İlk Motorumu Aldım :) (Resimli)

2 yıldır hayalini kurduğum isteğim sonunda gerçek oldu ve ilk motosikletim olan motoran crazy 125 i aldım.
Ehliyeti geçen sene almıştım fakat sadece 20 dakika sürdüğüm için pek tecrübem yok.
Bu yüzden rica ettim ve motoru kapıma kadar getirdiler.Motor yaklaşık 20 dakika kadar çalıştıramadım.
Benzin yok herhalde içinde deyip,arabayla istasyona gidip benzin aldım.
Bidondan depoya doldururken birazını da deponun dışına dökmüş bulundum :)
Ama yine çalıştıramadım.Sonra forumdan tanıştığım arkadaşı (hakikiteker)aradım.
Ayaklığın kapalı olabilir dedi bir baktım ki gerçekten öyle :queen:
Kendime hem kızıp hemde güldükten sonra sürmenin vakti geldi deyip biraz turladım.
Vizör açık olduğu için gözüme sinek kaçtı :)
Neyse bunlarda nazarlık olsun, bu kadar şeyden sonra daha başıma bir şey gelmez herhalde,sen keyfini sürmeye bak dedim kendi kendime :)
20 km kadar turladım mahalle aralarında bu yüzden motor hakkında ne söylesem yalan olur.
Şimdilik tek diyebileceğim şey çok dikkat çekiyor olması.
Kuryeler durup markasını falan sordular.
Ekipman konusunda ise eksiklerim var fakat sigorta,plaka ruhsat masrafları olacağından,kalan eksiklerimi bir daha ki ay tamamlamayı düşünüyorum.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Tekeriniz düz bassın :)

Son düzenleme:
o selenin naylonları falan olmamış, ne öyle koltukların naylonun sökmeyen babaanneler gibi, cık cık...

hakikaten de cok `crazy` bi makineymis :mrgreen:

Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz masrafsiz ciziksiz surusler :rendeer:

Hayırlı uğurlu olsun.Tekerinize taş değmesin.

Hayirli ugurlu olsun cok sempatik bi motor

Hayırlı olsun gerçekten farklı gözüküyor :)

Kazasız belasız, güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim.

o selenin naylonları falan olmamış, ne öyle koltukların naylonun sökmeyen babaanneler gibi, cık cık...

Resimleri motor geldikten 10 dakika sonra çektim.Şuan yok naylonlar.

Motosikleti
Dominar 250
Hayırlı olsun kardeşim mont almayıda unutma

Hayırlı olsun güle güle kullanın.2 sene iyi sabretmişsiniz.Allah biz gibi olmayanlara da nasip eder inşallah :)

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) 2 yılı gel sen bir de bana sor :mrgreen:

Hayırlı olsun kardeşim mont almayıda unutma

İzmirin sıcağında nasıl olacak bilmiyorum ama mecburen almak zorundayım.

Hayırlı olsun güle güle kullanın.2 sene iyi sabretmişsiniz.Allah biz gibi olmayanlara da nasip eder inşallah :)

İnşallah çok daha iyileri nasip olur size :)

hocam hayırlı olsun bendede siyahı var hiç üzmedi :)
İnşallah bende bi sorun yaşamam :)

Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :) 2 yılı gel sen bir de bana sor :mrgreen:

Amin.Beklemek gerçekten zor bi durum.Sizin motorunuzda hayırlı olsun tekrardan :)

Teşekkür ederim.

Oooo hocam hayırlı olsun.Foruma kaydoldugunda demiştimki motorum yok, yok ama tutkusu var sen de demiştin ki o tutkuyu yaşamak için illa gidon tutmana gerek yok.İnşallah bu tutkuyu keyifle, tadını çıkartarak ve gerekli bilinçle yaşarsın.Kazasız belasız İnşallah :)

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Çok şirin. kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

Oooo hocam hayırlı olsun.Foruma kaydoldugunda demiştimki motorum yok, yok ama tutkusu var sen de demiştin ki o tutkuyu yaşamak için illa gidon tutmana gerek yok.İnşallah bu tutkuyu keyifle, tadını çıkartarak ve gerekli bilinçle yaşarsın.Kazasız belasız İnşallah :)

Maşallah ne hafıza varmış sende,nasıl hatırladın :)Güzel temennilerin için teşekkür ederim.İnşallah en kısa zamanda sana da nasip olur bu duyguyu yaşamak.

Çok şirin. kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

Teşekkür ederim.

Hocam tişörtü çıkar klasik bişe giy motor rengine uyumlu ol :) hayırlı olsun allah kaza bela vermesin dikkatli git kendini bırak önce arkandakileri düşün öyle yola çık

hayırlı olsun kardeşim ama o motoran sana çok sıkıntı çıkartıcak :( yani belki çıkarmaz bilemem ama benim kulanan arkadasım satmak durumunda kalmıştı yedek parça servis ağı yok diye

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar