Arama sonuçlarınız

1. Kiraz''

Üyeliğimin iptalini istedim

Az önce admine üyeliğimin iptal edilmesi için mesaj attım.Nedenlerini bir kanera bırakıp söylemek istediklerime gelirsek;bana bugüne kadar edindiğim bilgiler de yardımcı olan,tecrübelerini esirgemeyen,gerek sohbetinde gerekse arkadaşlığında,abiliğinde hürmeti geçen herkese can-ı gönülden...
  2. Kiraz''

Artçı için kask seçimi

Arkadaşlar forumda araştırma yaptım ancak bu kask hakkında herhangi bir bilgi bulamadım. Bu kaskı kullanan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim özellikle sağlamlığı hakkında.Buna benzer yine full face,sağlam,uygun bütçeli ve kırmızı-beyaz-siyah renklerde minimum desenli kask önerileriniz olursa...
  3. Kiraz''

Hediyelik tablo

Öncelikle herkese merhaba :king: Mart ayında kuzenimin doğum günü var ve ben ona özel bir şeyler yapmak istiyorum.Kendisi tam bir İstanbul hayranı ancak okulu İstanbul dışında.Baktığında ona İstanbul'u hatırlatacak güzel bir şey yapmak amacım.Yaklaşık bir ay önce Bursa'da gezerken tam da...
  4. Kiraz''

Benzin Hk.

Benzin alışverişimi her zaman aynı yerden yaparım,az çok çalışanların yüz simalarını tanıyorum.Bugün daha önce hiç görmediğim bir elemandan benzin doldurmasını istedim,bana başka bir yere geçmem gerektiğini söyledi.Tamam deyip gösterdiği yere çektim motosikletimi.O yakıtı doldurdu,ben ödememi...
  5. Kiraz''

Ekipmanlarım Hk.Kısa Bilgi (:

Öncelikle herkese merhaba :rendeer: Bugüne kadar yaptığım araştırmalarda,bitmek bilmeyen sorularımda bana yardımcı olan siz değerli insan vasfına sahip forum üyeleri'ne can-ı gönülden teşekkürlerimi sunuyorum.Bana gerçekten iyi tahammül ettiniz :mrgreen: Konumuza gelirsek,aldığım ekipmanları...
  6. Kiraz''

1972 Model Jawa

Çalıştığım iş yerinde değerli bir abimin çürümeye terkedilmiş eski motorunu gördüm bugün ve sizinle paylaşmak istedim.Bir zamanların efsanesi haline gelmiş bu jawa 1972 model ve yaklaşık 15-20 yıldır işletmenin arka tarafında ilgi bekliyor. " İçim acıdı :sunny: " Şöyle bir inceledim, çoook...
  7. Kiraz''

Motosikletim de sorun var :(

Uzatmadan hemen konuya gireyim,motosiklet kullanırken vites değişimin de çok sorun yaşıyorum.Motor zorlanıyor ve sarsıntı oluyor. İkincisi de son 2 haftadır sanki arkaya teneke bağlamışım gibi çat pat sesler gelmesi.En sonunda bugün servise gittim,adam yağı bitmiş olabilir biz bir gene bakarız...
  8. Kiraz''

Kredi Kartı ile Alışveriş Hk.

Dün gece motosiklet malzemeleri satan bir siteden .. tl değerinde alışveriş yaptım kredi kartı üzerinden.Sonradan bedeni yanlış verdiğimi gördüm,siparişi iptal et dedim. Bu sabah baktım sipariş iptal edilmiş.Aynı ürünü doğru bedenle tekrar sipariş verdim fakat yetersiz limit uyarısını...
  9. Kiraz''

Bakım-Temizlik Hakkında

Sanırım böyle sorarsam daha pratik olucak :wiinkk: 1) Motorumun yakıt tankında kare şeklinde çizik var.Tırnağımla üzerinden geçtiğimde hissediyorum.Ne yapabilirim gidermek için? 2)Benden önceki sahibinin adını yazan stickerı çıkardım.Yapışkanı kaldı,tamamiyle çıkaramadım,ne yapabilirim? 3)...
  10. Kiraz''

Motosiklet Mağazası Hk.

Bursa veya Balıkesir civarında motosiklet için aksesuar ve malzeme satan bildiğiniz herhangi bir mağaza var mı? ''Kask-mont-eldiven vb.'' :silent: İsmini almam yeterli.Öneri de bulunacağınız firma kaliteli olursa sevinirim ( Ürün çeşidi ve kalitesi açısından ) :wiinkk: Teşekkürler ::140::
  11. Kiraz''

Kask konusunda kararsız kaldım.

Ön bilgi : Motora daha yeni başlıyorum,tercihimi mondial 150 mr den yana kullandım,kullanım rahatlığı açısından çeneden açılır kask almayı düşünüyorum.Kesinlikle apaçi tarzı kasklar bana göre değil 'pembe barbi kaskları da buna dahil' ,sadelikten ve asilikten yanayım :bounce: linkini verdiğim...
  12. Kiraz''

A2 Ehliyet Sınavı Hakkında

15 Aralık 2012 tarihli ehliyet sınavına katılmıştım az önce doğru/yanlış kontrolü yaptım şoklardayım :santa: kafamda karıştı üstelik :sunny: Sağlıktan garanti 20 net :farao: trafikten garanti 28 net :salut: Motordan 17 netim var :queen: sağlık-trafik 40 motor 20 soru ben şimdi ilk yardımdan...
  13. Kiraz''

Kaza Yaptım

1 hafta önce 2.el bir motor almıştım,ehliyet için kursa gidiyorum nereden aklıma estiyse deneme yapmak istedim ve olanlar oldu fazla gazdan dolayı dönerken motoru duvara çarptım. 150 mr motorun ön çamurlugu sallanıyor,ön farı kırık,aynalar yamulup kırıldı tamamiyle kullanılmaz halde aynalar ve...
  14. Kiraz''

Aksesuar ?

Merhabalar. Mondial 150 Mr Vulture için ayna,fren kolu,debriyaj kolu ve elçik arayışı içerisindeyim ancak gerek forumda,gerek forum dışı sitelerde pek kayda değer bir şeyler bulamadım :sunny: Siteler anladığım kadarıyla sadece ss ve chopper için aksesuar pazarlıyorlar.. :jocolor: Aradığımı...
  15. Kiraz''

Bir Şarkı İsteği de Benden :)

Konu dışında gezinirken şarkı istekleri gözüme takıldı,yaklaşık 2 yıldır aradığım bir parça var :pale: Hastane kantininde çay içerken 1-2 dk izlemiş adını da almıştım ama bir şekilde kayıplara karıştı. :salut: Aranızda bilen varsa bana da yardımcı olabilir mi lütfen? :rendeer: Klipte bir kız...
  16. Kiraz''

Cehalet Kötü Şey.

Şu hayatta bilmediğim şey pek azdır ama konu tutkunu olduğum bir meseleye de dahil olunca işler daha da bir düşürüyor beni :farao: Ne deseniz yeridir eleştirilere son derece açığım :mrgreen: Meseleye gelirsek: Çok önemli bir şahsiyetle anlaştım,parayı da hazırladım motorunu satın alacağım ama...
  17. Kiraz''

Ne yapmam gerektiğini Bilmiyorum

Düzenli bir hayata başlamaya karar verdim.Aktif olarak spor yapmak istiyorum.Bulunduğum ilçede çok kaliteli bir spor salonu buldum fakat tam olarak ne için başvuracağımı kararlaştıramadım :pale: İstediğim şey kesinlikle fit bir vücuda sahip olmak ancak bunun yanı sıra ( lütfen dalga geçmeyin )...
  18. Kiraz''

Bu işler böyle yürüyormuş

1-2 hafta önce bulunduğum semtteki bütün sürücü kurslarını gezmiş,aralarından fiyat ve kalite olarak en uygun bulduğum kurumla B+A2 ehliyet için 1,500 tl'ye anlaşmıştım. Eylül ayının kontenjanı dolduğu için ekim ayına kayıt yaptırmayı planlıyordum.Fakat arkadaşlarımın ve açtığım konuya yorum...
  19. Kiraz''

Sonunda birileri beni Anladı :))

Uzun bir zaman boyunca emek harcayıp,gerekli parayı biriktirmeyi başardım :thumleft: Ee bu kadarı yeter deyip işten de ayrıldım! :thumleft: Geriye sadece bana gerekli eğitimi düzgün bir şekilde verebilecek bir sürücü kursu bulmak kaldı.İlk gittiğim kurs özel olmasına rağmen ''Düşe kalka...
  20. Kiraz''

Selamlar

Herkese Merhaba! Ben Balıkesir'den KiRaz ::xs22:: 18 yaşında,2 teker hastası bir genç kızım,Motosiklet dediğimde suratıma boş boş bakıp 'o kadar parayı ona mı vereceksin? Git altın yap,motor çok tehlikeli,araba daha güvenli vb. gibi cümleleri kuranlardan çok sıkıldım.Artık zamanımı,benliğini...

Yeni mesajlar