A2 Sertifikamı Aldım , Peki Ehliyet Kaça Patlar?

Merhaba arkadaşlar, b sınıfı ehliyete sahibim a2 sertifikamıda aldım şimdiki süreçte ehliyeti çıkartma masrafım kaç lira olacak yardımcı olabilir misin ve ne yapmam gerekiyor neler istemiyor ? Ilgi ve alakanız için teşekkürler :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ehliyet kart parası + ehliyet harcı 77,85 + 62 = 139,85 TL. Başka bir masrafın olmayacak.
İşlemleri yazmayı unutmuşum. Aşağıdaki adresten sürücü kursunun bulunduğu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden randavu alacaksın. Randevu tarihinde harcını yatırıp dosyanı teslim edeceksin ve ehliyetini alman için tarih verecekler.(muhtemelen bir hafta) Zamanı gelince de ehliyetini alıp çıkacaksın. Hayırlı olsun.
https://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/islem_sec.aspx

Son düzenleme:
peki , s.a dedim oraya gittim resim filan isteyecekler mi ? Birde gidince yapmam gereken nedir yeni ehliyet çıkarttıran bir arkadaş yardımcı olabilirse çok sevinirim :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sürücü kursunun sana verdiği dosyanın içinde istedikleri fotoğraflar dahil bütün belgelerin olması gerekir zaten. Yani gittiğinde dosyayı verip bir imza atıcan bir de parmak izini alacaklar o kadar. Sıran geldikten sonra 5 dk. sürmeyecek bir iş.

peki yarın bomba gibi düşeyim emliyete :D , teşekkürler yardımlarınız için :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar