stopy yapalım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar , 10 yıllık ve 35,000 km lik motosiklet tecrübemin ardından artık "güvenli sürüş" yapmanın beni memnun etmediğine kara verdim (daha doğrusu anladım:) )
Kendimi ve motosikletimi pert etmeden
-kafa kaldırma
-stopy
-direksiyon üstüne oturma
-bi motordan diğerine atlarken havada kask değiştirme :)
gibi bütün saçma sapan hareketleri yapmaya karar verdim.tecrübeli arkadaşların beni yönlendirmesini ve tecrübelerini paylaşmasını arzuluyorum.
unutmadan bir özlü söz aktarayım ki beni tetikleyen bu oldu ;
"Hayatta En Büyük Risk, Risk Almamaktır"
30 yaşında bi motorcu olduğumda keşke dememek için şimdi kafamı-gözümü kırmaya hazırım :cat:

Son düzenleme:
düşersin,yaralanırsın,motorun pert olur vb. çok şey gelir başına gel yok yakınken vazgeç.akıllı işi değil bu hareketler :)

Kolay gelsin diyeyim ben bu konularda tecrübeli değilim ama benden sana tavsiye git trafiğe kapalı alanlarda çalış.Stopy yaparken arkadan bir tane apache gelip sana arabayla,motorla çarptığında hiç bir kıymeti yok.Bu arada bu hareketleri yaparken bizim için video çekmeyi unutma...:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
düşersin,yaralanırsın,motorun pert olur vb. çok şey gelir başına gel yok yakınken vazgeç.akıllı işi değil bu hareketler :)

aklımdan zorum yok ama egolarım beni bırakmıyor.Keşke dedemek istemiyorum.Bu tıpkı çıkma teklifini kabul etmeyeceğini bile bile o kıza gitip seni seviyorum demek gibi bişey

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu hareketleri yaparken bizim için video çekmeyi unutma...:)

aklıma geldi aslında yaparken bir kamera bulurum.Zaten kameradan bakıp nedere yanlışlık yaptığımı görmem gerekir

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:27 ----------

çelişkili ifadeler bunlar!

sonuçta motosikleti , kaskımı , elbiselerimi seviyorum.onları almak için çok çalıştım.ama bazen de dünya malı dünyada kalacak diyorum

yap dostum bende yapcam stopie.. ama boş bi alanda yap düşersen gören olmasın :)

Profesyonel bir stunt-rider olmak istiyorsan birşey diyemem ya da derim, Gidip işin ehli insanlardan eğitim al..

Ama böyle düşündüğünü sanmıyorum çünkü ciddi düşünsen forumdan medet ummazdın..

Bunları sadece aksiyon için yapmak istiyorum, havam olsun şanım yürüsün diyorsan da kendi canın olduğu için ve trafiğe kapalı alanda yapacağını farz ederek bana söz düşmez..
Gene de internette türlü video var..İyice izleyip bir fikir edinebilir ve daha evvelden konuyla ilgili kişileri yardıma çağırabilirsin ki bu başlığı açarak yapmışsın bunu da..

Deneme videolarını ilgiyle bekliyorum..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
hocam... sen bilirsin ama ben yapma etme derim...
kafa kırılması: 5.000 tl ve 6 ay istirahat
kol kırılması : 2.000 tl ve 3 ay istirahat
QUOTE]

sonuçta bi risk var ama.korumalı elbiselerim ve kaskım da var.becerikli ve tecrübeliyim.yılın 365 günü motor tepesindeyim.yapanlardan neyimiz eksik ?

sonuçta bi risk var ama.korumalı elbiselerim ve kaskım da var.becerikli ve tecrübeliyim.yılın 365 günü motor tepesindeyim.yapanlardan neyimiz eksik ?

yapanlardan eksiğimiz yapana kadarki düşüş kalkışlarını, pert ettikleri motorları görmemiş olmamız ki şovlarında bile düştükleri, motoru düşürdükleri görülür.

hastasıyız stopinin driftin tektekerin ayrı konu :cherry:

apache rtr 150

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

Beraber başlayalım.Bakalım kim daha önce hastanelik olacak.Çok güzel asfaltı olan kolay kolay arabanın da geçmediği bi yol buldum orda yapıcam

yok bea hastanelik olcak kadar yüksek hızda yapmayallım 3 den 2 ye at öne yüklen asıl freni :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yok bea hastanelik olcak kadar yüksek hızda yapmayallım 3 den 2 ye at öne yüklen asıl freni :bounce:

ben ne olur ne olmaz diye bikaç tane koruma takozu taktırıcam.sinyalleri çamurlukları söktüm bile.yavaşta usul usul başlarız..

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben bi sinyal kırsam dünyanın parası başka bi motorla yapayım bari :salut:

cbr la yapan bi arkaş var
8832_162332214816_699049816_2395141_8348487_n.jpg

KUVVETMİRA.. mustanoglu'ndan yukarda bir alıntı almışsın.. nasıl olduysa onun yazısı benden alıntı alınmış gibi duruyor. düzeltirmisin?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar