Arama sonuçlarınız

1. Muqarnas

Uzun Boy(1.90) için Şehir içi sport-touring tarzı motor önerisi. Motor Değişimi Konusunda Kararsızım Yardım

Vstrom 250'ye şuan 200xxx li paralar vermek bence akıl işi değil. Teknoloji açısından hiçbir şey sunmuyor. ABS hariç teknoloji yok motorda bir led farı bile çok görmüşler ve artık eskidi. KTM 390 ADV her türlü iş görecektir. Himalayan 450 de bakabilirsiniz test edebilirsiniz.
  2. Muqarnas

CBF 150 almak mantıklı mı?

Yani bizimki ilk sahibinden hocam rektefiye yapılmış hali 70-80 eder herhalde piyasasını da çok bilmiyorum ama yukarıdaki arkadaşın dediği gibi işmakinesi gibi alet :D
  3. Muqarnas

CBF 150 almak mantıklı mı?

Bizde 2009 var yağ yakma haricinde taş gibi çalışıyor hala. 95 bine geldi rektefiye olması lazım artık emektarın. Yanlış bilmiyorsam 2009-2010 yani göstergelerinde vites göstergesi olanlar japon üretimi sonrakiler değişti gibi bir geyik vardı. İlk ya da 2. sahibinden bakımları yapılmış...
  4. Muqarnas

Kymco Kymco Dink R 150

Dink R çantalı satıyorum 125 bine bırakacağım acil arkadaşlar
  5. Muqarnas

En zevkli motosiklet tipi nedir sizce ?

crf250 rally veya L şehir içinde en zevklisi bence
  6. Muqarnas

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

NX500 420 den aşağısı hayal, üzerinde bir rakam olur.
  7. Muqarnas

Royal Enfield Himalayan 450 İlk İzlenimler

Herkese selamlar, Mart sonunda fuarda ödemesini yaptığım aracım geçen hafta teslim edildi arkadaşlar. Sevkiyatta gecikmeler vesaire olduğu için süreç biraz uzadı ama bence beklediğimize değdi. Evet süreç hakkında firma tarafından fazla bir bilgilendirme yapılmadı ama başka markalarda 8 ay...
  8. Muqarnas

Royal Enfield Himalayan 450 aldım, görüşleriniz?

Herkese selam, Motobike fuarının vesilesiyle Himalayan 450 Kaza Brown rengini satın almış bulunuyorum arkadaşlar. Motoru orada inceleme şansı buldum üzerine oturdum vesaire bayağı rahat ve kaliteli geldi. Yurtdışı videolarında genelde KTM 390 ADV ile kıyaslamışlar. Çok detaylı kıyaslama şansı...
  9. Muqarnas

Dominar 250 Bu sorun neyin nesi?

Herkese günaydın, Tatsız bir olayla uyandık çok şükür. Motorumu sıfır almıştım ve yağ bakımları yetkili serviste yapıldı hep. En son 5bin km bakımına götürdüğümde motorun ön tarafından bi tıkırtı geliyordu onu da sordum. Egzantrik mili değişecek garantiden dediler, haftaya gelir diyip yağ...
  10. Muqarnas

Pert mi Tamir Mİ Karar Verme Aşaması?

Herkese selamlar, Arkadaşlar 19 Mayıs günü geçirdiğim kazayla ilgili yaşadıklarımı bir konuda uzun uzadıya anlatıp, bilgilendirme yapmıştım belki hatırlarsınız. (Omzum 4 yerden kırılmış ve 1 plak 11 vida ile tutturulmuştu) Motoru tamirciye bırakıp süreci takip etmeye başlamıştım. Motor...
  11. Muqarnas

Held Clip-in Thermo Kullanan Var Mı?

Herkese selamlar, kazasız belasız sürüşler... Arkadaşlar İstanbul'da kullanmak üzere -karlı hava olursa motosiklet kullanmıyorum- yazlık Held montumun içine kışın da kullanabilmek için şöyle bir ürün almayı düşünüyorum. Kartal-Kadıköy E5 işe git gel yapıyorum. Sizce bu ürün İstanbul kışını...
  12. Muqarnas

Fren Müşürü Tamir Edilir mi? Servis 1 aya geleceğini söylüyor muayene yanacak.

Herkese selamlar, Svartpilen 250'yi geçen muayeneye götürdüm. Farkında değildim arka frene basınca stop yanmıyormuş. Müşürde sorun var muhtemelen fakat hangi servisi arasam taze bittiğini ve gelmesini beklediklerini öğrendim. 1 ayı bulurmuş fakat ücretsiz muayene tekrarımın süresi dolacak. Bu...
  13. Muqarnas

19 Mayıs 2023- Geçirdiğim Kaza ve Humerus Üst Uç Kırığı

Öncelikle herkese iyi günler, kazasız belasız sürüşler... 19 Mayıs'ta geçirdiğim kazayla ilgili yaşadıklarımı ve deneyimlerimi sizlere iletmek isterim dostlar. Hem yeni başlayanlara ders olması için, hem de tecrübelilerimizden tavsiye dinlemek için... Öncelikle motor sürmeye başlayalı 1 buçuk...
  14. Muqarnas

MRF Lastik mi Anlas Viento Sport mu?

Merhaba arkadaşlar, Geçen hafta svartpilen 250 model bir motosiklet satın aldım. Üzerinde MRF marka stok lastik var, Hindistan üretimi. Diş durumu vesaire iyi fakat okuduğum yorumlarda çok da verimli bir lastik olmadığını gördüm. Değiştirmek için Anlas Viento Sport gözüme çarptı. Set halinde 4...
  15. Muqarnas

100 Bin TL’ye Kadar Motosiklet Tavsiyesi

Herkese merhaba, Geçen F250 mi XPulse 200 mü diye konu açmıştım bütçemi biraz daha zorlayıp 100 bine kadar çıkarttım şu an malum siteyi karış karış aramakla zamanımı geçiriyorum 😅 Husqvarna Svartpilen 250 çok hoşuma gitti parçaları da KTM ile aynı imiş CB250R’dan cok daha ucuz. 3 bin km de...
  16. Muqarnas

Bajaj F250 mi Hero XPulse 200 4V mi?

Herkese merhabalar, Halihazırda piaggio scooter kullanmaktayım. Fakat scooteri kardeşimin alışma evresinde ona vereceğim için kendime 70-80 bandında sıfır motosiklet bakıyorum. İki model öne çıkıyor gibi F250 ve XPulse 200 4V. F250'nin motor teknik verileri daha iyi gözüküyor fakat hava...
  17. Muqarnas

Piaggio Scooter Marş Basmıyor *Videolu* Yardım

Merhaba, X Evo 250 scooterımda sabah böyle bir sorun yaşadım arkadaşlar. Akü yeni, buji 5-6 bin önce değişti.Bujiden mi yapıyor acaba? Ses çıkarıyor fakat ateşleme yapmıyor sanırım. Çözüm öneriniz var mıdır? https://streamable.com/3b6zpb
  18. Muqarnas

FANTIC Motosikletleri Nasıldır? Türkiye'ye ilk kez geldi sanırım.

Herkese merhabalar, Malum sitede ilanlara bakarken fantic diye bir markanın caballero isimli 450cc'lik motorunu gördüm. Parçaları da kaliteli duruyordu frenler bybre, egzos arrow, kyb amortisörler vesaire. Bu marka rallilerde sanırım efsanevi bir markaymış fakat batmış, şimdi yeni...
  19. Muqarnas

Anadolu Yakası Piaggio İçin Usta Tavsiyesi

Herkese merhabalar, Piaggio x evo 250 motorumu bakım için Kadıköy Motors'a götüyorum. Fakat alternatifi olması her zaman iyidir. Önerebileceğiniz bir usta var mı dostlar :silent:
  20. Muqarnas

Piaggio X-Evo 250 ile İstanbul-Erzurum Yapılır mı?

Herkese merhabalar, Xevo-250 scootera sahibim. Hem gezi hem ziyaret amaçlı olarak İstanbul Erzurum ve dönüş sizce yapılır mı? Yapılırsa nelere dikkat etmem gerekir. Tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum. Teşekkürler :cat: