Arama sonuçlarınız

1. yalniz_prens_07

Neler oluyor anlamadım...

Merhaba arkadaşlar... Ybr 125 motorum var 2009 model. bir süre önce alt motordan tıkırtılar gelmeye başladı. öncelikle şunu söyliyeyim sakin binen bir insanım, motorumu hiç bir koşulda zorlamam. bir şey olmaz sanırım diyerek böyle devam ettim. Bir süre sonra motorun üstündeyken hareket etmezken...
  2. yalniz_prens_07

YBR 125 egsoz kesici

Merhaba arkadaşlar. Biliyorum YBR'nin egsoz kesicisi bulunmakta fakat benim istediğim 8-9 devire gelince kesmesi aynı arabalardaki ses açıkçası istediğim. Bu konuda nasıl bir öneriniz olur. teşekkürler...
  3. yalniz_prens_07

Yine aranızdayım:)

Merhaba arkadaşlar. 2009 yılından sonra uzun bir süre yoktum. iş güç derken 2013'teyiz. Tekrar aranıza katılmak gerçekten güzel. Eskisi kadar çılgın bir motorcu olmasam da yine motosiklet benim için vazgeçilmez bir tutku. 2,5 yıl kadar önce evlendik açıkçası eşim motosikleti pek sevmiyor...
  4. yalniz_prens_07

internet alışverişi

merhaba arkadaşlar. Antalya'da yaşayan bilgisayar danışmanıı olarak görev yapan bir gencim. bir arkadaşımızın formuda internetten gördüğü motorsiklet ve ürünlerini aldığını okudum. Arkadaşlar sadece motor değil. herhangi bir ürünü internetten alırken tek bir sitede bağımlı kalmayın ve araştırın...
  5. yalniz_prens_07

yamaha ybr normalde ne kadar yakar???

Merhaba arkadaşlar... 26 eylül 2007 tarihinde yamaha YBR-125 aldım. Şu an 2600Km'yi geçti fakat yakıt tüketimi korkunç bir şekilde devam etmekte. servis 3000 bakımına gelince emisyon ve sübap ayarları yapılır o zaman çok az yakar diyorlar ama çoğu YBR kullanıcısı motor kendini buldukça...
  6. yalniz_prens_07

beyaz far

merhaba arkadaşlar. Motoruma beyaz far taktırmak istiyorum ama bazı arkadaşlarım beyaz farın bana sadece eziyet olacağını yolu göstermeyeceğini sölüyorlar. Arabalara takılan özel beyaz farlar varmış onların da fiyatları baya uçuk bişi. Aranızda motoruna beyaz far taktıran oldu mu veya taktırsam...
  7. yalniz_prens_07

95 mi yoksa 97 mi

merhaba arkadaşlar biliyoruz ki motosikletler 95 oktan kurşunsuz kullanıyor fakat bazı yamaha ybr kullanıcıları 97 oktanı tercih ediyor ve bazı motosiklet sahipleri 125 - 250cc bir motora 97 oktan kurşunsuz benzin kullanıyor. 97 oktan kurşunsuz benzin katıldığı zaman motorda oluşacak arızalar...
  8. yalniz_prens_07

65 YTL ye takım buldum

merhaba arkadaşlar. Antalya'da geçen gün motorla kaza yapan bir arkadaşım vardı. lanet etti motora ve artık binmiceni söledi. kask mont diz korumalık maske takımını bana 50YTL ye verecek ve tertemiz (kaza yaptığında kask hiçbiri üstünde değilmiş) sizce ne dersiniz alayım mı?
  9. yalniz_prens_07

koltuk hakkında

merhaba arkadaşlarım. Ben motorumu apartmanıma koyuyorum ve sayın sevgili ve şerefsiz yönetici dışarı koy falan gibi laflar ediyor. bende inadına hep içeri koydum. Geçenlerde benim koltuğu biri yırtmış (büyük çapta değil tabi) Hemen yöneticiye çıktım dedim böyle böyle "ben bilmiyorum " diyerek...
  10. yalniz_prens_07

polisten kaçmanın cezası

merhaba arkadaşlar. Ben antalya Real hipermarketler zincirinde güvenlik görevlisi olarak çalışan bir kişiyim. Öğle yemekleri için trafik ekipleri ve yunuslar her zaman gelirler bize. yeni de motor aldığım için çok şey sordum ve yaklaşık 1 saat kadar sohbet ettik. Bu sohbeti videoya alamadım ama...
  11. yalniz_prens_07

yağ değişimi

arkadaşlar merhaba. Benim makine 500kmde yağı değişecek şu an bir zorlama yaptım 100kmye gelince motor artık hız yapmadı ve 5. vitesin son gazına dayadım. İçindeki yağ daha alıştırma yağı dedikleri yağ. Şimdi ben bu YBR'nin yağını değiştirdiğimde 100kmyi devirecek mi yoksa yine böyle mi kalıcak...
  12. yalniz_prens_07

motorlarda alarm sistemleri

arkadaşlar motoruma alarm taktırıcam malum antalya artık istanbul'dan beter diyorlar. 3 gündür şöyle bir dolaşıyorum 75YTLden aşağı inen yok. Ya arabaya bile 100YTL ye takılıyormuş benim motora neden 75 anlamadım gitti. Sizce YAMAHA YBR-125'lik bir motora alarm sistemi kaça takılır?
  13. yalniz_prens_07

antalya'dan merhaba

merhaba değerli arkadaşlarım. Öncelikle şunu söylemek isterim profesyonel bir motosiklet kullanıcısı değilimdir. Bu siteye üye olma amacım hem yeni arkadaşlar tanımak hemde zorlandığım konu veya bilemediğim bir konu olduğu zaman burdan yardım almaktır. Bİliyorum ki burda artık motosikletin piri...
  14. yalniz_prens_07

yamaha YBR-125

arkadaşlar merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Yeni bir YBR-125 aldım 2008 model (en azından ruhsatında 2008 yazıyor) simdi merak ettiğim bir kaç konu var. Biliyorum ki aranızda bu makineyi yıllarca kullanmış olan veya çok iyi tanıyan arkadaşlarım vardır. 1-) Uzun yol (100-200Km) hiç gaz...

Yeni mesajlar