Arama sonuçlarınız

1. GuNMember

Kaza Sonrası Sigorta Şirketinden Tazminat Almak

Merhaba Arkadaşlar, 2012 senesinde ciddi bir kaza geçirdim. Omurgamda 5 kırık ve sol elimde fazlaca parça kırıklar oluştu (platin ve 15 saatlik mikrocerrahi ameliyatı ile toparladı). Kazada haklıyım. Motorumun parasını 8 ay sonra zar zor aldım.(dandık bır sıgorta fırmasına denk geldım mudur...
  2. GuNMember

Yeni Kasa Cbf 150'ye Vites Göstergesi Yapılırmı

Merhaba Arkadaşlar,araştırdım fakat pek bir sonuca varamadım. motorda vites göstergesi yok bazen 5.viteste giderken olmayan 6.vitese atmaya calısıyorum :) bu sorunu cozmek ıcınde gösterge yapmayı planladım. ebayda ufak vites göstergesi için ekran buldum ve sipariş ettim.asıl sorunum vites...
  3. GuNMember

Depo Tamiri Yapan Bilgiğiniz Bir Yer Varmı?

Merhaba Arkadaşlar Cbf i İlk aldıgım zamanlarda ayaklık uzerınden beton saksı uzerıne devrıldı. devrilme sonucu deponun grenaj kırıldı ve deponun sag tarafı ıcerıye bıraz goctu. bır kac oto kaportacısına sordum "yok abi biz girmeyız o işe depo patlar bızım bılmemkım vardı o ısı yaparken depo...
  4. GuNMember

Trafik Cezası

Merhaba Arkadaşlar, Bugun Motorumun Vergisini Ödemek İçin Gib.Gov.tr ye Girdim Ruhsat Bilgılerımı Gırdıkten Sonra Öylesine Ceza Bilgileri Kısmına Bastım Birde Ne Göreyim 140Tl Ceza Birde Gecikme Faizi 30 Tl :queen: Motoru Aldıktan 12 Gün Sonra Kesilmiş Bir Ceza Benım Ne Haberim Var Nede Yaptıgım...
  5. GuNMember

Burgman Arıyorum

Merhaba Arkadaşlar, 2003 Model Üzeri Beni Üzmeyecek Bir Motor Arıyorum Rengi Farketmez.Bakımlı İse Km'de Farketmez Bütçem Maximum 5000-5500 TL. Bildiğiniz Önereceğiniz Bir Motor Varmıdır? Bu Hafta Veya Önumuzdekı Hafta Almayı Dusunuyorum
  6. GuNMember

Motor Rölantide Yavaş Yavaş Stop Ediyor

Merhaba Arkadaşlar,Allah Kısmet Ederse Bu Hafta Yeni Bir Motor Alıcam Ama Bir Kaç Gün Daha T1 İmi Kullanıcam. Motorumun Sorunu; Rölantide Duruyor Yavaş Yavaş Devir Düşüyor Ve 10 Sn Olmadan Motor Stop Ediyor. Motordan Çıkarak Hava Filtresine Giren Bir Hortum Var O Hortum Söküktü Ve Gaza Basınca O...
  7. GuNMember

Motorum Çift Xenon'u Kaldırırmı

Merhaba Arkadaşlar Asya 150-T1 Motorum Var (Uzun Şasi Olan) Motoruma Xenon Takmak İstiyorum Ama Tek Xenon Takmak İstemiyorum Acaba 2 Xenonu Motorun Elektrik Tesisatı Kaldırırmı ? Özelliklerine Baktım 6 Amper (Çift Olunca 12 Ama Bir Kaç Dakika Sonra 2 Si 7 Ampere Düşüyormuş) 35w Yazıyor
  8. GuNMember

Eds Motorlara Serbest Mi?

Eds (Elektronik Denetleme Sistemi) Emniyet Şeridini Kullanmak Motosikletlere Serbestmi? Ben Serbest Diye Biliyorum Otobanlarda Çoğunlukla Emniyet Şeridini Kullanıyorum Acaba Ceza Kesiliyormu
  9. GuNMember

200-400Cc Arası MaxiScooter Önerileriniz

Merhaba Arkadaşlar,Çok Sevdiğim Ve Severek Bindiğim T1'imi Değiştirmek İstiyorum. Bütçem Şu Anlık Max.2500 TL Aradığım Özellikler; Eli Yüzü Düzgün Olsun,Su Soğutmalı Olsun,Siperliği(Camı) Uzun Olmalı (Boyun Bölgesinin Üstünde),Hızı 130-140 Km Görmeli Almak İstediğim Motor Aslında Fes 250 Ama...
  10. GuNMember

Tekirdağ Kaçamağı Fiddle II & T1

Kuzey(Debrecen) İle Dedik Bir Uzun Yol Yapalım Dedik Bu Arada Fiddle'In Rodajınıda Yaparız Dedık Fiddle Daha 120 Km De İdi (: Çıktık Yola Giderken Silivride Bir Mola Verdik Denizi Görünce Dayanamayıp Atladık (: Sonra Silivriden Çıktık Marmara Ereğlisi,Yeniçiftlik,Tekirdağ,Kumbağda Akşamı Edelim...
  11. GuNMember

