İstanbul'un en sevdiğim(!) yerlerinde dolaşmışsınoralara ne zaman girsem kaybolurum... Rotanın maksadını anlamadım pek; E5 doğu yönünde ilerlerken Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar oradan TEM batı yönü?
İçten yanma sesi olmayınca pek keyif vermedi birde dur kalk trafik , aralardan derelerden geçiş izlenmiyor bea..neredeyse videonun yarısını geçtim , şöyle şehir dışı yollarda müziğin motor sesini bastırmadığı editler güzel olur , dost acı söyler![]()
o zaman bana bi acı adana söyle
ses olayı için elimden pek bişey gelmiyor. mikrofonu var cihazın ama bulunduğu konumu itibariyle çıkan sesin çin işkencesinden bir farkı yok.
Ses ile görüntüyü ayrı kaydedip sonra birşeltirmeyi deneyebilir, bunun için eski bir akıllı telefon ile kulaklıklı mikrofonun kulaklıklarını kesip sadece mikrofonu kaska sabitleyebilirsiniz.
cihazın üstünde mikrofon girişi vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam. oraya bi mikrofon takıp ucunu da güzel biyere sabitlemeyi düşünüyorum. sanırım iyi sonuç çıkarsa şayet. sadece bu tarz videolar da güzel izlenir diye düşünüyorum. bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.
tabi böyle trafikte sıkıcı görüntüler değil. akıcı görüntülerden bahsediyorum
Kablosuz kulaklık bağlanabilirse temiz ses gelir , kablosuzun mikrofonu kulakda kaskın içinde olduğundan rüzgar sesi vs almaz , Xiaomi kablosuz var çok memnunum , daha önce kablolu kulaklık kullanırken mikrofon göğüse denk geliyor karşı taraf rüzgar sesinden bazen beni net duyamıyordu.