Arama sonuçlarınız

1. gokberk6426

CC düşürme orta sınıf enduro

öncelikle merhabalar .cc düşürme gibi bir planım var ama güzel nedenlerle .4 ay once 390 duke 2017 almıştım ege turundan sonra enduro bir motora geçmeye karar verdim.uzun yolda ortalama hızım 110-120 arası oldu yanı tum 250 cc enduroların ortalama hızlarıyla aynı.Endurodan vaz geçemıyorum bir...
  2. gokberk6426

WR250 - EXC 250 - EXC 250 F arasında kalmak

Merhabalar , uzun suredir forumda aktif degildim konulari takip ediyordum kosede ve pusuda 😀. 17 bin km ktm rc250 kullandiktan sonra 2017 duke390 a gectim . 4 bin km de bunla yaptim , 600rr ve 636 kullanma firsatim oldu ama asfalt motorlarindan korkmaya basladım ve yakin bir abimi kaybettikten...
  3. gokberk6426

cc buyutme

Merhaba mt.net uyeleri. ktm rc250 aktif olarak kullaniyorum . 10.000 km oldu ufak bir kazam haric dusmem olmadi . Artik cc yukseltmek istiyorum kendimi hazir hissetmeye basladim genel olarak sakin kullanirim biri beni durtertmedigi surece :D . Sizce 600cc gecmek icin erkenmi ? Aklimda kawasaki...
  4. gokberk6426

racing motordan cross motora gecme

merhaba mt uyeleri . uzun zamandir aklimda olan birsey rc250 dem ktm 250 exc 6days a gecmek istiyorum sebebide , bugun bir abinin cros motoruyla ufak arazi yaptim cakil taslarinda cok ama cok zevk aldim .ama tek aklimda kalan acaba bu motorlarin bakimlari nasil oluyor 4 zamanli bulabilirmiyiz...
  5. gokberk6426

Motovlog yapmayı düşünüyorum önerilerinize ihtiyacım var

herkese merhaba mt.net üyeleri . kameramı aldğımdan beri sürekli video çekıyordum izliyordum felan kişisel motovlog- youtube kanalı oluşturmaya karar verdim önerileriniz nelerdir acaba ? deneme için bir video çektım birazcık kesip biçtim böyle birşey oldu :P . benim gördüğüm eksiklikler çok...
  6. gokberk6426

uzun aradan sonra absyi devreye soktuk :)

merhabalar mt üyeleri daha bugun sevdigim bir abimizden aksıyom kamerası aldım eskisi kırıldı sony as 100 v arkadası bağlara bıraktım donerken trafik tıklım tıklım normalde araba park ettikleri yerleri dubalar koymuşlar bende ordan gidiyim dedim yaya bi anda cıkınca arka ön allah ne verdiyse...
  7. gokberk6426

deri ceket ve pantolon önerisi

merhabalar mt üyeleri :king: deri ceket alıcam bütçe 2000 tl ye kadar bir ceket düşünüyorum şuan giydiğim prohel textil ceket cok yakmaya başladı ve cok kirleniyor her hafta kurutemizlemeye para vermekten ciğerim soldu :queen: deri ceket hem zor kirlenir hemde daha güvenli diye istiyorum . biraz...
  8. gokberk6426

Artçı sorunu

merhaba mt üyeleri sizin sayenizde birçok şey öğrendim kendimi motor felsefesi olarak geliştirdim felan ama eğitimdede ve konulardada hiç görmediğim bir problem var artçı konusu .eğitim olarak sdr nin kapalı alan hakimiyet eğitimini aldım motoru aldığım 2. gününde (adac) kendim adına denged yor...
  9. gokberk6426

tek teker yapamayan kötü sürücümüdür ?

merhaba mt üyeleri . 1000 km yi devirdim motorla şükür ufak bir kaza dışında sürüşümü felan baya geliştirdim eğitimin üstüne baya kattığımı dusunuyorum . herneyse yine panik fren düşük hızlarda surmek denge cart curt calısıyım dıye boş pazar alanı var ordayım 3-4 genc geldi diyolar teker...
  10. gokberk6426

İlk kazamı yaptım ve lastiğe vida girmesi

merhaba mt üyleri bu güzel pazar gününde biraz geziyim dedim motoru cıkarttım bi baktım arka tekere vida girmiş :( herneyse gittim bayiye köpük sıktık arka tekere sonradan oğrendim kötü oldugunu herneyse vida hala duruyor 3 km ittire ittire götürdüm yarım debriyaj yapa yapa bileklerim ağrıdı...
  11. gokberk6426

250 . kmyi devirdik bir sürü sorun ve sıkıntım var yardım lutfen

merhaba mt uyeleri 250 . kmyi devirdim sormak ıstediğim okadar cok şey varki konu başlığını seçemedim oyuzden boyle birşey açtım biraz uzun olucak ama kusuura bakmayın tecrübeli abilerim kardeşlerim ablalarım yorumlarını dusuncelerini eksik etmezse cok sevinirim :cat: sorulara gelicek olursak...
  12. gokberk6426

ilk motorum KTM RC 250 kavuştuk sonunda :)

merhabalar mt uyelerı gecen hafta bir sürü sorun yaşadım felan filan zaten biliyorsunuz bugun kaskımı ve motorumu aldım plakası cıkmadıgı ıcın bayide hala motor yarın 12 gibi nasip olursa komple alıcam :) . üstüne oturunca sanki r6 ya biniyormuş gibi hissettim ama altımda sanki küçük kaldı biraz...
  13. gokberk6426

Mutlu sona yaklaşıyoruz ve Kredi ile ekipman alımı :)

merhaba mt uyelerı 4 aydır tek hedefim olan motosiklete kavuşuyoruz sonunda :) . yarin bayiye gidicez babamla bakalım ktm duke 200 yada 250 alıcaz buyuk ihtimal ile 250 olucak . eğer bayide varsa ve yarin teslim ederlerse bol bol fotoğraf paylaşırım :cherry: :cherry: . birkaç sorum olucak...
  14. gokberk6426

ekipmanlarin pahililigi hakkinda biraz tartisma

merhaba mt uyeleri . aslinda ekipmanlarim ayakkabi ve kaliteli bi ceket haric tamamlandi . ama sorun suki 1000 tlden asagi adam gibi ceket ve bot yok . ogrenci halimle aldigim 300 tlye pantolon 300 tlye eldiven var . yani kaski babam alicak ama bu ekipmanlarin gercekten maliyetlerini merak...
  15. gokberk6426

M.Cankurttan hediye :)

merhaba mt uyeleri gecen bi ozel mesaj geldi ve iletisime gectik mrtle . boyle bir hediye almak beni cok mutlu etti boyle insanlarda varmis dedim burdan tekrar tesekkurler mert :):thumright::melek02:: ismim yanlis yazilmis ama yollarken oldu heralde :)
  16. gokberk6426

Motosiklet direksiyon sınavı parkuru ufak bilgiler ve sj4000 incelemesi

Merhaba mt üyeleri :) . aslında videoyu 1 ay kadar once sınavdan 1-2 gün öncesinde çekmiştim sjcam4000 ikinci el olarak forumdan mamba09 dan almiştim . denemek için hem parkuru kaydederim sinavdan once izlerim felan diye çekmiştim ama sınava giricek arkadaşlara belki bu püf noktalar faydası olur...
  17. gokberk6426

Plakam düştü! Ne yapmalıyım?

benimde aklima geldi bu . adamin nerden haberi olcakki bence bosuna o kadar para harcama aynisini bastirmis adam dersin ceza yersen ama sanmiyorum coktan yokolmustur coplerde yol kenarlarinda surunuyordur
  18. gokberk6426

ixion eager 4 mevsim tekstil ceket hakkinda

merhaba mt uyeleri . dun motomaxtan 300 tlye pantolon da alarak ayakkabi haric tum ekipmanlari tamamlamistim . ama ceket olarak cok yazlik bi ceketim var 4 mevsim ceketi almak istiyorum hazir ankaraya gelmisken sizce alinirmi dun hudsonda denedim gayet oldu ustume tasarimi cok hos ve sirt bel...
  19. gokberk6426

motorsiklet ekipmanları pahali diyenlerin izlemesi gerekli

ben ilk defa rastladım belki izleyenler vardır ama acayip ironinin dibine vurmuş hazirlayan arkadaş bence izlenmesi gereken bir video . her ne kadar bir canin bir organin parayla kıyaslanması cok yaniş olsada amacı farklı anlatmak ıstenılen farklı
  20. gokberk6426

suçlu olan mt 07 mi yoksa ustundeki bizlermiyiz ?

merhaba mt uyeleri bisey tartismak istedim . nerde bi kaza olum haberi gordem hep bu mt 07 mt 07 sagimda o solumda o . nedir bu motoru bu kadar tehlikeli yapan ? . sadece egitimde bindigim 150 cclik ufak bi mondial kullandigim ve bilgim olmadigi icin soruyorum sebebi mt07 mi acaba ? . yada...

Yeni mesajlar