resim yükleme sitesi hk. çok güvenmeyin

bir şekilde eski konulara göz atarken yaptığım paylaşıma gelince fotoğraflar kısmında yabancı bir fotoğrafa denk geldim

link

araya karışan kadın fotoğrafın benimle hiç bir alakası yoktur.
hızlıresim sitesinden yükleme yapmıştım.

bu demek oluyor ki yoğun yükleme yapıldığında eski resimlerin üzerine ekleme yapılabiliyor.
ve bu durumda bizim fotoğrafımız artık başkasının fotoğrafı oluyor.

bu şekilde kendine arşiv hazırlayanlar varsa birdaha düşünsün.

Arşiv yapacak hatıra biriktirecek arkadaşlara bir tavsiyede ben veriyim. Tek bir yere güvenmeyin usb olsun artık kaldıysa cd dvd olsun 2. 3. bir yere daha kaydedin.

Motosikleti
Ns200
bir şekilde eski konulara göz atarken yaptığım paylaşıma gelince fotoğraflar kısmında yabancı bir fotoğrafa denk geldim

link

bu demek oluyor ki yoğun yükleme yapıldığında eski resimlerin üzerine ekleme yapılabiliyor.

Bal gibi koymuşşun iste araya inkar etme. Maşşalah

Motosikleti
D400
25. kare mantıgı fotoğrafların arasına hatunları iliştiriyor sonra da suçu sitelere atıyor :queen:

ya da sistem o kadar akıllı ki adam "motor" fotoları koyuyor araya bizde bir "motor" koyalım demiş bile olabilir :queen:

Aslında bu çok önemli bir konu, belirttiğin için çok sağ ol mavzer-i hocam. Siteye baktım "hizliresim.com" sitesinde yaşanmış bu durum.

Bazı teknik konularda önemli fotolar zamanla silinirse yada yerlerine başka fotolar yüklenirse, çok değerli bilgiler uçar gider.

Arada forumlarda denk geliyorum, çok faydalı bir tamir/revizyon vs konusu var, tam aradığım konu, fotolar gitmiş, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Hele hele yerine farklı foto yüklenmesi başlı başına sorun...

Motosikleti
D400
Aslında bu çok önemli bir konu, belirttiğin için çok sağ ol mavzer-i hocam. Siteye baktım "hizliresim.com" sitesinde yaşanmış bu durum.

Bazı teknik konularda önemli fotolar zamanla silinirse yada yerlerine başka fotolar yüklenirse, çok değerli bilgiler uçar gider.

Arada forumlarda denk geliyorum, çok faydalı bir tamir/revizyon vs konusu var, tam aradığım konu, fotolar gitmiş, hiçbir şey anlaşılmıyor.

Hele hele yerine farklı foto yüklenmesi başlı başına sorun...

Yönetici oldugum bir sitede photo upload tamamen forumun kendisine ait. Herhangi bir aracı site olmadan foruma yükleyebiliyoruz.
Böylece forum aktif oldugu sürece fotolarda aktif kalıyor.

Özellıkle motosiklet sitesi gibi görselin de önemli oldugu bir sitede bu özellık olmalı.

Yönetime tavsiye vermeye gerek yok cünkü sistemle ilgili son önerimde "burada bu böyle işine gelirse" diye cevap aldım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benimkinin fotoğrafı sende ne arıyor lan! :queen:

Motosikleti
Yok

link

Fotografin uzerinde yazilmiyordur, link olustururken generate edilen URL kismi denk geliyordur. Sizin ornekte "GD00gr".

Hizliresim gibi cok kullanilan bir sitenin ne kadar zamanda fotograflarin URL'lerini degistirdigi/degistirecegi/uzerine yazacagi ile ilgili kismi biraz dusuk kalmis gibi. 6 karakter boyle bir site icin kisa kalir, onceden hesap edememisler gibi :)

Sizin fotograf adamlarin disklerinde duruyor olabilir ama link veritabanindaki yapilmis bir temizlik islemi sonrasi, GD00gr artik sizin fotografa degil kadinin fotografina denk geliyor.

Fotograf linki aliyorsaniz/tutuyorsaniz/arsivliyorsaniz; sitenin fotografi ne kadar tutacagini bilmelisiniz, bir de kisa linki degil de (varsa) uzun olusturulan linki kaydedin, bir nebze daha guvenilir.

Bi çay içebilirmiyiz yemekde olur hatta motorun ruhsatını da üzerine yaparım

hocam bal gibi dişi bayan resmi yüklemişsiniz işte. vermişsiniz sübliminali bilinç altım şuan didik didik onu arıyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Senin foto yüklemek için kullandığın site hızlıresim değil, kızlı resim olmuş.

Bende remi görünce böyle bir tayt giyerseniz uzun yolda poponuz terlemez demek istedi sandım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar