Tse 13594 etiket zıkkımını eldivene dikecek bi terzi önerisi lütfen.

Motosikleti
Yamaha XSR700
Güzel mantık. Bütün terziler yapar. Bi özelliği olmasına gerek yok. Etiketi bulsan yeter.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Ben eli büyüttüm; üreticinin sertifikasını indirdim telefona.

Ben eli büyüttüm; üreticinin sertifikasını indirdim telefona.
Aga telefona indirsen ne olacak. Adam eldiveni elimden alıyo sağını solunu etiketini kurcalıyo. Çıldırmamak elde değil. Kemik koruması var slider koruması var. Yok yetmez illede etiketi olucak.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ağalar az sabır, 2-3 haftaya unutulur, denetimler azalır. Bu işlerde genelde İç İşleri Bakanlığı talimat veriyor; "Şu gün şu saatler arası eldiven kontrolü yapılacaktı" diye, zamanla kimse sallamaz.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
böyle bi yasa koyuyorsan polisine öğreteceksin standartların ne olduğuna etiket standartlara dahil değil istersem sökerim istersem sökmem etiketi yok diye standartlara aykırı olmuyor bu sebepten ceza yesem sittin sene ödemezdim

kralcı polisimiz affetmez. eldiven işe yarıyor mu yaramıyor mu s.klemez. etiket yoksa cezayı kitler, itirazdır davadır sen uğraşırsın.

sonradan kıytırık bi etiket diktirmek benim de aklıma geldiydi de, benim eldivenim zaten yırtılmaya başlamıştı; şimdilik idarelik sertifikalı bi şey sipariş ettim. gerçi 3-4 liradan aşağı da eldiven kalmadı bu gerekçeyle o ayrı; şerefsiz esnaflarımız sağ olsun.

yurt dışında satılan modellerin bazılarında bu standart olmayabiliyor. bendeki alpinestars eldivenlerde yok mesela. direkt kendi sitesi üzerinden almıştım yıllar önce.

o etiketi terzi değil de ayakkabı tamircileri diker. eldiven dikiş makinasına pek yanaşmaz. sen direkt ayakkabı tamircisine git.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
yurt dışında satılan modellerin bazılarında bu standart olmayabiliyor. bendeki alpinestars eldivenlerde yok mesela. direkt kendi sitesi üzerinden almıştım yıllar önce.
Standart 2015'te çıktı - bende de böyle HeinGericke eldivenler var.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kralcı polisimiz affetmez. eldiven işe yarıyor mu yaramıyor mu s.klemez. etiket yoksa cezayı kitler, itirazdır davadır sen uğraşırsın.
Aynen ; öyle olsa parmaksız eldivenlerin nasıl standart onayı aldığını sorgular...

şimdilik idarelik sertifikalı bi şey sipariş ettim. gerçi 3-4 liradan aşağı da eldiven kalmadı bu gerekçeyle o ayrı; şerefsiz esnaflarımız sağ olsun.
Aynen son dakika indiriminde bir eldiven buldum aldım. Saçma sapan paralar...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga telefona indirsen ne olacak. Adam eldiveni elimden alıyo sağını solunu etiketini kurcalıyo. Çıldırmamak elde değil. Kemik koruması var slider koruması var. Yok yetmez illede etiketi olucak.
Tam tersi de var, bir şekilde sertifika almış ama alakası olmayan eldivenler gördüm piyasada. Onları ne yapacaklar? Amaç üzüm yetiştirmek olmalı devlet var olacaksa...

Motosikleti
cbf 150
Arkadaşlar işin asla farklı, ilk kez bu ay trafiğe çıkan araç sayısında motosikletler arabaları geçti ve beklenti bunun dahada büyümesi. Hal böyle olunca kaymak neredeyse at sinekleride oraya üşüsür yani politikacılar ve çıkar grupları. Daha nelerle karşılaşıcaksınız haberiniz yok. Kurye motorları mesela tücariler gibi her sene tüve giricek. Motora kameramı taktın ekranmı taktın neden ruhsatta görğnmüyor diye ceza yiyeceksüniz. Pasta büyüyor çünkü. Daha nerler olucak neler. Ama arkasında küm var üyü büliyorum ve sözcü grubunuda o beğenerek izlediğiniz eğitmen vasıflı kişiler kaza yorumcuları etc

Motosikleti
D400
Prosev kışlık ve scoyco yazlık eldivenim var, etiketleri sökülü tabi ki.

valla şu etiketi satan yer bulursanız haber edin de alıp diktireyim. kafayı yediler iyice.

Motosikleti
Hero Dash 125
Bu ilandan M2 şeklinde etiket bastırıp satma fikri çık aklımdan. :devilish::ROFLMAO: Etiket taslağı da hazır. :cool:

13594-CE-LOGO.png

50 adet 750tl demiş. 50 adet etiketten 25 takım eldiven çıkar. Eldiven takımı başına 30tl'ye geliyor maliyeti. 30'a yaptır, 150'ye sat. 🤑

Eldivenin dışında ve avuç kısmında koruma olduğu halde sırf etiket yok diye ceza yiyen var mı? Aynı yönetmelikte gözlük ve kask içinde aynı standard yazıyor onlarda da mı etikete bakılacak. Dahası biri bu standart yoksa ithal edemez ülke diyordu ki bu işin diğer bir komik tarafı.

Eldivenin dışında ve avuç kısmında koruma olduğu halde sırf etiket yok diye ceza yiyen var mı? Aynı yönetmelikte gözlük ve kask içinde aynı standard yazıyor onlarda da mı etikete bakılacak. Dahası biri bu standart yoksa ithal edemez ülke diyordu ki bu işin diğer bir komik tarafı.
o bahsi geçen güvenlik sertifika numarası sadece eldiven standartları için bildiğim kadarıyla. kasklar için ECE 22-06 var. bunun DOT'u var, Snell'i var, FIM'i var, Sharp'ı var...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar