- Konu Yazar
merhaba mt üyleri bu güzel pazar gününde biraz geziyim dedim motoru cıkarttım bi baktım arka tekere vida girmiş
herneyse gittim bayiye köpük sıktık arka tekere sonradan oğrendim kötü oldugunu herneyse vida hala duruyor 3 km ittire ittire götürdüm yarım debriyaj yapa yapa bileklerim ağrıdı :queen: hiç tahmin etmiyordum otoru oraya bırakıp yarın almaktı dusuncem herneyse kasksız felan goturdum ittircem diye köpük bastı ordaki abi sonra dedi git hava bas sorun olmaz dedi hava bastim eve dönerken kask yok tabi ilk defa kasksız bindim mecburen :jocolor: kırmızı ışıkta arabalar duruyordu bende en sağa geçiyim dedim araba azıcık yuruyuverdi herşey bi anda oldu hızım 5 km ya var ya yoktu elim ön frenle arabanın kaputunun arasına elim sıkıştırdım . allahtan motoru devirmedim bir cızık bırşey yoktu motorda ama ilk kazam bu oldu inşallah son olur allah razi olsun adam araba onemli değil dedi sende birşey varmı dedi bende yok abi dedim arabanda birşey varsa yaptırıyım dedim ufak bi çizik oldu oda gerek yok dedi helallik aldım adamdan .aklıma takılan tek soru ise şu oldu vida hala tekerde sizce cıkarmalımıyım ? köpüğün lastiğe bir zararı olurmu yarin gidip sokturcem arka tekerı komple temizletip içten yama yaptırcam tekeriniz düz bassın :cat: .
NOT:fotoda motor batıktı yağmurda yakalanmıştım perşembe günü ogunden beri hiç çıkarmamıştım
r:

NOT:fotoda motor batıktı yağmurda yakalanmıştım perşembe günü ogunden beri hiç çıkarmamıştım