Arama sonuçlarınız

1. Hyp33Rx

MT MeTalciler ve Rock'cılar Alanı. :)

Eveeet bence motorculukla rock özdeş ve birbirinden çok uzak olmayan kavramlardır. :) İkiside asiliktir, kişiliktir bana göre. :) Araştırdım ama böyle bir başlık bulamadım, bende açmaya karar verdim ! :) Sevdiğiniz rock tarzlarınızı, beğendiğiniz sanatçıları ve fikir alışverişlerinizi...
  2. Hyp33Rx

CBF150 Periyodik bakımları ?

Merhaba arkadaşlar, uzun uzun düşündüm, 2. el bi cbx 250 alacaktım ama vazgeçtim sıfır motor alacağım, CBF150 ye karar verdim, ay sonu inşallah. :) Ama sıfırdan bu motoru kullanan abilerimden arkadaşlarımdan bi ricam olacak. Kaç bin km de bir periyodik bakımları var bu bakımlarda neler...
  3. Hyp33Rx

2011 Model CBF150 ?

Merhaba arkadaşlar, kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum. Sorunum şu. Honda CBF150 yi alabilirim şuanda, fakat yağ yakmasını falan istemiyorum cidden felaket soğurum motordan. Gittim HONDA bayisi KIVRAK motora, ustaya dedimki usta bunların eskileri yağ yakıyodu hala öyle bi sorun varmı ...
  4. Hyp33Rx

Yağ sorusu?

Merhaba beyler, sorum şu. 15-50 ile 20-50 yağlar aynı kalınlıkta mı olurlar. Yani birini eksiltmeyen motor, diğerini de eksiltemez mi ? Teşekkür ederim cevaplar için şimdiden. :rendeer:
  5. Hyp33Rx

Zincirin bazı yerlerindeki gerginlik ?

Merhaba arkadaşlar, belki bazılarınız bilir dün yeni zincir aldım takmasını falan sordum. Takmadan önce bikaç bakla gergin duruyordu, yani oynatınca zor oynuyordu falan diğerleri öyle değildi. Herneyse düzelir heralde dedim taktım, mesela sert bir kalkış yaparsam çıtçıtçıt diye sesler falan...
  6. Hyp33Rx

Zincir nasıl takılır ???

Merhaba arkadaşlar, geçen gün zincirim kopmuştu. Geçen gün sipariş ettim ve elime geçti. Şimdi zinciri ön dişliye oturttuk, arka dişliden geçirdik, en öndeki dişlide kilit kılıklı bişi var onu nasıl çıkartcaz nasıl takıcaz bi bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim. Resimli olursa çok daha...
  7. Hyp33Rx

Yine iyi yırttım.

Merhaba arkadaşlar, 1 saat kadar önce evime dönerken, eve yakın biyerde hafiften viraja girdim, çoook hafiften yatırdımkiiii, arka teker kitlendi, panik oldum motoru doğrulttum zorla sonra bıraktı tekrar kitledi falan, zorlukla düşmeden durabildim, lan ne oluyo falan derken arkaya baktım zincir...
  8. Hyp33Rx

Motorun şişmesi ne demek yahu.

Merhaba beyler. Bugün arkadaşlarla turlayalım dedik marmaris çok sıcaktı, hızlı gitti yanımdakiler bende yanlarında kalmak için dolayısıyla yüksek devirlerde gittim. Motor kısmı baya bi ısındı, sübab sesi başladı tıkıtıkıtıkı diye dedim yağ ısıdan incelmiştir ondan geliyordur önemsemedim...
  9. Hyp33Rx

Karbüratör nasıl temizlenir ?

Merhaba arkadaşlar, biraz saçma farkındayım, ama karbüratör nasıl temizlenir, neresi açılır nasıl kapatılır bana bilgi verebilecek birisi varsa çok mutlu olurum. Resimli olursa çok daha fazla sevinirim. :)
  10. Hyp33Rx

2. El Honda Motosiklet Alacak Arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar, belki birkaç kişinin işine yarar diye yazıyorum bu yazıyı. :) Çoğumuz honda severizdir herhalde, Bende birkaç tüyo vereyim dedim. Mutlaka servis bakımlı honda alın. Çünkü ne yapıldığı ne yapılmadığı mutlaka bilgisayara yazılıyor sisteme kaydediliyor honda da. Böylelikle...
  11. Hyp33Rx

Birkaç saniye süren yusuf yusuf durumu. :)

Merhaba arkadaşlar, bugün 2 motor geziyorduk arkadaşlarla akşamüstü, Marmaris'te datça yolu olarak tabir edilen çevre yolu benzeri bir yoldan geçiyorduk, hızımız 40-50 falandı. Neyse vites 3 teydi, 2 ye attım gaza bastım !!! Motor gitmiyo :silent: Kompresöre de girmedi. Allah allah vites mi...
  12. Hyp33Rx

Biz neye inanırız.

Biz kendi yolumuzda gitmeye inanırız, Dünyanın geri kalanı ne yöne giderse gitsin. Bireyleri, cama çarpan sinekler gibi ezmek için yaratılmış sistemde arıza çıkarmaya inanırız. Bazılarımız yukardakine inanır, hepimiz aşağıda yaşayanlara sıkı sıkı bağlanmaya... Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a...
  13. Hyp33Rx

Doğumgünü hediyem. :)

Dün doğumgünümdü belki bazı arkadaşlar bilir. Babam sana kawasaki ninja aldım dedi. Taktir ettiğiniz üzere hede hödö oldum. Sonra bunu hediye etti bana. Açıkçası çok hoşuma gitti SS sevdiğimi biliyor babam, ve motor kullanmamı destekliyor bu çok güzel bi durum bence. Bende bu arkadaşın resimleri...
  14. Hyp33Rx

Supersporta geçiş. Yardım

merhaba arkadaşlar. benim ck yı satıyorum, supersporta geçeyim diyorum artık. ckyla 12.000 km ye yakın yol yaptık. çeviririm heralde supersport bir makinayı. kafamda 1000RR var yada ZX-10R. Bildiğiniz temiz falan varmı çevrenizde. Alınca tabi birazda doldurayım diyorum. kayen hava filtresi...
  15. Hyp33Rx

Doğumgünüm kutlu olsun :))))

Evet şaka gibi de olsa, bugün benim doğumgünüm. :) 19 yaşıma girdim. Açıkçası mutlu değilim pek fazla gerçekten büyüyoruz galiba. Herneyse yahu, hepide börtdey bana ::firca::::sorcerer
  16. Hyp33Rx

Hava filtresi temizleme yöntemleri.

Merhaba beyler. Hava filtrem kirli durumdaymış çıkarttım baktım. Kutuyu iyice sildim ama filtreyi nasıl temizleyebiliriz. Filtre bez filtre. Yani alttaki resimdekine benziyor. Şimdiden teşekkürler. http://www.autospectator.com/cars/files/images/KN-air-filter-Chrysler-300c.jpg
  17. Hyp33Rx

Bildiğiniz en yüksek devir çeviren motosiklet.

Evet arkadaşlar sorum bu :mrgreen: Benim bildiğim CBR250RR ( 1986-1996 ) http://www.youtube.com/watch?v=hNCpMYNUszU Göstergede 21.000 devir var, 19.000 de kesiciye giriyor. Not: Sesine aşık oldum. :)
  18. Hyp33Rx

Rektefiye sorusu ?

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşımın motoru ciddi manada yağ yakmaya başladı silindiri çizik baya bi. Rektefeye sokturacağız. Ama her rektefeci bu işi iyi yapabilirmi. Ve 125 cc olan motor 150 cc ye yükseltilebilirmi sorun yaşanmadan? cevaplarınız için teşekkürler. :cherry:
  19. Hyp33Rx

Kesicide yağ yakmak ?

İyi akşamlar arkadaşlar. Sorum şu. Kısa bir süre önce yarım motor yaptırdım ( sekmanlar, sübab keçeleri). Motor çok güzel çalışıyor sorun yok, fakat sadece ama sadece kesicide beyaz duman atıyor ve yağ eksiltiyor. Onun haricinde hiçbir ama hiçbir devirde yağ eksiltme yok. Kesicide yağ...
  20. Hyp33Rx

Converse sever arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar. 3 Senedir converse kullanırım. Her işe gider. Motor kullanırken, yürürken, denize giderken :mrgreen: Herşeyin altına da gider meret. Benim sevdiğim model kısa olanlar. 95 TL Ye alıyorum 1 çiftini. Bugün sahibindende bir gireyim dedim o ne. :silent: Benim converse'lerimin...

Yeni mesajlar