internet alışverişi

merhaba arkadaşlar. Antalya'da yaşayan bilgisayar danışmanıı olarak görev yapan bir gencim. bir arkadaşımızın formuda internetten gördüğü motorsiklet ve ürünlerini aldığını okudum. Arkadaşlar sadece motor değil. herhangi bir ürünü internetten alırken tek bir sitede bağımlı kalmayın ve araştırın. daha ucuzlarını mutlaka bulursunuz. Kendimden örnek vereyim. 2GB flash disk antalya'da şu an ki fiyatı 39 YTL. mağaza fiyatı bunlar. internette 2. el sayfalarına bakıyordum sonradan bir site de sıfır ürünleri buldum. sitenin ismini de vereyim www.hizlial.com burdan 2 GB Flash diski 5YTL ye aldım kargoyla beraber 8YTL bir fiyat söylendi ve şu anda elimde. 39 YTL nerde 8 YTL nerde.
hepinize kolay gelsin.

abi sen galıba hastanlandın rapor almak ıstıosun :queen:

sitede reklam yasak forum kurallarını okursan ıyı olur

ama bılgılendırdıgın ıcın saol ... konu dısına acsaydın daha ıyı olurdu ...

bilgi için teşekkürler ve haklısın da ben de piyasadaki 250 milyonluk logitech bluetooth kulaklığı internetten 80 mil.a almıştım.. iyi araştırmak gerek.. motor malzemeleri için de öle ki forum takip ettiğimizde mt ci arkadaşların da bunun farkında olduğunu ve alınabilecek bir çok ürünü internetten aldığını farkedebiliriz :D

5 ytl ye hangi bellekmiş o ?

1 gb lık bile 11 ytl den aşağı yok arkadaşım:silent:

İnternetden ALIŞVERİŞLE alakalı bir konum vardı...aynı hesap...internette kelepir şeyler bulabiliyoruz...

Bu iş için İngilizce azda olsa bilmeniz veya bilen birinden yardım almanız gerekir...yoksa sitede benim gibi kafanız karışıyor...

Evet arkadaşlar MD de sürekli takip ettiğim bir üye arkadaşın topiğini buraya alıntı yaparak sizlere İnternet Üzerinden yapılan alışverişlerde uygun fiyat avantajı hakkında bilgiler aktaracağım..

ÜRÜNLERDEN GÜMRÜK BEDELİ ALINMIYOR....BELLİ BİR RAKAMIN ALTINDA OLDUĞU İÇİN...

örneğini verdim bu kask modeli Nolan X-801R ....

gitti gidiyorda 2.elde bile 300 gaymeden açılış fiyatı var...400-450-500 arasında değişen fiyatı var...

89 dolar bedelle bu siteden alınmıştır...40 dolarda kargo ücreti...adrese gelmiştir..

bu site EBAY tarzı...tahminlerime göre RAF ÖMRÜNÜ tamamlayan malları uygun fiyata satıyor...fiyatlar harika...be paketleyip 40 dolara size sağlam bir şekilde yolluyor...evet olay bu kadar basit...şimdi alıntılar yaparak olayları size aktarıyorum...

sitenin adı...

www.denniskirk.com

buradan sonrakiler aynen alıntıdır...işinize yararsa...

26 şubatta verilen kask siparişi 03.03.2008 itibariyle elimde sorunsuz..
tasıma kılıfı bugu camı ve bılımum el kıtabıyla bende..
gözlüğümü biraz kastırması dısında super oldu
tekrar tesekkurler mete abi

akhunma' Alıntı:
ARKADAŞLAR FAYDALI OLACAĞINI DÜŞÜNDÜM...

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Bİ DE BU VAR. BUĞU ÖNLEYİCİ CAMMIŞ... BU DA YANINDA GELDİ.

akhunma' Alıntı:
Tüm üyelerine selamlar, sevgiler. Yaklaşık 1 ay önce Derbi GPR 125 R :deli: satın aldım ve bu kültüre ilk adımımı attım. Yılların arabacısı bir anda motorcu oldu çıktı :) ve neden daha önceden bu iki tekerlekli huzur makinasına merak salmadığını sorgular oldu...

Hemen konuya gelmek istiyorum. Her tür motosiklet kullanıcısına hitap edecek ve çok faydalı bir olay olduğunu düşündüğüm için sizlerle paylaşmak istiyorum.

Motoru aldım ama kask, mont, eldiven gibi güvenlik ekipmanlarını - özellikle kaliteli olanları - nasıl ve nereden alacağımı bilmiyordum. Ve...........

www.denniskirk.com diye bir siteye ulaştım.

BURAYA DİKKAT!

Siteye üye oldunuz... Fatura ve Ulaşım adresini falan doldurdunuz vb. işlemleri yaptınız.

Siteye girişte sol üst tarafta OUTLET STORE diye bir bölüm var. Buradan motosiklet tipinizi seçiyorsunuz. Racing motosikletler (Metric Bike) olarak geçiyor. Motor tercihinizi tıkladıktan sonra, sayfanın ortasında çıkan SHOP BY DISCOUNT bölümünde 25-49% / 50-59% / 60-74% / 75-90% bölümleri var. Burada SIFIR ürünler süper ucuz fiyatlara satılıyor.

Örnek verecek olursam (Kendi yaptığım bir satınalma işlemi) 75-90% bölümünden Nolan X-801R model kaskın internette bulabildiğim en düşük fiyatı 300 Euro iken bu siteden 96 Dolara satın aldım ve kaskım 9 gün sonra iş adresime teslim edildi :)

BURAYA ÇOK DİKKAT!

Üyelikten sonra Login olup beğendiğiniz ürünü ADD TO CHART diyerek sepete ekliyorsunuz. Daha sonra GO TO CHECK OUT diyerek devam ediyoruz. Karşımıza FATURA adresimiz çıkıyor. Doğruluğundan emin olup devam ediyoruz. Ve son olarak nasıl gönderileceğini soruyor. (UPS vb.) Türkiye için Teslimatta ödeme (COD) yani (Cash On Delivery) seçeneği yok. En ucuzu EXPRESS MAIL. Peki "BÜTÜN HERŞEY DAHİL FİYATINI NEDİR?" diyenleri duyar gibiyim.

OLAY ŞÖYLE OLUYOR. KAYIT OLDUM, SİPARİŞİ VERDİM, LİMİTİ OLAN BİR KREDİ KARTIMI YAZDIM VE GÖNDERİ TÜRÜNÜ SEÇTİM (EXPRESS MAIL TAVSİYEM ÇÜNKÜ EN UCUZU). DAHA SONRA HEMEN BİR E-MAİL ALIYORSUNZ. FATURA GİBİ BİŞİ.
BU ŞU DEMEK. SİPARİŞİNİZİ ALDIK. BEKLEYİN HESABI.

SONRA BU AMCAMLAR SİPARİŞ VERDİĞİNİZ ŞEYİN AĞIRLIĞINI ÖLÇÜP, KARGO FİYATINI HESAPLAYIP SİZE E-MAİL ATIYORLAR. (YAKLAŞIK 1 EN GEÇ 2 GÜN SONRA) DİYO Kİ SİPARİŞİN BU KADAR TUTTU KARGO DA BU KADAR TUTUYO TAMAM MI GÖNDERELİM Mİ DİYOLAR :)

YANİ SİPARİŞ (MESELA BENİM KASK) 89 DOLAR + 40 DOLAR (BENİM KARGO ÜCRETİNİ BU KADAR HESAPLAMIŞLAR) TOPLAM 129 DOLAR = YAKLAŞIK 150 YTL. YE KASKIMI ALMIŞ OLDUM :)

9 GÜN SONRA KASKIM GELDİ. ON NUMARA PAKETLENMİŞ OLARAK :)

UMARIM YETERİ KADAR ANLATABİLMİŞİMDİR. İNGİLİZCESİ OLAN ARKADAŞLAR ÇOK RAHAT BU SİTEYE GİRİP KARIŞTIRABİLİRLER. ABİ NE ARARSANIZ VAR. VE EN ÖNEMLİSİ İŞLEMLER ÇOK BASİT, GÜVENLİ VE HARBİDEN ÇOK UCUZ ARKADAŞLAR. Bİ BAKIN DERİM.

BU KONU İLE İLGİLİ TÜM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. HERKESE GÜVENLİ VE KAZASIZ SÜRÜŞLER DİLEĞİYLE...

site kullanımı şu şekilde...

akhunma' Alıntı:
www.denniskirk.com dan KASK, MONT, ELDİVEN VB. SİPARİŞ ÖLÇÜLERİ NASIL ALINIR - DERS 1 :eek:

UMARIM BİRİLERİNİN İŞİNE YARAR. YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM.

Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:

BU ARADA DENNİS KİRK AMCAM ARADI. "TÜRKİYE' DEN DELİ SİPARİŞ GELİYO, ORALARA GELİNCE Bİ GÜZELLİK YAPICAM SANA" DEDİ :)

aynı kasktan hemen edinen arkadaşlar...çok basit diyorlar...

bulosel' Alıntı:
Tesekkür ederim arkadaslar... :)
İste kaskım, NOLAN X-801R TIGER SS REPLICA,

Bu da kitapcıgı ve siyah bir parca, bunun ne oldugunu anlamadım :D

10_uR' Alıntı:
pict0002gr4.jpg

pict0003ua7.jpg

pict0004zx3.jpg

Bu Faturası
pict0007xl3.jpg

Bunlarda Mont içi korumalıkları
pict0006xp8.jpg

Slowokan'a yardımları için çok teşekkürler :)

aynı siteden deri mont alanlar...

spawnem' Alıntı:
6630 la kalite bukadar arkdaslar

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

artık biz bu konuda tecrubelimi olduk ;)
canna aldığın firmadan ürünun barkod numarasını al bu numara sana heryerde lazım olucak. bir ay beklemen gerekiyor.bişi yapmak için erken. 20 gun sonra 444 1 788 ptt cağrı merkezinden bilgi alabilirsin.

beyazs' Alıntı:
Arkadaşlar,

07/01/2008 tarihinde verdigim kask siparisim, bugun (29/01/2008) tarihinde geldi USPS ile siparis etmistim.

Gelen PTT gorevlisine 2 YTL odedim sadece. :)

Kaskı denedim, ancak ufak geldi, biraz sıktı. Isteyen arkadasa, 140 $'a (bana maliyeti) verebilirim. Sıfırı 385.95 $'dır. Ilgilenenler PM atabilir ya da 0-536-2177123 numaradan bana ulaşabilir.

Nolan X-801R Helmets - Sea Replica, Large beden. (MEDIUM giyenlere olur. Cunku ben normalde Large kask kullanıyorum ancak bana kucuk geldi) Koruma kılıfı ve buğu önleyici camı ile beraber.

e01010802.jpg

e01010802b.jpg

sadece Nolan değil...başka markalarda var...

MithatKILIC' Alıntı:
mikitv' Alıntı:
gundelfingen' Alıntı:
bugün gelmiş Türkiyeye bakalım ne zaman elime ulaşacak

Arrived Abroad, February 13, 2008, 7:35 am, TURKEY
International Dispatch, February 09, 2008, 11:02 am, O'HARE APT/CHICAGO
Processed, February 09, 2008, 11:01 am, CHICAGO, IL 60666
Processed, February 08, 2008, 8:15 pm, GRAND RAPIDS, MI 49588
Processed, February 08, 2008, 5:50 pm, GRAND RAPIDS, MI 49501
Electronic Shipping Info Received, February 08, 2008

benimkide gelmiş :) sabırsızlıkla bekliyoruz :)

inşallah bir aksilik çıkmaz, gerçi satıcıya gift yaz dedim, yazamıyorsanda 70.usd falan değer yaz dedim,tamam dedi ama, birde yazarsa 422.usd , tam pişmaniye olurum , 8O

5. günde paket ofisime geldi , çok sevindim , resimler aşağıda
:) :)

CIMG1753.jpg

CIMG1754.jpg

CIMG1755.jpg

Arkadaşlar geçen ay denniskirk ten aldım ben de

X-801R M beden kaskımı.85 dolar+46 dolar kargo parası ve 5 günde postacı dayı ücretsiz olarak ulaştırdı elime.Kaskların bu kadar ucuz olması yapım yılından kaynaklanmakta.Benim aldığım kask eylül 2004 yapımı ama tabi ki sıfır.Tek kötü yanı boyun altı birleştirme aparatı çıtçıtlı ya da geçme değil bildiğiniz kayışları bağlamanız gerekyor.Biraz da ağır ama yine de Türkiyede halen 390 euro (dolar da olabilir hatırlamadım şimdi) ya satılması karşısında bu kadar ucuz olması cazip geliyor.Korkunuz olmasın gayet güvenilir site.

saygılarımla...

Mete Han Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş itinayla sunar..:bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten bir sürü yere bakıyoruz aslında :)

Mete Han Prodikşın ve Bilumum Ekşın A.Ş itinayla sunar.. diyon sonra ben komisyon falan almıom diyon ne ayak ? :p

merhaba arkadaşlar. Antalya'da yaşayan bilgisayar danışmanıı olarak görev yapan bir gencim. bir arkadaşımızın formuda internetten gördüğü motorsiklet ve ürünlerini aldığını okudum. