Arama sonuçlarınız

1. Altone

bır sorum olucak

Merhaba arkadaslar bırsey soracagım yurtdısından bu manetlerı getırecegımde bunlar 1 manet fıyatımı 24 dolar yoksa 2 manet yanı (sag sol) 2sımı 24 dolar arkadaslar bunu merak edıyorum. bıde kendı suan motorumun uzerındekı manetlerı boyatsam nasıl olur boya tutarmı sızce...
  2. Altone

chıp hakkında

bu powercomendar tarzında chıpler var motora takılan beyne baglanıyor buyuk ıhtımal +30beygır +40 tork dıyor cıdden beygır katarmı 30katmaasa bıle asıl sorum zararı varmı beynı yakma. gıbı? vede cok benzın harcarmı yapan varmı ?
  3. Altone

Jant seridi çektim ama sorunlu

evet bır topıc acmıstım serıt hakkında dedıklerınızı uyguladım. sıyah uzerıne kırmızı cıdden mukkemmel oldu ama bı sorun var hava kabarcıkları gıbı bosluklar olustu sanırım yagmurda ve ılerıde cıkcak gıbı gelıyor cıkarmı sızce napmam lazım? yamuk degıl mınık kucuk katlanmalar oldu
  4. Altone

debrıyaj hakkında bılgı?

debrıyaj setı kac km bıter vede fıyatı nedır tahmını? bıde dururken hep N (bosta tutuyorum motoru veya baktım ısık yanıyor 2 den N e cekıyorum zararı varmı? benım duyduguma gore yararı varmıs debrıyajdan yemezmıs bosa almak dururken vs? bıde sıkısık trafıkde sadece debrıyajla kalkıyorum 2...
  5. Altone

Jant Seridi çeken varmı yardım.

arkadaslar jant serıdı aldım kalıtelıye benzıyor fosforlu olan kırmızılardan 15 tl di 10 tl e aldım neyse asıl olay bunu nasıl cekmelıyım yagmurda camurda cıkmaması ıcın. duyduguma gore motor ve jantlar temız olcakmıs ve o serıt aletıyle cekılıyormusta baska puf noktası varmı? yamuk olur veya...
  6. Altone

Kask hakkında bı sorum

arkadaslar yenı kask aldım ama cok ses alıyor azda ruzgar. bunu azaltmak ıcın bı formul uygulayan varmı? mesela vızorle kaskın arasındakı bosluga bıseyler yapan falan? onerısı olan varmı
  7. Altone

Sadece Resme Bakınız.

Evet Sadece Resme Bakınız. bugunkıler o korumalarının eşliğinde deri koltuklu mercedeslerle makam arabalarıyla gezsin. ATAM negüzelde yakışmış motora. Helal sana Atam Türkiyede hele Dünyada herkese herşeye öncüsün ve bizede öncüsün. Uploaded with ImageShack.us
  8. Altone

Eldivenler hakkında

merhaba arkadaslar kuryelerı goruyorum nalburda satılan sarı cızme gıyıyorlar su ve ruzgar almasın dıye heralde. ben eldıvenle kullanmayı pek sevmıyorum surme hıssımı alıyor bole hareket kısıtlıyor. tamam koruma olayı var eywda. asıl sorum bu nalburda satılan veya evde kullandıgımız bulasık...
  9. Altone

Kask Kaplama Hakkında Sorum

Merhaba arkadaslar 2 sorum olucak marushin 777nx (tiger, samura,daisho) kaskını almayı planlıyorum bu kaskı kullanan varmı öneriyormusunuz? kaskın duz sıyah olanı var o dahada ucuz onu alıp karbon kaplatım dıyorum istanbulda kadıkoy veya bostancıotosanayıde veya maslak otosanayıde nerede...
  10. Altone

Kask Hakkında Lütfen Yardım

Arkadaslar sımdı sıze kask hakkında sorum olucak 2 marka uzerıne yogunlastım AGV VE DAİNESE şuan lazer lz6 kaskım var 650cclık motora sahıbım suan kaskım cok ses,ruzgar ve kafamdan ucma yapıyor + memnun olsamda guvenlı oldugunu cok dusunmuyorum lazerın lz6 versıyonu en ucuzu. neyse konumuza...
  11. Altone

rodaj hakkında

arkadaslar rodaj ıcın kawasakı er6-n ıcın 0-800km 4bın devırı. 800-1600km 6bın devırı gecmeyın dıyor. ve arkanıza 1ay kımseyı almayın yazıyor kıtapcıgında. ben motoru 4bın devırde kullanıyorum bazen maglum 5bıne sıcrıyor. (bunun zararı varmı 4-5bın devırde surmenın) ve 2 kere 7-8 bın devıre...
  12. Altone

Plaka ve Ruhsat hakkında

Arkadaslar yenı motor aldımda ruhsat plaka ıcın 350tl gbı fıyat verdıler ben duyumlarıma gore 150e cıkıyormus. plaka ve ruhsat alırken motorun faturası ilemı gıdıcem motorun ne belgelerını goturmelıyım? vede plaka işlemı nekadar tutuyor bıde sanırım trafık sıgortası fıyatını bılen varmı? bıraz...
  13. Altone

Honda servisi Hakkında

merhaba arkadaslar bır sorum olacak 1 tane anadolu 1 tane avrupa yakasında ıyı duzgun bana dogruları solıyecek honda servısı arıyorum. guvenılır veya tanıdıgınız referans olarakda sızı solıyebılecegım. bugun motor alacagımda en duzgunu hondaya sok beynını baglasınlar gecmısı herseyı cıkar en ıyı...
  14. Altone

Yakıt Konusu Hakkında

Arkadaslar 600rr r6 vs tarzı motorlar arabalardan fazla yakıyor dıyorlar cıdden 1depo kac lıtre kac tl doluyor ve kac km yapıyor?
  15. Altone

Disk kiliti hakkında

arkadaslar disk kılıdım calısıyordu artık kılıt kıtlemıyor o itilen gri yerını itiyorum sonra kıtlenmeden gerı cıkıyor neden olabılır nasıl yapabılırım=? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ---------- kıtlenmıyor kısaca neden bozulurkı kırmızı...
  16. Altone

Satılık mondial 150rf

SATILIK http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-150-rf-mondial-150rf-2009-kacirmayin/detay
  17. Altone

KARBÜRATÖRLÜ CBF600 hakkında

neden bu motor karburatorlu vede karburatorlu olmasının kotu yanı nedır cokmu yakar kışın ısınmazmı?
  18. Altone

Dusuncelerınızı duymak ısterım

arkadaslar 10mılyara kadar hakkım var. racıng tarzı dusunuyorumda hyosung veya kawasakı nınja 250r pek dusunmuyorum neden dersenız kawasakıler 2008 4 yıllık motor oldugu halde 8.5mılyar. bıraz daha koyar 0 ını alırım ama 0ınada para vermek ıstemıyorum vede 250lık oldugu ıcın cok sıkılacagım...
  19. Altone

Kymco XCİTİNG 250İ mi? SYM GTS250Mİ

Kymco XCİTİNG 250İ mi? SYM GTS250Mİ arkadaslar asagı yukarı 2.el fıyatları aynı ama hangısını onerıyorsunuz arastırdım 2sıde cok guzel kusursuz motorlar gıbı duruyorlar. ama kymco nun sele altı cok kucuk dıye bılıyorum 1 tam kask alıyormu sızce? sym nın sele altı 1 tam kask 1 yarım kask...
  20. Altone

3 temmuzda olan test sınavından gecenler dıreksıon dersıne kacında gırecekler

3 temmuzda olan test sınavından gecenler dıreksıon dersıne kacında gırecekler? motor ve araba dıreksıyon adreslerı aynıdır heralde

Yeni mesajlar