lastik yamuldu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tvs apache min lastiği yalpa yapıyor.lastik yerine tam oturmuş durumda ve jant da eğrilik yok . tairci lastiği değiştirmek lazım dedi ama düzeltme imkanımız yok mu daha lastik gıcır gıcır nası yapsak nası olur ?

Moderatör
Lastik motorundaki en önemli şey. Jantın da yamulsa, lastiğinde gidip yenisini al, düzeltmeye uğraşma. Eğer vereceğin para hayatından daha önemli değilse tabi.

dostum lastik irc galiba bende irc kullanıyorum, lastık yalpa yapıyorsa sakıncalı,marka lastikten şaşma bence yerlimalı yurdun malı deyip alma ! benim gibi, degiştir zannedıyorum duzelmez, sonucta can taşıyosun .

Eğer yamulma eğrilme lastikte ise nasıl düzeltilebilir ki??? Yeni bir lastik görünüyor sana.

Forumdan Uzaklaştırıldı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

[/COLOR]
dün yenı ön arka IRC lastık aldım canavar gıbı valla yol tutusu felan gayet guzel:) ırc bayısı deılım:D tvs apachelrın kendı lastıklerı dandık bence :)

..............

yeni lastik alma kardeşim
lastk havasını ındır yanaklarına sabunlu su sür.
70 80 hava bas ama yara yoksa varsa gümletirsin.
tak diye yerine gelmesi lazım

lastik patladığında azda olsa yol yaptıysan veya lastik birden patladıysa lastik yamuluyor bidahada düzelmez .çok uğraştım bi aralar sabun sürdüm gres sürdüm jel deterjan sürdüm yok.
birkere darbeyi aldımı tamamdır. yenisini almalısın.

evet arkadaşlar güzel konu bende lastikaldım gidon biraz sallayınca balansına baktırdım usta bulastiğin kalıbından dedi aldığım yerde ilgilenmedi lastik üstüme kaldı motor 100cc cub cantlar sıfır alındı lastik irc tubaless. metzeler alsaydım dağamı iyi olurdu

aynı sorun bendede var arkadaşlar ybr ye aldım bir süre iyi gibiydi şimdilerde yalpalama yapıyor geçen bende araştırıyordum demek lastiktenmiş :( olmassa aldığım yere geri vermeye çalışayım bakalım ucuz diye aldık ama demekki sıkıntı çıkıyor

Lastikle jantın arasına 100-200 tl sıkışmış gibi duruyor. Bundan yalpalıyo olabilir:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:38 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:05 PM ----------

[/COLOR]

..............

ben ilk başta lastikleri çok beğenmiştim freni çaktın mı asfaltı kavrıyor ama niye yamulduğunu anlayabilmiş değilim yepyeni lastiği değiştirmekde içimden gelmiyor bi süre binicem düzelmezse LASTİK YAKARIM :) EN AZINDAN HAVAM OLUR :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar