Motosiklet botu önerisi

Merhaba,
Kuryelik yapıyorum, ufak bi önteker kayması sonucu tek taraflı kaza yaptım ve ayak parmağımı çatlattım. Spor ayakkabı ile kullanmamayı büyük acılarla ders almış oldum. Motosiklet botlarına bakıyorum ama 7 8k hep. Şöyle ön tarafı demirli yan koruyuculu insancıl fiyatları olan bi motosiklet botu yokmudur acaba ya?

Merhaba. Rockwell Cafe serisine bakabilirsiniz. Elbette ahım şahım bir koruma sunmuyordur fakat sıradan bir ayakkabıdan daha iyi olacaktır. Malum önümüz yaz, birçok uygun fiyat/performans modelinin stokları çoktan eridi. Biraz geç kaldınız açıkçası.

Yaz için dediğim minvalde bir modele bakarsanız, hem sıcak havalarda mesleğiniz gereği görece daha konforlu olursunuz, hem de bütçe ayırıp kış için daha sağlam bir bot alırsınız. Kışlık önerim de YDS Diablo'dan yana. Fiyatına göre oldukça kaliteli bir ayakkabı, diğer kendini kanıtlamış, yıllardır sektörde olan markaların ayakkabılarını denemedim açıkçası. Ama bana yeterince güven verdi. Ayrıca, yazlık bir modeli de var. 3.890 ₺'den satılıyor şu an kendi sitesinde.

Dilerim yardımcı olabilmişimdir, benden çok daha tecrübeli forumun gediklilerinin de yazmasını bekleyin derim yine de. İyi forumlar.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Duratech 29 Como Yarım Motosiklet Botu 3.250,00 TL
110000815434742.jpg

Motosikleti
Honda CBR500R
YDS markasını kullandığım için oradan örnek vereceğim. YDS Diablo 11.0 GTX kullandım, karda, kışta, yağmurda çok rahattı hiçbirini geçirmedi. Şu anki fiyatı da senin dediğin bütçeye yakın açıkçası ama hazır yaz geliyorken yazlık modeline bakabilirsin Diablo 7.4 diye geçiyor.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Merhaba,
Kuryelik yapıyorum, ufak bi önteker kayması sonucu tek taraflı kaza yaptım ve ayak parmağımı çatlattım. Spor ayakkabı ile kullanmamayı büyük acılarla ders almış oldum. Motosiklet botlarına bakıyorum ama 7 8k hep. Şöyle ön tarafı demirli yan koruyuculu insancıl fiyatları olan bi motosiklet botu yokmudur acaba ya?
Tolga kardeşim, öncelikle geçmiş olsun.
Spor ayakkabı ile bir kurye olarak motosiklete binmen büyük cesaret. Diğer kişisel koruyucu ekipmanlarında eksikse lütfen en kısa zamanda tamamla.
Kazadan sonra, ekipman almaya karar vermek, günde 10-12 saat motosiklet üzerinde olan bir meslek erbabına uyan bir hareket değil. Maddi imkansızlıklar zorlar fakat hayatın söz konusu. Aman diyim abisi..

Uygun fiyatlı iş güvenlik botlarına bakabilirsin. Ön tarafları demir, tabanları demir plakalı olanlar vardı. Fiyatları ne durumdadır bilmiyorum. Eminim iyi bir motosiklet botundan uygun ama bir o kadar da koruyucudur diye tahmin ediyorum.

Sizler bu saçma sapan trafikte gerçekten kelle koltukta giden insanlarsınız, gençsiniz, hayatınız çok değerli. Kazasız belasız sürüşler dilerim, tekrardan geçmiş olsun.

Merhaba,
Kuryeliği ek gelir değil de ana gelir olarak görüyorsan kesinlikle tüm ekipmanların tam olmalı bu kendine saygısızlık gibi bir şey çünkü günde yeri geliyor 12 saat motor üstünde oluyorsun ve küçük bir düşme de hem fiziksel hem maddi yönden acı çekersin . Duratech'in ürünlerine göz atmanı tavsiye ederim kullanan arkadaşlarım memnun.

Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şimdilik önceliğim Rockwell fiyatından ötürü daha kolayıma gelecek. Ancak 42 numara bulamıyorum.
Ardından Duratech i kovalamayı deneyeceğim.
YDS biraz bütçe zorluyor aslında. 2 side olmazsa zorunluluktan YDS olacak sanırım.

Motosikleti
Bajaj Pulsar NS 400 Z
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
Şimdilik önceliğim Rockwell fiyatından ötürü daha kolayıma gelecek. Ancak 42 numara bulamıyorum.
Ardından Duratech i kovalamayı deneyeceğim.
YDS biraz bütçe zorluyor aslında. 2 side olmazsa zorunluluktan YDS olacak sanırım.
Ben de 42 bulamayınca 43 almıştım. İçine tabanlık aldım. Orijinalinin üstüne takarak kullanıyorum. 43 olması bu sayede rahatsızlık vermiyor.
Eğer 42 numarasını bulamazsınız aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Duratech veya Prosev in uzun botunu da tercih edebilirsiniz.

Motosiklet botu çetrefilli bir konu. Geçen bir bot baktım, ucunda kenarında demir koruması yok, sadece yağmurda ayaklar ıslanmasın diye üretilmiş. Onun yerine eskidi diye kenara kaldırdığım yarım deri bot var onu kullanmaya karar verdim. Çok fazla koruması olanda botlarda da ayak dönmüyor dikkat etmek lazım. Alternatif olarak rahat kalıplı iş botlarını önerebilirim. Islanma derdine silikon ayakkabı kılıfları ile çare bulunabilir. Temu'da ucuza satılıyor böyle ürünler.

YDS markasını kullandığım için oradan örnek vereceğim. YDS Diablo 11.0 GTX kullandım, karda, kışta, yağmurda çok rahattı hiçbirini geçirmedi. Şu anki fiyatı da senin dediğin bütçeye yakın açıkçası ama hazır yaz geliyorken yazlık modeline bakabilirsin Diablo 7.4 diye geçiyor.

YDS nin kendisini geliştirmesi ve yeni modeller çıkarması lazım. Şu an sattıkları yazlık ile kışlık arasında bayağı kalite farkı var. Ayrıca burunda ki plastik kısım zamanla kırılıp parçalara ayrılıp dökülüyor. Bende ki ni epoksi ile doldurmak zorunda kaldım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba,

Benim size en önemli tavsiyem yaz kış demeden kaliteli bir masfallı dizlik kullanın. Bir arkadaşım düşük hızda bir kaza da çok kötü deneyimlemek zorunda kaldı ve 1 seneni gitti

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar