- Konu Yazar
Konuya nasıl gireceğimi bile bilmiyorum.
4 yıllık kız arkadaşımla 3 ay önce ayrıldık.
Üniversiteden önce 2 yıl beraberdik.Sonra aynı üniversite aynı sınıfta da
2 yılımız geçti.Şimdi aynı sınıfta 2 yabancı gibi olmak canımı çok yakıyor.
Normalde gece öğrencisiyim.Sabahları gideyim dedim.Onu da yapamadım.
Okula gitmek artık zulüm gibi geliyor.Zaten son zamanlarda gittiğimde söylenemez.
Pişman oldum barışmak istedim.Ben seni sildim hayatıma bakıyorum sende hayatına bak dedi.
4 yıllık geçmiş 3 ayda nasıl unutulur,silinir aklım almıyor.Ben neden yapamıyorum peki.
Herşeyden soğudum.Hiç bişeyden zevk alamaz hale geldim.Birde zihnimi kemiren bi olay varki
o zaten beni benden alıyor.Onun yarın bigün başka biriyle ilişkiye başlaması.
En çok zoruma giden şeyde ben onun için kazandığım üniversiteye gitmedim.Onunla aynı
üniversite de olmak için tekrar dershaneye yazılmıştım.Nasıl alışılıyor bu duruma,bu acı nasıl geçiyo bilen biri bana anlatsın.
Göğsümde ki bu ağırlık ne zaman geçecek.Gece durduk yere kan ter içinde uyanıpta sabahı sabah etmeler nasıl geçecek.
Bana öğüt verin birşey yapın.22 yaşında düştüğümüz duruma bak.
4 yıllık kız arkadaşımla 3 ay önce ayrıldık.
Üniversiteden önce 2 yıl beraberdik.Sonra aynı üniversite aynı sınıfta da
2 yılımız geçti.Şimdi aynı sınıfta 2 yabancı gibi olmak canımı çok yakıyor.
Normalde gece öğrencisiyim.Sabahları gideyim dedim.Onu da yapamadım.
Okula gitmek artık zulüm gibi geliyor.Zaten son zamanlarda gittiğimde söylenemez.
Pişman oldum barışmak istedim.Ben seni sildim hayatıma bakıyorum sende hayatına bak dedi.
4 yıllık geçmiş 3 ayda nasıl unutulur,silinir aklım almıyor.Ben neden yapamıyorum peki.
Herşeyden soğudum.Hiç bişeyden zevk alamaz hale geldim.Birde zihnimi kemiren bi olay varki
o zaten beni benden alıyor.Onun yarın bigün başka biriyle ilişkiye başlaması.
En çok zoruma giden şeyde ben onun için kazandığım üniversiteye gitmedim.Onunla aynı
üniversite de olmak için tekrar dershaneye yazılmıştım.Nasıl alışılıyor bu duruma,bu acı nasıl geçiyo bilen biri bana anlatsın.
Göğsümde ki bu ağırlık ne zaman geçecek.Gece durduk yere kan ter içinde uyanıpta sabahı sabah etmeler nasıl geçecek.
Bana öğüt verin birşey yapın.22 yaşında düştüğümüz duruma bak.