M.Cankurttan hediye :)

merhaba mt uyeleri gecen bi ozel mesaj geldi ve iletisime gectik mrtle . boyle bir hediye almak beni cok mutlu etti boyle insanlarda varmis dedim burdan tekrar tesekkurler mert :):thumright::melek02::

ismim yanlis yazilmis ama yollarken oldu heralde :)

Yakında bir not daha gelir;

"Merhaba gökberk kardeşim. Hediye göktuğ kardeşim içindi. Kuzenim yanlış yollamış. En kısa zamanda iadesini talep ediyorum. Mt'den M.Atılkurt"

Şaka şaka. Şık hareket, iyi günlerde kullan.

Yakında bir not daha gelir;

"Merhaba gökberk kardeşim. Hediye göktuğ kardeşim içindi. Kuzenim yanlış yollamış. En kısa zamanda iadesini talep ediyorum. Mt'den M.Atılkurt"

Şaka şaka. Şık hareket, iyi günlerde kullan.

hahahahaha cok guldum yorumun icin tesekkurler bencede oyle 21 yasindayim boyle dusunulmus bir hediye almadim :)

Bende yamaha tulum, yamaha çanta, yamaha eldiven, yamaha bot ve yamaha R1 istiyorum
Mümkünse hediye olsun :rendeer:

Çanta cok güzelmiş yanlız...

Buradan yetkili abilere duyurulur üni öğrencisi kardeşinizede bi Honda çantası yollayabilirsiniz :p

inaallah sizlerede gelir o dediginz hediyeler :) . aynen canta cok guzel motorla cok uyumlu cok hosuma gitti :)

Motosikleti
600RR
kıskandım,şaka bir yana güzel gözüküyor hayırlı günlerde kullan hocam

Sti

Harbi canta cok şık heee adam yapmis yapacagini helal olsun,sanada hayirli olsun baskan. Kazasiz belasiz kirletmen dilegiyle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar