- Konu Yazar
merhaba mt üyeleri . 1000 km yi devirdim motorla şükür ufak bir kaza dışında sürüşümü felan baya geliştirdim eğitimin üstüne baya kattığımı dusunuyorum . herneyse yine panik fren düşük hızlarda surmek denge cart curt calısıyım dıye boş pazar alanı var ordayım 3-4 genc geldi diyolar teker yapabılıyonmu şöyle yapcan böyle dedim yok kardeşim yapamıyorum ozaman iyi motorcu değilsin neyse fazla önemsemedim motor biraz ilgi çektiği için ışıklarda yanımdakı cogu arabayla muhabbete giriyoruz gene ayni şey muhabbet makinenin hakkını ver tarzı bir diyalog geçti :queen: . herneyse bende 1-2 kere deniyim dedim ( sırtlıktan pantolona kadar ekipmansız binmem ) ufacık bile kaldiramadım aea nın videosunu felan izledim aslında düşürcem korkusuyla cok zorlamadım ama halk arasında böyle bi algı var sizce ne kadar doğru ? aslında motorun mekanıklerini bilmeden bunu yapman imkansız yani haklı oladabilirler :silent: .
konu açmışken şunuda sormak istiyorum :cherry:
yazın sonuna doğru ktm rc390 ile değiştirmeyi planlıyorum sizce hazırmı olurum ozamana ? 23 nisan için test sürüşüne kayıt oldum bi deniyeceğim bakacağım altarnetifim ise cbr500r ikiside absli ama ktm den de dişarı cıkmak istemiyorum sizce böyle devammi ediyim yoksa yaz bitince değiştiriyimmi ? başka altarnetifi ve önerisi olanıda seve seve dinlerim araştırırm iyi forumlar cümleten :king:
konu açmışken şunuda sormak istiyorum :cherry:
yazın sonuna doğru ktm rc390 ile değiştirmeyi planlıyorum sizce hazırmı olurum ozamana ? 23 nisan için test sürüşüne kayıt oldum bi deniyeceğim bakacağım altarnetifim ise cbr500r ikiside absli ama ktm den de dişarı cıkmak istemiyorum sizce böyle devammi ediyim yoksa yaz bitince değiştiriyimmi ? başka altarnetifi ve önerisi olanıda seve seve dinlerim araştırırm iyi forumlar cümleten :king: