Arama sonuçlarınız

1. onuRRtas

Ruroc Atlas Toxin 3.0 Kask - Sıfır.

Selamlar. Maddi durumlar sebebiyle satılıktır. https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-ruroc-atlas-3.0-toxin-s-beden-kask-992892269/detay/
  2. onuRRtas

EBC organik balata hakkında izlenimlerim.

Selamlar. Motosikletime (Suzuki GS500) 3500 km kadar önce EBC'nin organik balatasını, ön frenime taktım. Şimdi, durum şöyle. Balata bugün kontrol ettiğimde bitmek üzre idi :mrgreen: 3500 km'de balata bitirmek korkunç oldu açıkçası. Frenlemesinden oldukça memnun kaldım diyebilirim ama, demek...
  3. onuRRtas

Askerlik sebebi ile üzülerek GS500'ümü satıyorum.

Selamlar. Bir süre önce GS500'üm ile tanışma konumu açmıştım, hatırlarsınız. Malesef, askere gideceğim ve kapatmam gereken borçlarım olduğu için aciliyet ile GS500'ümü satmak istiyorum. Gönlüm istiyor ki kıymetini bilecek, düzgün bir insana gitsin. İlan burada...
  4. onuRRtas

üzülerek tertemiz GS500'ümü satıyorum.

Ailevi bir durum sebebi ile satılık, takas seçeneği malesef kalkmıştır ilanı güncelleyeceğim. MT'den birisi alır ise güzel bir fiyat vereceğim... https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-turkiyede-tek-son-temiz-gs500-589192590/detay
  5. onuRRtas

Fren kaliper / balata temizliği videomuz sıcak sıcak yayında, bir göz gezdirin efem.

Selamlar ahali. Videolar çekmeye devam ediyoruz. Yorumlarınız önem arz ediyor. Birkaç güne yeni bir video daha yükleyeceğiz.. Güvenli sürüşler.
  6. onuRRtas

Mototomi'den yeni video ! Motosiklet yağ seviyesi kontrolü.

Selam dostlar. Yakın zamanda YouTube kanalımızın paylaşımlarına başladık, biliyorsunuz. Yeni video yayında, akşama bir tane daha yüklenecek. Yorumlarınıza açığım, destek olmak amacı ile abone olmayı düşünebilirsiniz, güvenli sürüşler. ---------- Mesajlar birleştirildi - 14:19 ----------...
  7. onuRRtas

Geçen bahsettiğimiz YouTube kanalını açtık, bir göz atabilirsiniz. :)

ilk videomuzu hazırladık. Beğeninize sunuyorum. Kanalın ilk videosu bu, bunun gibi birçok basit bakım, tamirat ve dahası olarak motosiklet incelemeleri ve motosiklet kullanma teknikleri de işleyeceğiz. Yorumlar önemli, kanala destek olmak amacı ile abone olmayı ve yorum yapmayı...
  8. onuRRtas

Teknik bilgiler içeren bir YouTube kanalı açmak hakkında.

Arkadaşlar selamlar. Motosikletimin hemen her bakımını kendim yaparım ben. Balatalarımı, yağımı, hidrolik sıvılarımı, bujilerimi, hava filtremi vs vs, diğer işte zincir germek vs gibi işleri de kendim yaparım, pek tamirciye gitmem ciddi bir durum olmazsa, elimden biraz iş gelir anlayacağınız...
  9. onuRRtas

Eski bir sevgili ile bir aşk hikayesi. :) Belki de son GS500 hikayelerinden...

Selamlar dostlarım. Eskilerdenim, hatırlayan olur belki, belki olmaz. Uzun sürelerdir buralara gelmiyordum, geri döneyim istedim sizlere. Dönüşümün postu olarak da Suzi'mi, eski bir aşkı, doyulamamış bir sevgiyi tekrar nasıl bulduğumu anlatayım. Olay birkaç ay önce gelişti. Facebook'ta...
  10. onuRRtas

Çelik fren hortumunu nereden bulacağız ?? Bilenler yardıma lütfen.

Selamlar. Haftaya 2004 model bir GS500 satın alacağım. İlk sahibinden, orj km ve orj kondisyonda tatlı bir makina kendisi. Ama yaşı itibari ile hemen değiştirmem gereken bazı noktaları var, birçok kaynak fabrikasyon fren hortumlarının 5 yıldan sonra değişimi gerektiğini söylüyor. Sanırım...
  11. onuRRtas

A2 ehliyetim var, B sınıfı ehliyet de alaağım, bilenler buraya lütfen.

