Arama sonuçlarınız

1. Wolker

Satılık 300 CC ye yükseltilmiş Kanuni Tiger

Ilan ayrıntılarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-altin-sarisi-tiger-3500-km-de-78852710/detay/ Foruma özel Fiyatı : 3.750 TL
  2. Wolker

Caracal 200 için Lastik Markası Ve Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar 4 mevsim için kullanmayı düşündügüm motoruma özellikle yaz ayı için agırlıklı olmak kaydıyla lastik almayı düşünüyorum ama birçok meşhur firmanın sitelerinde motosiklet için herhangibi bir ibareye raslamadım bu konu hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim :rendeer:
  3. Wolker

NITRO MIX TAPE KASK Tavsiye Eder Misiniz ?

Merhaba arkadaşlar , kafa yapımın şeklinden gözlük kullanmamdan ve saçlarımın uzun olmasından ötürü kapalı kask kullanamıyorum(kafama girmiyor ve cruser motor kullanmaktayım;) şu anda safebet marka yarı açık bir kaskım mevcut yeni kaskımı bu ürün olarak belirledim ama son kez birde sizin...
  4. Wolker

ŞEhir dışından kask siparişi ama kafa ölçüsü nasıl olacak ?

Arkadaşlar merhaba , yaşadıgım şehirde kask bulma sıkıntısı çektigim için ve ankara ve istanbulda envai çeşit kasklar oldugu için internet üzerinden sipariş verecegim.Bu kafa genişliginin belli bir ölçüsü filan var mıdır kafa ölçümle birlikte x,xl,xxl nasıl bir ölçüde kask sipariş etmem...
  5. Wolker

Bir Kazada Benden (acımadı ki :) ) ...

Çok düşük bir hızla virajı dönerken dingil bir paçalı doğanın görerek yada görmeyerek önüme kırması sonucu motoru devirdim asıl dingil olaysa 10 adım ötedeki polisin beni yerde görüp öylece bakması ve tırıs tırıs yanıma gelip motoru köşeye çektirip ruhsat ehliyet sorması . ben şoku atlatana...
  6. Wolker

Kanuni Caracal 200 Benzin Musluğu Konumları

Kitapçıkta böyle belirtilmiş bende numaralandırdım umarım yanlış numaralandırmamışımdır :)
  7. Wolker

Artçı Taşımak Ve Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar Nelerdir ?

Merhaba arkadaşlar bu noktada dikkat edilmesi gereken durum ve hususlar nelerdir? Yardımlarınız için teşekkürler :)
  8. Wolker

Motordan Gelen Hafif Gıcırtı

Merhaba arkadaşlar , caracal 200 sahibiyim birkaç güne kadar hiçbirşey yokken motor 1. viteste hızlanırken yada yavaşlarken hafif bir gıcırtı sesi hasıl olmaya başladı * Motor çalışır yada kapalıyken hareket ettirincede bu ses geliyor *Geri Geri giderken bu ses gelmiyor bu durumun nedeni...
  9. Wolker

Ankarada Üst Baş Alınabilecek En Uygun Yer Neresidir ?

Merhaba arkadaşlar , kendime kask ve ceket alabilmek için ankaraya gitmeyi düşünüyorum.Kayseriden gidecegim için dükkanların hangisi kaliteli ürünü uygun fiyata satar bilmiyorum tabiki :) bana bu konuda sizinde alış veriş yaptıgınız güzel ürünleri uygun fiyata yerler konusunda önerileriniz...
  10. Wolker

Caracal için Heybe Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar caracal'ım için heybe almayı düşünmekteyim aşagıdaki ürünler için siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Yardımlarınız için teşekkürler :) http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_645_91_Heybe_Canta.html...
  11. Wolker

Motosiklet Bakım Periyotları Ve Yapılması Gerekenler Nelerdir?

Arkadaşlar merhaba , motorum 12.000'e yanaştıgı ve yeni bir sürücü oldugum için size bu soruyu yöneltmek istedim. Motosiklet bakım periyotları nedir ve bu bakımlarda neler yapılmalıdır? ilgi alakanız için teşekkürler :)
  12. Wolker

Uzun Yolculuk Öncesi Ve Yolculuk Esnasında Yapılması Gerekenler Nelerdir ?

Merhaba dostlar başlıktada görüldügü üzere 1000 km lik bir yolculuk esnasında yada yola çıkmadan once yapılması gerekenler nelerdir ? misal olarak aklımdaki ilk sorum : 300 ila 500 km arasında zincirin yağlanması gerekmekte bu işlem yolculuk esnasında yapılmalı mıdır ?
  13. Wolker

Motorsiklette Nasıl Vites Küçültülür ?

Merhaba arkadaşlar şimdi derdim şudur ; misal olarak 4. viteste gidiyoruz derken kırmızı ışıgı gördük ve yavaşlamaya başladık hareketli iken mi kademe kadememi vites düşürmek mantıklıdır yoksa durduktan sonra elimiz depriyajda iken mi hepsini düşürmek doğrudur ? Motorsiklete zarar vermekten...
  14. Wolker

Motorsiklet Çalışmıyor :(

Merhaba arkadaşlar , dün yağına suyuna baktırdım bugun bir turlayım dedi ama motor bir türlü ateşleme yapmıyor neden olabilir acaba ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ...
  15. Wolker

Motosikletin Dış Temizligi

Arkadaşlar merhaba , motosikletin motor aksamının dış temizliği için ne tavsiye edersiniz ? şimdiden teşekkürler :)
  16. Wolker

Motosiklet Hırsızlarına karşı Nasıl Önlemler Alabiliriz ...

Herkese Selamlar öncelikle : Pazartesi günü akşamı eniştemin kanuni scoter motorunu kapı önünden 3 tane kendini bilmez ............. sürükleyerek gece 23:00 sularında çaldılar. Kısaca ustad'lar soruyu çok uzatmayacagım. Motorumuzu Nasıl Koruyabiliriz, Ilgi Alakanız Için Teşekkürler ...
  17. Wolker

Yeni Bir Caracal Sahibi Olarak Ufak Bir Soru

Merhaba arkadaşlar , bende bugun itibari ile caracal 200 sahibiyim size ufak bir sorum olacak. Motor N (boş) a zor geçiyor acaba motoru 1. vitesteyken durdurup park etsem bir sıkıntı olur mu ?
  18. Wolker

A2 Sertifikamı Aldım , Peki Ehliyet Kaça Patlar?

Merhaba arkadaşlar, b sınıfı ehliyete sahibim a2 sertifikamıda aldım şimdiki süreçte ehliyeti çıkartma masrafım kaç lira olacak yardımcı olabilir misin ve ne yapmam gerekiyor neler istemiyor ? Ilgi ve alakanız için teşekkürler :)
  19. Wolker

Bu motora ne dersiniz ?Zongshen ZS250-5 Cruiser?

Kayseri şehrinde 2. elde satışta gördügüm bu motor için sizden görüş beklemekteyim, ilgi ve alakalarınız için teşekkürler ( google filan baktımda bek birşey çıkmadı :) ) http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-zongshen-lzx250-bu-fiyata-bu-motor/detay/
  20. Wolker

Kayseri içi 200-250 cc choeper uygun fiyatlı motor alınacaktır

Kayseri içi 200-250 cc uygun fiyatlı motor choeper alınacaktır , elinde ürün bulunan arkadaşlar özel mesaj ile ulaşabilirler.Sagolun ...

Yeni mesajlar