Arama sonuçlarınız

1. Onurhan D

HİÇ KULLANILMAMIŞ S BEDEN FİVE GLOVES STUNT EVO ELDİVEN

Merhaba,motosiklet alacagim icin almistim fakat almak nasip olmadi o yuzden eldiveni satiyorum.Hic kullanmadim.Suan sifir fiyati 800 TL ben 500 TL ye verecegim. https://letgo.onelink.me/O2PG/198b4067
  2. Onurhan D

Revit Raceway Kullanan Var Mı ?

Merhaba.Bu bu mont görüntü olarak aşırı hoşuma gidiyor ancak internette olsun burda olsun pek bilgi bulamadım. Yada uzun süredir forumdan uzak kaldığım için göremedim.Açılmıs olan bir konu var ama oda göze çarpmamış arada kaynamış sanırım. Eğer kullanan varsa yorum yapabilir mi ? Yada başka...
  3. Onurhan D

Askere Yedek Subay Olarak Gitmek

Üniversiteyi bu yıl bitirdim.Malum piyasa koşullarının elverişsizliği yüzünden düzgün iş bulamadım. Kendi bölümümle ilgili olanları geçtim,herhangi bir iş için bile binlerce başvuru var.Bende hem piyasa biraz daha düzelir hem de askerlikte bir şekilde aradan çıkar düşüncesiyle tecilimi...
  4. Onurhan D

Sadece içimi dökmek istedim...

Konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum. 4 yıllık kız arkadaşımla 3 ay önce ayrıldık. Üniversiteden önce 2 yıl beraberdik.Sonra aynı üniversite aynı sınıfta da 2 yılımız geçti.Şimdi aynı sınıfta 2 yabancı gibi olmak canımı çok yakıyor. Normalde gece öğrencisiyim.Sabahları gideyim dedim.Onu da...
  5. Onurhan D

Motoran Crazy 125 İncelemesi(Resimli)

Geçen ay aldığım crazy 125'in inceleme yazısını hazırlamak istedim çünkü gerek forumda gerekse internette diğer modellere göre daha az bilgiye sahip.1 ayda 1150 km oldu.Bilmiyorum belki de inceleme yazısı için daha erkendir.Fakat km arttıkça + ve - yönlerini hiç çekinmeden eklerim.Önce teknik...
  6. Onurhan D

İlk Motorumu Aldım :) (Resimli)

2 yıldır hayalini kurduğum isteğim sonunda gerçek oldu ve ilk motosikletim olan motoran crazy 125 i aldım. Ehliyeti geçen sene almıştım fakat sadece 20 dakika sürdüğüm için pek tecrübem yok. Bu yüzden rica ettim ve motoru kapıma kadar getirdiler.Motor yaklaşık 20 dakika kadar çalıştıramadım...
  7. Onurhan D

Izmir'de radar

Hocam bu işte bi terslik var.Bence itiraz edin.Çünkü radar cezaları şöyle:Hız Sınırlarını % 10'dan % 30'a kadar aşmak (%30 dahil) 200,00 TL.(Ayrıca 10 Ceza Puanı) Hız Sınırlarını % 30'dan fazla aşmak 413,00 TL (Peşin 309,75 TL) Para Cezası (Ayrıca 15 Ceza Puanı ile Geriye Doğru 1 yıl içerisinde...
  8. Onurhan D

Adamı En Sonunda Çıldırtmışlar :D

Bu ilan'a 3 4 kere girip bakmışlığım var.Her girdiğimde açıklama kısmına pazarlık yoktur.Lütfen pazarlık teklif etmeyiniz.Bakın tekrar yazıyorum pazarlık düşünmüyorum falan diye ekliyordu.En sonunda adamı çileden çıkartmışlar,adam döktürmüş resmen :queen:Ya arkadaş ilanda yazılanları inatla niye...
  9. Onurhan D

Grade 80 10 mm zincir aldım.Kilit olarak ne almalıyım ?

Zincir grade 80 in 10mm olanlarından üstü de makaronla kaplı.Motoru çizmesin diye.Gerçekten çok ağır hiç bu kadar beklemiyodum.Alalı 2 haftayı geçti şimdi bide kilit alacağım fakat ne alayım.Zincir kadar önemli çünkü genelde zincirleri değil kilitleri hallediyolar.Bende pek anlamam ama şunu...
  10. Onurhan D

4RİDERS NİCE PRO YAZLIK ELDİVEN KULLANAN VAR MI ?

