Hey yavrum benim beEn ucuz motoru almak için hiç giderim olmadan 45 ay çalışmak zorundayım
Bu fiyattan bu motorları alanlara Allah daha çok versin
![]()
versys 650 hiç unutmam 2015 fuar da 10000 euro idi 27000 tl (ben gidip nc 700 aldım 2. el) bu gün baktığımızda 252000 tl olmuş 6 yılda 10 a katlamış
TL bazinda bakarsaniz evet. Euro bazinda 13.000 euro gorunuyor, 2015->2021 fiyat farki o kadar olur mu bilemiyorum tabii.
% 30 ZAM BİZE NORMAL GELEBİLİR fakat ecnebi memleketinde böyle bir zam yapamazlar 6 yılda en fazla %5 yıllık olabilir
Honda CB125 Ace'yi getirdiği zaman "burası Afrika'mı" diye çemkirmiştim. Şimdi Honda'dan özür diliyorum.
Ayni model olmadigini gozononunde bulundurdum, sonucta 2015->2021 arasinda teknolojik olarak farklilik var mi, ayni motor mu yoksa tamamen farkli mi onu bilmiyorum. Hos yabanci ulkelerde ayni isi yapan urunlerin fiyat farklari bizimki gibi ucuk olmuyor, onda haklisiniz.
DOLAR çıkarken anlık zam yapan motorcular dolar düşerken aynı hızla indirim yaparlar mı?
DOLAR çıkarken anlık zam yapan motorcular dolar düşerken aynı hızla indirim yaparlar mı?