150 T1 Arka Fren Merkezi Problemi

Merhaba Arkadaşlar, Motorumda Şöyle Bir Sorun Var (Aldığımdan Beri Vardı) Arka Fren Merkezini Tutan Hiçbirşey Yok(Yok Derken Sallanıyor) Bu Şekılde Kullanıyordum Ama Geçenlerde Bir Ses Gelmeye Başladı Baktım Ki Merkez Diskin Üstüne Oturmuş. Yani Disk İle Merkezin Arasında Boşluk Yok. Motorcuya...
  12. GuNMember

Hangisini Alsam Kararsız Kaldım :(

Merhaba Arkadaşlar,Severek Bindiğim Motorumu Satıyorum Ama Şekli Değiştirmeden Aynı Motorun 0'ını Alıyorum (: Şimdi Sorum Şu Motorun Bir Su Soğutmalı 250Cc Olanı Var Birde 150Cc Hava Soğutmalı(standart) 250cc Olan Wuxi Marka 150Cc Olanda Asya Veya Benzeri Bir Marka Gönlum 250den Yana Ama Yedek...
  13. GuNMember

Bu Motor Kaçmaz (:

Bu Kadar Özellik Hangi Motorda Yok (: http://www.sahibinden.com/boyle_guzeli_yok_kaciran_pisman_olur_-49WQQaXQQ24555374WQQpXQQdisplayitem
  14. GuNMember

Çözemedim Gitti :(

Arkadaşlar Motorumda Şöyle Bir Sorun Var; Farları Yakmadığım Zaman Herşey Günlük,Gülistanlık Ama Farları Yaktığım Zaman Motor Şarj Olmuyor Veya Yeterli Enerji Olmuyor. Farlar Yanarken Havalı Korna Çalmıyor,Frene Bastığımda Kadrandaki Işıklar Neredeyse Sönüyor Ve Motor 1 Gıdım Şarj Olmuyor... Bu...
  15. GuNMember

Msupra Vs Hayabusa

Yok Böyle Bir Olay (: http://www.facebook.com/video/video.php?v=1387533819577
  16. GuNMember

Can Sıkıntısı Böyle Birşey Olsa Gerek (:

Pazar Günü Gezerken Bir Video Çekeyim Dedim Sonuç Olarak Böyle Birşey Çıktı (: Video Biraz Yan Çekilmiş Gerekli Program Olmadığı İçin Düzeltemedim Video Yan Görünüyor (: Balmumcudaki Tünel Favorim Her Girişimde Aynı Şeyi Yapıyorum (: Kadranın 120'yi Geçmesi Hoşuma Gidiyor (: Link...
  17. GuNMember

Asya Motor Asya 150 T1 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba Arkadaşlar Uzun Zamandır Bakıyorumda 150 T1 Tipi Model İçin Bir Başlığımız Yoktu ( Asya Motorsikletleri Olarak Vardı AS 150 T1 & AS 150 T & AS 125 T Modelleri İle Beraberdi) (Yönetim İçin Sorun Yaratmayacaksa Tabi) Motorun Görünümü; Motorun Özellikleri; 4 Zamanlı Sessiz Güçlü Motor...
  18. GuNMember

Motorum Kasko Listesinde Yok

Merhaba Arkadaşlar, Bugün Motoruma Sigorta Yapmak İçin Bir Acentaya Gittim Ama Şöyle Bir Sorunla Karşılaştım Motorumun Markası Jinding 150 T5 Ama Devletin Listesinde Jinding 150 T4 Modeli Var Noter Satışı Yapılırkende Aynı Sorunla Karşılaştım Ama Noterdeki Arkadaş Sorun Olmaz Dedi Acaba Aynı...
  19. GuNMember

Sinyal Kısadevre Oldu Yardım :(

Sinyal Lambalarıyla Oynarken Kabloyu Sıyırıp Bırakmışım Test Etmek Icın Sınyale Bastım Ve Tık Tık Sesı Cıkmadı Allah Allah Neden Dıyene Kadar Olayı Gordum Şimdi İse Tesısat Hıc Bır Sekılde Calısmıyor Flaşör Aldım Taktım Sınyale Bastım Ve Flasorden Dumanlar Cıktı :( Sorun Neden Olabilir...
  20. GuNMember

Artık Bu Kadarınada Yuh!

Arkadaşlar Gün Geçmiyorki Trafikte İnsan Taklidi Yapan Şöförcükler Başımıza İş Açmasın... Az Önce Şişliden Halk Pazarının(Dolmuş Duraklarının) Oradan Osmanbey İstikametine Doğru Gidiyordum Dolmuş Duraklarının Oradan Sola Dönerken Sağımı Solumu Kontrol Ettim Çokta Yavaştım Ve Motor Birden Stop...

Yeni mesajlar