Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar , bende bugun itibari ile caracal 200 sahibiyim size ufak bir sorum olacak. Motor N (boş) a zor geçiyor acaba motoru 1. vitesteyken durdurup park etsem bir sıkıntı olur mu ?
stop edip debrajı öle saldıgında sorun olcagını zannetmiyorm.ilk baslarda viteslerde cok sıkıntı yasanıyor.bende cok ugrasmıstım ya 1 e atıorm ya 2 ye ortasını tutturamıyordum. ama merak etme 1 ayda alısırsın.keyifli forumlar
peki 4 vitesle gidiyorum , durmak icap etti elimi depriyaj ve frene attım ve durdum daha sonra elim depriyajdayken vites küçültebilmem mümkün oluyor mu acaba ?
@rpsy_09 : teşekkürler inşallah en kısa zamanda alışırım