dava açıldı. Hatta ilk ifademde savcı tamam dediklerine dikkat et dedi gönderdi, 3 sene sonra başka savcı atandı bu sefer dava açtılar. Anayasa 26/1 diyorum geçiyorum. Anayasal hakkımız.
"anayasal hakkımız" puhajaja

act, elbet bir fatih. met değilim ama beni "cimer e sikayet edecem, devlet büyüklerine hakaret e
diyosun" diye korkutmaya calısanlar olmuştu.

isim veriyorum hokahey denen ibibik bu :)

neyse canım, double vpnimie istediğimi yazarımda gerek yok.

valla niki daha dune kadar(2021) arka abs yokmus pcx te. ne zaman koymuşlar bilmiyorum.

absli veya abs siz farketmez. bu motor avrupada hayvan gibi satttı mı ? sattı

senin sym nerde satıyor ? rusya falandır afsgdjd

ya 1300 gs alabilecek bir adamsın, gidip ömürlük honda yerine sym aldın ya...

yaZık, çok yazık
Sym satılsada satılmasa da kaliteli motosikletler yapıyorlar. Marka sevdası olmasa bizim millette symnin jetx 125i pcxden daha iyi bence ama piyasası yok. Niye? Çünkü üzerinde honda yamaha yazmıyor. Ve şu bir gerçek ki artık honda bile kalitesiz motorlarını bize iteliyor.

Sym satılsada satılmasa da kaliteli motosikletler yapıyorlar. Marka sevdası olmasa bizim millette symnin jetx 125i pcxden daha iyi bence ama piyasası yok. Niye? Çünkü üzerinde honda yamaha yazmıyor. Ve şu bir gerçek ki artık honda bile kalitesiz motorlarını bize iteliyor.

ya ahmet, genc bir arkadassın muhtemelen.
iddialı laflar ediyosun ama bunlar boş laf guzel kardesim.

sym kaliteli motosikletler yapıyor, demşişin. ok, olabilir, bişey demiyorum.

ama ondan sonrası bayaa bi sacma :)

marka sevdası varmış bizde oyle mi ?

eee daha önce verdiğim şu liste fransa ya ait, baktın mı ?

yav sym 300 satıyor, pcx 3000 satmış fransa da el insaffff, üstelik nerdeyse 1000 euro pahalı pcx.

onlar da mı markacı ?, ingilizi de markacı, italyanı da markacı ?

burda senin gibi sym ci birkaç arkadas haricinde herkes markacı sanırım :)

"Ve şu bir gerçek ki artık honda bile kalitesiz motorlarını bize iteliyor."

vay be, bize özel dandik motor yapıp gönderiyolar ha :)

ahmet, honda ile oyun olmaz. .

bunlarla yamaha, piaggo, suzuki baş edemiyor. zavallı sym nasıl baş etsin ?

senden ricam , ortaya somut birseyler koymadan iddialı laflar etme bence.

"sym kaliteli motorlar üretiyor" bak bu yeterli, daha fazla zorlamamak lazım :)

durumu güncelliyorum arkadaşlar eksantrik içerisinde bir makara var o baya aşınmış parçayı gösterdi gerçi ama bişey anlamadım 30k km de böyle bir durum erken gibi...

durumu güncelliyorum arkadaşlar eksantrik içerisinde bir makara var o baya aşınmış parçayı gösterdi gerçi ama bişey anlamadım 30k km de böyle bir durum erken gibi...
ne kadar mal oldu 5000 TL mi ?

garantiden değişmesi gerekmez mi ?

garanti'den çıkarttım, normalde 6200 total.
2400 küsür parçalar kalanı işçilik.
indirim uygulandı trendyolda olduğum için o şekliyle 5200'e geldi. işçiliği çok fazla aldılar ama...

haa doğru bakımlarını kendin yapıyordun. Ben de oyle. 6000 Km de bir yağını değiştiriyorum mis gibi..saf mıyım servise gidecem.
Valla sen ne dersin bilmiyorum ama 5200 TL para değil yav. Surekli servise gitsen muhtemelen malliyeti sana daha yuksek olurdu.

Kucuk cc sahibi olmak gercekteen guzel bişey, hersey ne kadar ucuza hallediliyor.

Honda ömürlük motor yapar beyler 30.000 de böyle birşey olamaz , servis abartmış o parça 30.000 daha çalışırdı , krank kıran cıbırlarda hep servislerin halt yemesi , Honda bu borumu kırık krankla bile çalışır 🤣

Honda ömürlük motor yapar beyler 30.000 de böyle birşey olamaz , servis abartmış o parça 30.000 daha çalışırdı , krank kıran cıbırlarda hep servislerin halt yemesi , Honda bu borumu kırık krankla bile çalışır 🤣

chatgpt nin dedikleri nasıl da cıkıyor ya :d
yapay zeka beni korkutmaya başladı fsfsc

neyse,

yemınle calışırdı.., ama ucuz bir parca değiştirmesi iyi olmus. doğru karar bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar