Arama sonuçlarınız

1. attraction

bu motor ne marka bilen varmı ?

2. attraction

Müthiş ve gerçek, Bu bir haberdir

Özelikle büyük şehirlerdeki trafik yoğunluğunu çok düşünen mucit Dursun, eline geçirdiği jeneratör motoruyla tek kişilik helikopter yapma projesini hayata geçirmek için çalışmaya başladı. Jeneratör motorunu beline sıkı bir şekilde bağlayan mucit Dursun, jeneratöre bağlı bir pervaneyi de başının...
  3. attraction

Rize'de Yaşanmış Gerçek Olay

Cok Ibret verici bir Olay... RİZE'DE YAŞANMIŞ GERÇEK OLAY Adamın biri arabasıyla giderken yolda bir yolcu alırarabaya.. .. adam arka tarafa biner.....şöför...- eee hemşerim kimsin nereye gidersin...der. ... yolcu- ben Azrailim..canını almaya geldim der...... şöför alaycı bir tavırla- sen mi...
  4. attraction

Yurdum insanı el atmış mevzuuya :D

"uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir" klişesinin uyarlanmış hali. ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ? yurdum insanı el atmış mevzuuya. - aloo, aloo, abi ben öz gaziantep istanbul-ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi...
  5. attraction

Bikaç video (embesillik mi desem, şanssızlık mı desem...)

http://www.stupidvideos.com/video/Snowplant/?m=new#231266 http://www.stupidvideos.com/video/stunts/Motorcycle_Crashes_Into_Desert_Wall/ http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Motorcycle_Skiing/#13286 http://www.stupidvideos.com/video/just_plain_stupid/Motorcycle_Idiot/#870...
  6. attraction

Honda 600f hayırlı olsun Necdet(diriver600f)... Nazar boncuğunu unutma

Hayırlı olsun Necdet abi... Kurban kesmene rağmen hala başın dertten kurtulmuyor. En kocamanlarından bi nazar boncugu asalım senin motora :mrgreen:
  7. attraction

boyayalım abiler :D:D

aprilia rs 250'i tss 500 yapmak için para topluyoruz haydi boyayalım abiler
  8. attraction

18 saniye dayanabilirseniz cok zekisiniz:D

kırmızı kutuyu tutunve mavi kutulardam kacın ve duvarlara dokunmayın bakalım ne kadar dayanacaksınız:mrgreen::mrgreen: http://members.iinet.net.au/~pontipak/redsquare.html
  9. attraction

aprilia rs50 Exrema yeni egzoz :D:D

bu eski hali sonra ne kadar da çirkinmiş:D buda yeni hali üzerinde grenajlar yok boyicaz die cıkardık zımparalıyoruz
  10. attraction

extrema rs50 toplandı hemde sazlı sözlü:)

sözde yarım saatte toplarım dedi ama motoru 1 günde zor topladık:queen:bu akşam test sürüşünü de yaptık.sornra özerin yanına ugradık donmuştuk cayını da içtik hemde para bile almadı saolsun... motoru actık :) krank kırık işte:mrgreen:piston parcalarını temizledik.. şase de öle cıplak...
  11. attraction

milli takım geyikleri

Fatih Terim: Hakan sen topları Necatiye indireceksin Hakan Şükür: Tamam abi Fatih Terim: Abi değil hoca diyeceksin Hakan Şükür: Kime Necatiye mi hoca diyecem? Fatih Terim: Hayır aptal herif bana Hakan Şükür: iyi de sen oynamıyon ki , topları sana indirsem taç olur Fatih Terim: Fatih soyun...
  12. attraction

Kız arkadaşın yok mu dialogları

kiz arkadasin yok mu? -cumaya gitti, gelecek. -kiz arkadasin yok mu? -yok mu" derken bir alay mi sezdim yoksa bana mi öyle geldi? -yok canim ne münasebet! -yıkıl karşımdan! -emredersin abi! -kız arkadaşın yok mu? -olsa dükkan senin... - kız arkadasın yok mu? - dur bakalım bi dk... karyolanın...
  13. attraction

yanlış numaraya verilen alternatif cevaplar

- fatmayla görüşecektim - yok güzelim. dunyayı kurtarmaya gitti. son aldigi is supermeni asmis da. - .................... - aloo - kemal evde mi? - yok canim evde. bu ülkede hayat yok dedi, basti uzaya gitti. - .................... - aloo - şermin sen misin? - bilmem ki. bi dakka bekleyin...
  14. attraction

benzer resimler...

15. attraction

komik telsiz muhabbetleri..

5690: > >"Burada çekilmesi gereken bir araç var". > >5491: > >"Efendim, ben sahilden intikal ediyorum". > >Merkez: > >"91, sen bulunduğun yerde kal, 31 çeksin". > >............................. .................... .........................= >.................. > >7553:"Kaçan aracı takip...
  16. attraction

yavşak nedir??

işte bomba imha ekibi ve ekibin arasına sızan bir yavşak...
  17. attraction

Doğumhane diyaloğu

85 yaşında bir adam doğumhanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar: - içeride doğum yapan bayan yakınınız mı? - Evet, eşim. - Ama bayan 25 yaşlarında... - Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani? - Yoo, aklıma...
  18. attraction

üper bir diaolog (Ama siz yapmayın )

Üniversite yemekhanesine giren bir öğrenci tüm yerler dolu olduğundan >gidip üniversite profesörünün oturduğu masaya oturmuş. >Profesör kaşlarını çatarak; >-" Öküzler ve kuşlar ayni masada oturamaz!" >Öğrenci; >-"O zaman ben uçuyorum..." >Profesör cevaba çok sinirlenmiş, sınavda öğrenciye takmış...
  19. attraction

selamlar...

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum extremanın kardeşiyim siteyi onun nickle takip ediyodum daha önceden bende üye oliim dedim:D:mrgreen: