Arama sonuçlarınız

1. mavzer-i

uçan lastik fiyatları

2021 in yaz aylarında michelin den 200 lira ucuz aldığım metzeler lastikler, şu an itibariyle michelinden 3000 lira daha pahalı. metzeler roadtec 01 se = 8100 tele michelin pilot road4 = 5100 tele metzelerin hisseleri mi tavan yaptı yoksa michelinin ham maddeleri mi ucuz lastiklere...
  2. mavzer-i

Kawasaki "20 Aralık 2021" Zammı

bikerede ben paylaşayım zam şeysini
  3. mavzer-i

vızvız sudan nefret ediyor sanırım (50cc)

akşam iş çıkışı yağmura yakalandım vızvız (revival50) ile yağmurda 10 15 dakika gittikten sonra şöyle bişey yaptı. tapa gaz giderken bi anda hızı 70 ten 60-50 ye falan düştü. gösterge çalışmadığı için tahmini söylüyorum devirden düştü diyebiliriz. sonra tapa gazı bırakmadım tabi ama o arada...
  4. mavzer-i

vızvız ile bir adama çarptım "ikimizede bişey olmadı"

dün işten çıktım eve tıngır tıngır gidiyorum. interkomda 2000 ler şarkısı altımda vızvız güneş vizörüm kapalı ve gizemli bir şekilde eve gdiyorum. tüm korumalarım tam kask. motosiklet eldivenleri. montun altına armor kevlar korumalı pantolon yds diablo çizme tüm güvenle ve keyifle bir...
  5. mavzer-i

Beyin Fırtınası Time "yağmurda neden trafik olur"

en ilginç fikirleri topluyoruz gerçek fikir olur, tasarımsal fikir olur. herşey olur hava kapalı yağmur yağacağı belli olduğunda bile trafik ayrı bi yoğunlaşıyor yağmurun bereketi mi bu acaba.
  6. mavzer-i

"vızvız" sudan geçince güçten düştü ((50 cc))

vızvız dediğim motosikletim "mondial revival 50 cc" geçen gün yağmur yağarken vızvızla işe gidiyordum. evden çıktım yardırdım gidiyorum 20 - 25 cm lik bi su göletinden geçtim 2 km sonra motor güçten düşmeye başladı tapa gaz gidiyorum motorun sesi de değişti. 40 ile sabit giderken gazı bıraktım...
  7. mavzer-i

650 cc motorun benzini bukadar yakmamalı

motorumda bi gariplik var. herkesin motoru 5,5 bilemedin 6 hadi 6,5 yakıyor benim motorum 3,8 den başlıyor 4,6 yı geçemiyor. diyorumki ya arkadaşım sen 650 cc motorsun yak biraz diyorum dinletemiyorum. acaba neyi yanlış yapıyorum
  8. mavzer-i

çin malı takip sistemi kullanan var mı? "SinoTrack"

çin malı takip sistemi kullanıyorum. şu pil gibi gözüken zımbırtıdan. ama gezi kısmını sıfırlamayı bulamadım. sürdükçe çoğalıyor. ilk başta orayı günlük sanmıştım ama baktım günlük sıfırlanmıyor. sonra dedimki herhalde haftalık. ama hafta geçincede sıfırlanmadı en son dedim bu aylıktır. ama bi...
  9. mavzer-i

10 günlük bayram Tatili planlarınızı alalım

15 temmuz çıkışlı sakaryaya gitmeyi planlıyorum. kefkene uğrayıp bi balık yerim diyorum. sakaryada 2 gün bi dinlenirim diyorum sabahın köründe bolu 7 gölleri bi uğrarım diyorum oradan ucuz pansiyon bulursam bi konaklarım diyorum oradan sonraki sabahın köründe amasraya bi kaçarım diyorum. orada...
  10. mavzer-i

motocarfest "izmir urla" festivali,

haftaya cuma izmir de olan festivale, forum ahalisinden gelecek olan var mı? kısmetse ve sıkıntı olmaz ise ben gidiyorum. bol bol video ve fotoğraf çekeceğim. sonra gelmeyenler çatlasın diye güzel kolaj ile paylaşacağım. aksiyon kamerası ve +3 yedek batarya ile oldukça bol video ve fotoğraf...
  11. mavzer-i

bizde motosikleti böyle kullanıyoruz.

nasıl böyle. sakin müzik ile yolculuk videosu kendisini izletiyor mu?
  12. mavzer-i

Herşey üzerime üzerime geliyor!

hani kazadan sonra görmedim diyorlar ya. peki ya bunlarda mı görmüyor ?
  13. mavzer-i

motordaki Aksesuarlarım

güzel ve güneşli havada ufak bir video çekiyim dedim oda aksesuar videosu olsun dedim.
  14. mavzer-i

ön arka güvenlik kamerası ile bir gün

sys m6L ön 1080 arka 720
  15. mavzer-i

Motosikletimi Nasıl Yıkıyorum..

su silahı ile çok yakına girmeden uzaktan ve genellikle yukardan tutarak. jantalın göneğine değil etrafına girerek. yazın kendim yıkarım ama havalar hala soğuk. o yüzden narin ellerimin üşümesini istemem.
  16. mavzer-i

action cam ve araç kamerası "gece çekimi"

her ikiside çin menşeili ve aksiyon kamerası daha iyi sonuç verir sanıyordum. ama motosikletime taktığım araç kamerası daha iyi sonuç verdi. tabi bu gece çekimi içind. normalde gündüz çekiminde aksiyon kamerası daha iyi sonuç veriyor. araç kamerasını merak edenleriniz olursa aslında kanalda...
  17. mavzer-i

resim yükleme sitesi hk. çok güvenmeyin

bir şekilde eski konulara göz atarken yaptığım paylaşıma gelince fotoğraflar kısmında yabancı bir fotoğrafa denk geldim link araya karışan kadın fotoğrafın benimle hiç bir alakası yoktur. hızlıresim sitesinden yükleme yapmıştım. bu demek oluyor ki yoğun yükleme yapıldığında eski resimlerin...
  18. mavzer-i

trafikte 50 cc kullanımı içeren bir adet video

kalite biraz kalitesiz o yüzden bir kaç sene içinde yutuptan para kazanana kadar idare edin beni. trafikte 50 cc kullanımı ile ufak anektotlar LİNK
  19. mavzer-i

motosiklet ön arka kamera çekimi

ürün 6 ay önce gelmişti ve geldikten 2 hafta sonra bozulmuştu aliexpreste satıcı ile iletişime geçip durumu anlattığımda kargoyu geri gönderin bakalım dediler ve bende gönderdim aynı gün içinde tamirini yapıp bana geri yolladılar. yani, ben kargoyu çine gönderip bana geri gelmesi 2 ay kadar...
  20. mavzer-i

50 cc motorlar için masrafsız "CC yükseltme" modu

motosikleti tamirciye bırakıp cc yükseltme kiti taktırmanıza gerek yok. 50 cc motorlarda bulunan fabrija çıkışı mod var. onu aktif etmeniz yeterli. ben yaptım oldu. nasıl yapıldığınıda videoda anlattım. buyrun izleyin CC YÜKSELTME

Yeni mesajlar