Merhaba bildiğiniz gibi motomaxtaki %25 indirim için son 2 gün. http://www.motomaxonlineshop.com/4riders-nice-pro-yazlik-deri-eldiven-pmu3127.Bu eldiven nasıl sizce ? Aslında five gloves air flow modelini alacaktımda 50 TL ye yakın indirimi de kaçırmak istemiyorum.
  11. Onurhan D

Arabaya Ne Olmuş Böyle ?

Merhaba,sabah arabaya binecekken şok oldum arabaya bi şey sürtünmüş gibi ama kapının önü çok geniş bir yer.Araba falan geçerken sürtünmüş olamaz diye düşünüyorum.Ayrıca boyada bulaşmış. Temizlemek için çok uğraştım baya temizlendi tabi ama çiziğin içine boya girdiği için bi kısmı da...
  12. Onurhan D

Kapı Kapı Gezip Satış Yapmak( Fikir Önerisi.)

Merhabalar,üniversite öğrencisiyim.Şuan kapı kapı gezip sağlık bakanlığı onaylı diş macunu satıyorum.Sınavlar olduğu için ara vermiştim.Haftaya tekrar çalışmaya başlicam ancak macun satmaktan sıkıldım.Bana başka neler önerebilirsiniz.Maliyeti çok olmayan ve satışı çok olabilecek bişeyler.
  13. Onurhan D

İzmir Çiğli de Motosiklet kazası Hakkında Bilgisi Olan Var Mı ?

Merhaba dün akşam saat 10.10'da falan spor salonundan çıktıktan sonra arabaya binecekken çok şiddetli bir ses duydum.Tüp arabası duvara falan girdi zannettim o kadar şiddetli bi ses çıktı.Yola çıkıp baktım araba motosiklete çarpmış.HEmen gittim yanlarına.Olay küçük çiğli ilkokulunun olduğu ara...
  14. Onurhan D

Aranızda Psikokog yada psikiyatrist varsa bakabilirler mi ?

Eğer varsa özelden bi konu hakkında danışmak istiyorum.Konuya cevap yazarsanız ben size özelden dönüş yaparım.Teşekkürler...
  15. Onurhan D

Go Kart Arabasıyla Trafiğe Çıkan Zat !

Kavşakta arabayla kırmızı ışığı beklerken motor sesi duydum sağa,sola,arkaya bakıyorum yok,ama ses hemen yanımda.Kavşaktan çıkıp alt geçite giricem 100 metre ilerde.Yeşil ışık yandı hareket ettim ses benle birlikte geliyor ama ortada bişe yok :D Alt geçide girdim sonra bi baktım go kart arabası...
  16. Onurhan D

Görünürlükle İlgili Korkum...

Herkese merhaba;ehliyetim var fakat daha motosiklet almadım. Akşamları arabayla çevre yolundan giderken makas atan atana,sinyal hak getire.Bu arada ehliyetimi yeni çıkarttığım için ilk defa çevre yoluna çıktım. Arabanın yanından milimle geçiyolar hatta bi tane öküz öyle bir şerit değiştirdi ki...
  17. Onurhan D

Tramer Kaydında Hasar Tutarının Gözükmemesinin Sebebi Nedir ?

Merhabalar; Tramer kaydında hasar tutarı neden gözükmez ? İnternette araştırdım hasar tutarı gözükmüyorsa park halindeyken gerçekleşen çarpmadır demişler ancak öyle olunca park halinde çarpma diye yazıyor yanında.
  18. Onurhan D

Türkiyede bana uygun motosiklet yok.

Herkese merhaba . Allah nasip kısmet ederse bir dahaki yaz motosiklet alcağım.3 yıldır forumu takip ediyorum yaklaşık 6 7 aydır da aktif üyeyim.Motosiklet konusunda kafam inanılmaz karışık.Hani düşün düşün b.ktur işin derler ya aynen öyle.Şimdi diyeceksiniz ki daha 1 yıl var sen neyin...
  19. Onurhan D

Türkiye'de Kaskı Deneyip Ebay'den Almak.

Caberg vox daytona modelinin Türkiye fiyatı 490 TL,Ebay'da ise 110 euro oda 286 TL eder. %18 ekleyince 336 TL ediyor. Arada 154 TL bir fark oluyor.Ben modeli burada denesem ebay'dan alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım ? Başka ne gibi ücretlendirmeler olur yani astarı tutarını geçer mi ? Daha...
  20. Onurhan D

İzmirde Part Tıme İş Bilen Var mı ?

Ben üniversite öğrencisiyim( ikinci öğretim )izmirde çiğlide oturuyorum manisada okuyorum git gel yapıyorum hergün. Öğlen 2 ye kadar çalışabileceğim bir iş arıyorum babam istemese de gerek yok sen okumana bak desede artık çok gerekli oldu masrafım çok servis, harçlık, harç parası, ihtiyaçlarım...