İnternetten ORJİNAL motul yağ ve NGK buji sipariş etmek istiyorum.

Dostlar selamlar.

Benim ufaklığın yağ bakımı yaklaşıyor.

Motul atmak istiyorum motora ama çok çok fazla çakmasının olduğunu duyup haliyle kıllandım. Çakma bir yağa motosikletimi emanet etmek istemiyorum inanın.

Orjinal mal sattığına emin olduğunuz internet sitesi var mıdır, MOTUL yağ ve NGK buji satın alacağım, bilkeza NGK'nın da birçok çakması olduğunu duymuştum

Teşekkür ederim. :rendeer:

Motul yağ kullanıyorum. Yağ çarşısı'nı öneririm. Gittim dükkanlarını da gördüm. 5.kutumu aldım. Motorum 10500 km'de. Tavsiye ederim. Ngk buji'yi servisten orjinalini alıyorum. 35 TL.

Gerek arac gerek motosiklet icin orjinal motul konusunu cok arastirdim.Motul Turkiye'yi aradim yagcarsi konusunda sordum onlar da onayladi en buyuk musterilerimizden dediler.Yagcarsisindan gonul rahatligiyla alisveris yapabilirsiniz

motul yağ için bişi diyemem... Fakatttt buji,akü ve winkel ürünleri için

www.bujimarket.com

tek geçerim

bujileri bujimarketten, motul 7100 yağı 4 litresini 2 ay önce 150 TL (kampanyalı)'e hepsiburada dan aldım. Her ikisi de orjinal.

Motul un bayisinden aldım sanayide 4lt 185 tl hiç internete gerekyok buji için bujimarket i tavsiye edebilirim 10 tl ngk kargoyla çiftini 26 tl ye aldım gayet uygun

2 hata önce falan 1 litre Motul 7100 15w50 aldım, 70TL dedi. 'Ne yaptın hacı abi, 60 olsun bari, niye böyle pahalı ya, daha geçenlerde 45TL değil miydi' dedim. '%30 ek vergi koydu devlet, 65 olsun o zaman' dedi. '60 al ya' dedim. 'Koyma parası ne olcak' dedi. İyi dedim 65 al o zaman. NGK iridyum bujiyi de 50TL civarı bir fiyata almıştım(yine aynı yerden).

Castrol yağ alsam 35TL, İridyum olmayan NGK buji alsam 15TL verecektim, toplam 50TL.
Ama ben ne yaptım kaç para ulan bir Motul 7100, kaç para ulan bir NGK iridyum buji deyip deyip içmemek için gittim ikisine 115 TL verdim, ha değer mi ?
Değdi mi ? Tartışılır, motosikletini seven bir için en azından denemeye değer. İnternete güvenmiyorsanız 5-10 TL fazla verip güvendiğiniz yerden alın.

not: ybr 125 14'

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar