Arama sonuçlarınız

1. E

Yeni motosiklete plaka masrafı nedir?

Arkadaşlar önümüzdeki cumartesi inşallah bi aksilik çıkmazsa 100cc'lik bi cub motor alıcam. Alcağım yerbana işlemin hafta sonu olmuycağını pazartesi plaka işlemlerinin başlıycağını söyledi ve plaka çıkarma 700tl olur dedi bunlar doğrumu? Muameleciye değil işleri kendim yapıcam toplamda ne kadar...
  2. E

Mondial 150rf Vs Asya shark 150

Motor alıcam ve bu ikisi arasında kaldım. İkinci el ikisindende 1000 liraya buldum sadece shark 2012, mondial 2007 model sizce hangisini almalıyım hangisi daha az yakar daha iyi gider ve hangisi daha kalitelidir?
  3. E

Kapıda ödemeli kargo yardım!

Benim elektrikli bisikletimi konyadan birine satıcam. Adam aradı konuştuk anlaştık kargoyla motoru göndercem ama adam motorun parasını havale değilde kargoyla kapıda ödeme şeklinde yapıcaz dedi bu nasıl olucak?
  4. E

Motorumun servisinin yaptıkları yardım!

Baştan belirteyim motor dediysem yani elektrikli motor. Yaklaşık 3-4 ay önce motorum beyinden arıza verdi baya zaman sonra anca bir servise götürebildim. Aslında ben buraya götürmeden önce 4 farklı elektrikli motora bakan yere götürdüm hatta başka bir serviside var burası sadece elektrikli...
  5. E

İlk defa vitesli motor sürdüm

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar vitesli bir motor sürdüm sanırım en son yazın başlarında vitesli sürmüştüm ve ikiye bile atmamıştım sadece 1 deydi ve ehliyeti almama az kaldığı için bir arkadaşımdan eski model bi honda cg125 aldım bi kaç günlüğüne al öğren alış iyice diye verdi...
  6. E

Motosiklet ile eds ye yakalandık yardım

Beyler aslında bir soru bu geçen gün bir abiyle biraz gezmeye çıktık altımızda eski kasa zx6r var tabi o sürüyo ben artçıyım neyse caddeye çıkınca normal bir şekilde gazı açmaya başladı vites artırdı felan tam karşımızda bizden yaklaşık 30 metre uzaklığında ışıklar vardı birden sarı yandı...
  7. E

İlk defa vitesli motorum olcak yardım!

Bi kaç ay sonra ehliyetimi alıyorum ve ninja ile başlamaya karar verdim, ehliyet kurslarında vitesli motor sürdürüyorlarmış bende hayatımda daha önce hiç vitesli motor sürmedim, sürdüm ama hep 1. viteste ama onunla ilgili gerek özel anlatım gerekse internetten çok bilgi edindim yani vites...
  8. E

Yamaha bws 100 alıcam yardım

Beyler bizim bi arkadaşda var işte alıcam köye götürcem orda sürcem işte motoru bugün bi yarım saat kadar sürdüm ilk defa 2 zamanlı sürmüş oldum motorun sıkıntıları var çok yavaş kalkıyo başta iyice yavaş kalkıyo yani bi 40-50 cc lik küçük motorlar gibi kalkıyo yol biraz uzunsa ve basabiliyosan...
  9. E

TDU Motorla ön kaldırma yardım!

Beyler illaki aranızda bu oyunu oynayan vardır, kawasaki ninja zx10r la 3.seviye modifiye ile ön kaldırmaya çalışıyorum, ama debriyaj gaz fren felan ne yaptıysam nafile motor tekere gelmiyo, internette videolarını izledim adamlar takır takır teker yapıyo 2-3 dk tekerde ara gaz vere vere gidiyo...
  10. E

Ailem motora karşı, yardım!

Beyler yaşım 17 hatta 17 me girmemin üstüne tam 1 ay geçti. Ehliyete yazılcaktım ama vazgeçip seneye a2 + b şeklinde almaya karar verdim. 2-3 ay önce bi agility 125 almıştım ama ailem başımın etini yedi bende sattım. Şimdi altımda 250w lık bir elektrikli var maddi durumumuz bu aralar kötü ama...
  11. E

T-shirt bastırcam yardım

Beyler bugün bi anda aklıma geldi neden olmasın dedim :) üzerinde "MOTORCYCLE İS MY LİFE" yazan altındada teker yapan bir motosikletçi figürü yazan bir tişört bastırcam. Sizce nasıl olur iyi olurmu? Bide bununla ilgili elinizde örnekler varmı?
  12. E

Elektrikli bisikletten anlayanlar baksın çok önemli!!

Beyler sorun daha yeni çıktı sadece bunların tamirinden felan anlayanlara soruyorum, motorum arora xh05z250 motora bişeyler oldu gitmiyor tekliyor yani teker dönmüyo zorluyor dönerken, akü takılı değilken yokuş aşşağı kaptırdım ve öyle kaptırınca vitesi gösteren ışık yanıyo kısmen şarj ediyo...
  13. E

Scooter'ın ön ibre takımını sökmek

Beyler son zamanlarda çok raslamaya başladım scooter ın gidondaki ibre felan komple söküyorlar, birini durdurup sordum daha iyi teker yapıyormuş benim anlamadığım ne alaka? yani bi ibreyi sökünce nasıl daha iyi teker yaparki?
  14. E

Elektrikli Vs Benzinli?

Arkadaşlar eski agilty yi elden çıkardım şuanda elimde 250w lık bir elektrikli var. Yaklaşık 2000 lira bütçe var. Yeni bir motor alıcam ama çok kararsızım. Henüz ehliyetimi alamadım malesef. Sınavdan kalınca sinirlenip bütün kayıtları iptal ettirdim. Seneye A2+B şeklinde alıcam. O yüzden yine...
  15. E

Yeni motosiklet alcam masrafları ne kadara çıkar?

Beyler benim kymco bildiğiniz gibi tarih oldu, bende bizim buralarda uygun fiyata motoran robusto 180 buldum. Biraz masrafı var ama ciğeri sağlam makine. Bunu aldığımda uslu uslu sürcem, ben kymco yu aldığımda sadece 100 lira noter masrafı verdim onun dışında motora ne sigorta ne muayene...
  16. E

Motor kitlendi yardım

Herkese s.a uzun bir aradan sonra geri döndüm :P Burdan gitmeden önce son bir konu açmıştım belki biliyorsunuz motorum çalışmıyor diye. Tatilden geldikden sonra bugün motoru yine bir tamirciye götürüm dedim (Motor: Kymco agility 125) neyse götürdüm ve motorcu motor kitlemiş dedi bütün motor...
  17. E

Ehliyetsiz sürücüye ne yapılır?

Beyler yaklaşık 2-3 hafta önce motorumu satıp elektrikliye döndüm ve seneye ninja 250r almaya karar verdim, ama bazı arkadaşlarım yine yapıcağını yaptı ehliyetsiz ve altında güzel bir scooter motoru olan bi çocuk resmen bana kafayı taktı hep benle uğraşıyo hep dalga geçiyo motoru almadan öncede...
  18. E

Elektrikli motosiklet ehliyet istiyormu?

Beyler bir arkadaşımla iddaaya girdik ben istemiyor dedim çünkü bende de vardı ve daha önce polisle hiç sorun yaşamadım, bikeresinde ana caddede kırmızı ışıkda yolun ortasında bile durmuştum yanıma polis gelmşti arabayla ben sol şeritteydim o sağ şeritte sadece bakdı hiçbirşey demedi, ama bugün...
  19. E

Mil yalama oldu ne yapmam gerekir yardım??

Arkadaşlar bugün elektrikli bisikletimi çıkartmak istedim ama onunda ön kampana ile ilgili sorun vardı nedense hiç tutmuyodu ve sanki içinde balata yokmuş gibi bi yumuşaklık vardı. Bende milin somununu söktüm ama tekere acayip sıkışmıştı, söktüğüm kısmın ucuna tornavidayı koydum ve tornavidaya...
  20. E

İlk kez 600rr sürdüm

Beyler sonunda en büyük hayalimi gerçekleştirdim size bahsettiğim bi abi vardı işte öz abim gibidir bi kaç gün beni 250 lik bir motorla eğitti, ya 250 lik sürebiliyorumda bana sadece püf noktalarını dikkat etmem gereken şeyleri felan gösterdi baya. Neyse bugünde rastladım yolda söyledim işte...

Yeni mesajlar