- Konu Yazar
öncelikle merhabalar .cc düşürme gibi bir planım var ama güzel nedenlerle .4 ay once 390 duke 2017 almıştım ege turundan sonra enduro bir motora geçmeye karar verdim.uzun yolda ortalama hızım 110-120 arası oldu yanı tum 250 cc enduroların ortalama hızlarıyla aynı.Endurodan vaz geçemıyorum bir türlü en son arazi motorları için bir post açmıştım ama şimdi durum cok farklı
. 25 civarinda nakit param oluyor motorumu satınca .15 e crf 250 l alıp kalan 10 binin 5 biniyle hayalım olan doğu avrupa turuna cıkmayı planlıyorum . öğrenci için ne kadar büyük bir hayal olduğunu anlatmam zor
. şuan duke390 inanilmaz mutlu edıyor beni ama fedakarlık yapmadan bazı şeyleri erken elde edemiyeceğim sanirim . kalan 5 bini de kenara koyarım bir şekilde değerlendirirm kafasındayım 2. plan ise wr250 almak bu sefer kenara koyabılceğim para baya azalıyor ama performans artıyor 31 beygir makine
. crf250-rally var . tasarımı 10 numara makine esya tasımak ıcın cok uygun ama cok hantal geliyor ve pahalı ...son altarnetif lkx250 .kawasaki ülkemizde bi türlü rayını tutturamadığı için uzak duruyorum karburatorlu olması da ayrı bir itiyor beni.Barkın abinin 250 cc enduro karsılastırmasını ızledım ama wr250 katılmamıştı o karşılaştırmaya .Herneyse genel olarak 4 motor var ve kullanıcıların yorumunu okudum 3-5 sayfa kendı gruplarından . sizin fikrinizi cidden merak edıyorum ? boyle 3000 km lık bir gezide 250 cc bir enduro beni ve yüklerimi taşırmı ? (2 kişi olma ihtimalıde var )eziyet olur mu ? cok tesekkür ediyorum iyi forumlar