Arama sonuçlarınız

1. T

Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen.

Aga telefona indirsen ne olacak. Adam eldiveni elimden alıyo sağını solunu etiketini kurcalıyo. Çıldırmamak elde değil. Kemik koruması var slider koruması var. Yok yetmez illede etiketi olucak.
  2. T

Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen.

Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen. Varmı istanbul içinde yardımcı olabilecek birileri? Teşekkürler
  3. T

10bin km spontini ağır bakım parçaları nelerdir?

Vaaaovv kendim yapma fikri hiç aklıma gelmemişti. Bana yüksek zekanla bu vizyonu kattığın için sana en derin şükranlarımı sunuyor ve teşekkür ediyorum.
  4. T

Hava filtresi, yağ filtresi, şanzıman yağı, motor yağı, kayış değişti 1000 lira işçilik yazıldı. Toplam 1700 TL. İşçilik tarafından dolandırıldım mı normal mi sizce?
  5. T

Dümdüz yazmak ne kadar da güzel, ben dediklerini çoktan yaptım. Servis 5bin tl fiyat verdi. Ve ne zaman müsait olacağımız belirsiz diyor. Her hafta pazartesi arayıp randevu için şansımı deneyecekmişim. Sanki çam sakuradan doktor randevusu alıyoruz. Yardımcı olmak adına yazan arkadaşlarada...
  6. T

ZX-4RR mı CBR 650 R mı almalıyım ?

Bence 4rr al 2sinde de egzoz cezası yicen. Bari 4rr alda ceza yediğine deysin.
  7. T

Merhaba, Spontininin ağır bakımda hangi parçaları değişiyor ve ortlama işçilik dahil fiyatları nedir acaba? 1744023996 Koca forumda spontinisi olan yokmu gerçekten
  8. T

Motosiklet botu önerisi

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Şimdilik önceliğim Rockwell fiyatından ötürü daha kolayıma gelecek. Ancak 42 numara bulamıyorum. Ardından Duratech i kovalamayı deneyeceğim. YDS biraz bütçe zorluyor aslında. 2 side olmazsa zorunluluktan YDS olacak sanırım.
  9. T

Motosiklet botu önerisi

Merhaba, Kuryelik yapıyorum, ufak bi önteker kayması sonucu tek taraflı kaza yaptım ve ayak parmağımı çatlattım. Spor ayakkabı ile kullanmamayı büyük acılarla ders almış oldum. Motosiklet botlarına bakıyorum ama 7 8k hep. Şöyle ön tarafı demirli yan koruyuculu insancıl fiyatları olan bi...
  10. T

Akü değiştikten sonra motor kendi kendine marş almaya başladı

Ben yazcaktımda, tuttum kendimi yazmadım tepki gösterilir diye :) Sizin gibi yaşını başını almış tecrübeli bir abimizin yazması daha uygun olmuş. Kütüklere wd40 sıkılmaz. anahtar deliğine dahi sıkılmaz. kontakt sprey şart.
  11. T

Boykot Ediyor musunuz

Siz boykot yaparken birileri cola da tüm dünyaya boykot kisvesi altında reklam yaptırarak colada 4 yılda 1dolarını 10dolar yaptı. Boykot yapacağınıza satın alıp içseydiniz en azından adamlara bi maliyet kalemi olurdunuz :D Ahhh bedavaya kullandırtıyonuz kendinizi. Durmayın boykot boykot diye...
  12. T

Karlı Havalarda Moto Kuryelerden Sipariş Vermek İnsafsızlık mı?

Millet dümdüz konuşmuş kapat sistemini çalışma bilmem ne diye. Motosiklet forumundayız ama kuryelik işlerinden bihaber insanlar. Kuryelerin büyük çoğunluğu yemeksepeti,trendyol,getir de çalışıyor. Kendileri slotlarını seçiyorlar vardiyaya giriyorlar. Aktif çalışırken slot seçmezsen ceza...
  13. T

Forza 250 > İlk starttan sonra ısınana kadar çok hızlı teker dönmesi.

Daha önce hiç böyle davranmamıştıda o yüzden sordum. Servis mecbur ozaman diyelim. Teşekkürler
  14. T

Isındıktan sonra teker normal haline dönüyor. Milim milim oynuyor sadece devirde 900 1000 lerde duruyor.
  15. T

2500 3000 lerde geziyor hocam. Evet var hocam.
  16. T

İlk starttan sonra ısınana kadar çok hızlı(kadran 25kmh) teker dönmesi neden olur? Motor arıza ışığıda yanıyor.
  17. T

kol gibi dukati bakım ücreti(desmosuz)

Rks Spontini ilk rodaj bakımı 1200 TL fiyat verildi. Garantiyi bozdum dışarda 300 TL ye yaptırdım. Saçma sapan paralar çıkıyor artık yetkili servislerde.
  18. T

Motosiklet Kasko

Güncel model Yüksek cc kullanan abiler, motosikletlerinin kaskosu ortalama kaçpara çıkıyor ?
  19. T

Beylikdüzü - Avcılar çevresinde çin malı motordan anlayan usta?

Beylikdüzü - Avcılar çevresinde çin malı motordan anlayan usta arıyorum yönlendirebileceğiniz işçiliğine, bilgisine güvendiğiniz bir usta varmıdır acaba?
  20. T

Tnt 125 sorunum.

Merhaba, Benelli TNT 125 kullanıyorum. Motorumda son 1 2 haftadır bir sorun var. Motoru dip gaz kolu desteği ile çalıştırıyorduk, ancak artık oda yememeye başladı. 1. Viteste iterek marş desteği ile çalıştırıyorum. Gaz kolunu bıraktığımız an stop ediyor motosiklet. Rolantide çalışmıyor. Ancak...

Yeni mesajlar