Selamlar. 2010 yılından beri A2 ehliyet sahibiyim. Şimdi B sınıfı ehliyet almam gerek. Soru ise şu, sürücü kursuna ödeyeceğim para değil de ehliyete ödeyeceğim harç kaç para acaba. Önceden ehliyetim olduğu için mantıken daha az olmalı, net bilgisi olan var mı ?
  12. onuRRtas

Fren hidroliğinin önemi, anlatım.

Dostlar, romalılar selamlar. Motosikletim 10 yaşında ve 24.000 km de olduğu ve fren hidroliği sıvısının hiç değişmemesi beni rahatsız etmekteydi. Bugün değişimini gerçekleştirdim. (barkın bayoğlu'nun değişim videosu en alttaki linkte) Oldukça kolay bir işlem, 15 dakikamı aldı, AEA'nın videosu...
  13. onuRRtas

CBF250 hangi yağı sever, kullanmış dostlar, bir el atın :)

Selam dostlarım. Yağ değişimim yaklaşıyor. Daha önce CBF250 kullanmış dostlara sorum, bu motor hangi yağ markasını / kalınlığını sever ? Örnek veriyim, CBF150'm varken tecrübe etmiştim ki Castrol Actevo 20w40 a bayılıyordu motosiklet, pürüzsüz vites geçişleri, sıfır yağ eksiltme, müthiş güzel...
  14. onuRRtas

CBF250 fotoğraf çekimleri şeysi, azcık sanatsal, birazcık güzel.

Selamlar. Seviyeli bir birliktelik sürdürdüğümüz CBF250'm ile bugün biraz fotoğraf çekimi yaptım, belki hoşunuza gider diye burada da paylaşiyim istedim. :)
  15. onuRRtas

CBF250 yağ sorunsalı, bir bakarsınız mı :)

Selamlar dostlar. CBF250'min yağ değişimi geldi, havaların aşşşırı (40-50) derece sıcaklıkta olması sebebiyle kitapçıkta da çok sıcaksa 20 50 kullanımına izin verildiği için en pahalısı olsun en güzeli olsun diye Motul 7100 20w50 yağ attım. Buraya kadar herşey güzel. Arkadaş, bu motor bu yağı...
  16. onuRRtas

İnternetten ORJİNAL motul yağ ve NGK buji sipariş etmek istiyorum.

Dostlar selamlar. Benim ufaklığın yağ bakımı yaklaşıyor. Motul atmak istiyorum motora ama çok çok fazla çakmasının olduğunu duyup haliyle kıllandım. Çakma bir yağa motosikletimi emanet etmek istemiyorum inanın. Orjinal mal sattığına emin olduğunuz internet sitesi var mıdır, MOTUL yağ ve NGK...
  17. onuRRtas

Naçizhane CBF 250 inceleme, görüş, gezi.

Dostlar, Romalılar selamlar. Yakın zamanda CBF250 motosikletimi satın aldım. 2007 modeldi ve 21.000 km'de idi. Tebrik ve kutlamalar bölümünde açtığım başlıkta 1-2 kişi motosiklet ile ilgili bilgi vermemi istemişti, onun için naçizhane bilgim ve ufaklığım ile geçirdiğim kısa süreye dayanarak bir...
  18. onuRRtas

Sonunda motosiklet alabildim, mutluyum =)

Selamlar dostlar, romalılar. Yaklaşık 6-7 aydır motosikletsizdim, yakın zamanda yine motosiklet aşkım kabardı ve araştırmalara başladım. Bütçem 7000 tl civarı idi ve bu paraya alınacak en makul motosiklet yine CBR125 gibi görünüyordu. 1 hafta süren araştırmalarım sonucunda temiz bir...
  19. onuRRtas

Eşiniz dostunuzda temiz CbR125 var mıdır ?

Selamlar. Yeri bura değil biliyorum ama ikinci el kısmı forumun terkedilmiş rus uzay istasyonununa dönmüş, umudu kestiğim için buraya yazıyorum. İstanbulda yaşıyorum şu an ama yakın illerden de gidip teslim alabilirim. 2012 model ve üstü CBR125 arıyorum. Kazasız olması gerek, servis bakımlı...
  20. onuRRtas

Geri geldim! :)

Merhabalar efendim. Sitenin biraz eskilerinden sayılabilirim, bir ihtimal de olsa eski üye kardeş/ağabeylerim hatırlayabilirler beni. Son birkaç yılı malesef motorsuz geçirmek durumunda kaldım maddi/manevi durumlar sebebiyle. İçim bir yandan "istanbul'da motor mu kullanılır oğlum, deli misin...