krom temizliği

Arkadaşlar selamlar,

2015 regal raptor DD150 motor aldım uzun süredir kullanılmamış bir dönem dışarda daha sonra garajda bekletilmiş.Krom yerleri paslanmış egzozu paslanmış aynalarda öyle ben bunları nasıl temizletebilirim avrupa yakasında bildiğiniz bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim

Paslanan yerlerin üzerine wd40 sıkıp 10-15 dakika bekleyip silerseniz pasları sökebilirsiniz, yada bu pas sökücü kremler var çok pis kokar ama oda güzel söker. Öte yandan pas sökülünce alt kısmında çıplak metal tarzı koyu bir renk görüntüsü olur, tekrar kromlatmak ise çok pahalı tutuyor.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
kola ile temizleyebilirsiniz hocam eski vosvos vardı tamponlarını kolayla döküp silerdim bir parlardı sıfır yeni takmışım gibi :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar selamlar,

2015 regal raptor DD150 motor aldım uzun süredir kullanılmamış bir dönem dışarda daha sonra garajda bekletilmiş.Krom yerleri paslanmış egzozu paslanmış aynalarda öyle ben bunları nasıl temizletebilirim avrupa yakasında bildiğiniz bir yer varmı yardımcı olursanız sevinirim
Krom paslanmaz. Krom paslanmaz çeliktir. Krom kaplanan yüzey de paslanmaz. Önce bakır kaplanır sonra üstüne krom atılır. Volkswagen kaplumbağ ve krom kaplı jantlarda ancak kaplamayı kaldıracak sert darbe yerlerinde pas olur.
Regal raptor ve Küba cgleri incelediğimde sadece demir üzerine krom rengi boya atıldığını farkettim. Hatta o yüzden zamanla sararma, matlaşma da olur. O yüzden boşuna krom temizleyici ya da krom cilalama işleriyle uğraşmayın. Ortada krom yok. Pası zımparalayıp zımpara kağıdı ile krom renkli sprey boya sıkın. Sonra oasta cila yapabilirsiniz isterseniz.
Gerçek krom kaplama Jinlunlarda vardı. Tornavida ile bile kazıyamazdın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar