Arama sonuçlarınız

1. mustanoglu

Elektrikli Mont & Pantalon

Malum , kış geldi.Havalar soğudu.Yağmur , çamur , kar demeden motora binen biriyim.En büyük zorluğu da soğuktan çekiyorum.Buz gibi havalarda , şehirler arası yolculuklar yaptım.Geçen kış montum olmasına rağmen çok üşüdüm.Montum biraz dandik.Yenisini almaktansa modifiye etmeye karar...
  2. mustanoglu

MZ'e kafayı taktım

Şu aralar bir 301 MZ almayı düşünüyorum .hangi modelleri elektronik ateşlemeli ? hangisi ne kadar yakıyor . şuan apache kullanıyorum ama uzun yolda tatmin etmiyor . mz i sadece uzun yollarda kullanacağım .bildiğim kadarıyla 251 ler 21 hp 301 ler 26 hp olması lazım buralarda pek fazla kullanan...
  3. mustanoglu

ester yağın esprisi nedir ?

minerali duyduk sentetilk - yarı sentetik tamam vs . peki ya bu ester yağlar ne oluyor ? haa bi de double ester var
  4. mustanoglu

Bekliyorum , iyi ağırlarım

Arkadaşlar yakın çevrelerdeki motorcu arkadaşları (Burdur) Salda Gölüne pikniğe davet ediyorum.Mangaldır , kömürdür , tabak çanaktır vs. bilimum şeyleri ben ayarlarım .Mayoznuzu alıp gelin hem yüzelim hem yiyip içelim :) Salda Gölü MC olarak haftasonu kaçamağı yapmak isteyenleri beliyoruz ...
  5. mustanoglu

Arasıra oluyor her zaman değil

250 lik sandıkları oluyor. Tamam tamam 1 kişi söyledi şimdiye kadar .O da motordan anlamıyordu :P
  6. mustanoglu

3 motor çarpıştı yeni bişey oldu :)

MZ , YBR125 VE APACHE KARIŞIMI
  7. mustanoglu

12 yıl sonra ilk kazamı yaptım

Selam iki tekerci arkadaşlar.Ben Burdur'un Salda Gölü'nden Mustafa BAYHAN.23 yaşındayım , Akdeniz Üniversitesinde öğrenciyim ve 12 yıldır motosiklet kullanıyorum.Yılın 365 günü , yağmur , kar , çamur dinlemeden motosiklete binen biriyim.Motor üstünde yaklaşık 40 bin kilometrem var ve elimden 11...
  8. mustanoglu

stopy yapalım :)

Arkadaşlar , 10 yıllık ve 35,000 km lik motosiklet tecrübemin ardından artık "güvenli sürüş" yapmanın beni memnun etmediğine kara verdim (daha doğrusu anladım:) ) Kendimi ve motosikletimi pert etmeden -kafa kaldırma -stopy -direksiyon üstüne oturma -bi motordan diğerine atlarken havada kask...
  9. mustanoglu

Mont + Pantolon + Kar Maskesini 240 a aldım nası ama

Bugün bi siteden bu takımı aldım.Umarım kalitelidir.fiyatı makul kargo elime ulaştığında memnun kullanıcı yorumlarını da eklerim :) ÜRÜN ÖZELLİKLERİ * PANTOLONDA , S BEDEN MEVCUT DEğıLDıR. * Prohel 6363 Uzun Mont * Duratex 600 D Cordura Kumaş * CE onaylı omuz, dirsek ve sırt...
  10. mustanoglu

motora yapıştıracak resim arıyorum

motosikletimi kişiselleştirmek için tankın üstüne resim yapıştırmaya karar verdim aşağıdaki gibi resimlerarıyorum elinde olan varsa bi zahmet yollasın
  11. mustanoglu

600 cc altı SS tavsiyesi

5000 tl bütçem var eski model racer almak istiyorum ama racer lar hakkında pek bi bilgim yok cebimi fazla yormayacak bi makine var mı racer a yeni geçecek biri olarak ne tavsiye edersiniz ?
  12. mustanoglu

lastik yamuldu

tvs apache min lastiği yalpa yapıyor.lastik yerine tam oturmuş durumda ve jant da eğrilik yok . tairci lastiği değiştirmek lazım dedi ama düzeltme imkanımız yok mu daha lastik gıcır gıcır nası yapsak nası olur ?
  13. mustanoglu

80 tl lik mont ne kadar iyi _ ?

LBC MARKA SIRT OMUZ DİRSEK VE BEL KORUMALI SU GEÇİRMEZ %100 YERLİ ve sadece 80 tl sizce alınır mı ? alsak sonra dan pişman olur muyuz _? sıfır mont yerine 2. el markayı mı tercih edersiniz ??
  14. mustanoglu

satış masrafı ne kadar tutar ? işte cevabı ...

2008 model 150 cc tvs apache nin satış masrafları bilançosu aşşağıdaki gibi oldu . 2. el almadan önce bu masrafları da gözden geçirin. noter satışı 175 tl sigorta (yrni kayıt) 30 tl şöförler odası 30 tl trafik 45 tl yağ değişimi falan derken 300 ü buldu . şu masraflar kalksa artık ....
  15. mustanoglu

apache subap aralığı ve led ampül ?

apache nin subap aralıkları kaç olacak bilgisi olan var mı ? bir de şu ampüllerden nerden bulabiliriz fiyatlarını bilen var mı ?
  16. mustanoglu

yeni kızım :) apache

birkaç gün önce aldım vatana millete hayırlı uğurlu olsun. bu seneki 4. motorum total de 10. motorum ve yanında da eski motosikletlerimden bikaçı. amortisörleri , frenleri koltuğu, ve lastikleri şahane.ybr ve cbf ye kıyasla daha atak ve güçlü motoru var ama sürüş olarak cbf daha...
  17. mustanoglu

antalyada ybr,rtr,cbf, aranıyor acil !!

en geç yarın sabaha satılık motor arıyorum . ybr 125 , cbf 150 , rtr 150 , regal 250 9b veya bu motorların denginde motor arıyorum . bütçem max 2600 motora göre değşir yüksek modelleri de taksitle alabilirmi
  18. mustanoglu

ybr mi regal mi ?

arkadaşlar 2 tane motor buldum 2 side 2006 model 2 si de 10 bin de . regal 2100 civarı ybr 1900 civarı .2 sid de kırmızı. hangisini almalıyım s,zce ? kılasmanları farklı ama uzun yıllar değiştirmeyi düşünmüyıorum . hangisi daha mantıklı özellikle kullanan arkladaşların yorumnlarını bekliyorum ...
  19. mustanoglu

subap açıklığı kaç olmalı ?

150 cc makinemin subap ayarlarını bi arkadaşa yaptırdım.emmeyi 10 basmayı 15 yaptı.en uygunu nedir ? gerçi kendisi de bilmiyor tam ayarını ama şimdiye kadar hep bu ayarda yaptım dedi bende bişey demedim tam ayarı kaç olmalı . makine 4 zamanlı 2 subaplı.bir de buji seçerken modelini ne almam...

Yeni mesajlar