- Konu Yazar
2 yıldır hayalini kurduğum isteğim sonunda gerçek oldu ve ilk motosikletim olan motoran crazy 125 i aldım.
Ehliyeti geçen sene almıştım fakat sadece 20 dakika sürdüğüm için pek tecrübem yok.
Bu yüzden rica ettim ve motoru kapıma kadar getirdiler.Motor yaklaşık 20 dakika kadar çalıştıramadım.
Benzin yok herhalde içinde deyip,arabayla istasyona gidip benzin aldım.
Bidondan depoya doldururken birazını da deponun dışına dökmüş bulundum
Ama yine çalıştıramadım.Sonra forumdan tanıştığım arkadaşı (hakikiteker)aradım.
Ayaklığın kapalı olabilir dedi bir baktım ki gerçekten öyle :queen:
Kendime hem kızıp hemde güldükten sonra sürmenin vakti geldi deyip biraz turladım.
Vizör açık olduğu için gözüme sinek kaçtı
Neyse bunlarda nazarlık olsun, bu kadar şeyden sonra daha başıma bir şey gelmez herhalde,sen keyfini sürmeye bak dedim kendi kendime
20 km kadar turladım mahalle aralarında bu yüzden motor hakkında ne söylesem yalan olur.
Şimdilik tek diyebileceğim şey çok dikkat çekiyor olması.
Kuryeler durup markasını falan sordular.
Ekipman konusunda ise eksiklerim var fakat sigorta,plaka ruhsat masrafları olacağından,kalan eksiklerimi bir daha ki ay tamamlamayı düşünüyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Tekeriniz düz bassın

Ehliyeti geçen sene almıştım fakat sadece 20 dakika sürdüğüm için pek tecrübem yok.
Bu yüzden rica ettim ve motoru kapıma kadar getirdiler.Motor yaklaşık 20 dakika kadar çalıştıramadım.
Benzin yok herhalde içinde deyip,arabayla istasyona gidip benzin aldım.
Bidondan depoya doldururken birazını da deponun dışına dökmüş bulundum
Ama yine çalıştıramadım.Sonra forumdan tanıştığım arkadaşı (hakikiteker)aradım.
Ayaklığın kapalı olabilir dedi bir baktım ki gerçekten öyle :queen:
Kendime hem kızıp hemde güldükten sonra sürmenin vakti geldi deyip biraz turladım.
Vizör açık olduğu için gözüme sinek kaçtı
Neyse bunlarda nazarlık olsun, bu kadar şeyden sonra daha başıma bir şey gelmez herhalde,sen keyfini sürmeye bak dedim kendi kendime
20 km kadar turladım mahalle aralarında bu yüzden motor hakkında ne söylesem yalan olur.
Şimdilik tek diyebileceğim şey çok dikkat çekiyor olması.
Kuryeler durup markasını falan sordular.
Ekipman konusunda ise eksiklerim var fakat sigorta,plaka ruhsat masrafları olacağından,kalan eksiklerimi bir daha ki ay tamamlamayı düşünüyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Tekeriniz düz bassın

Son düzenleme: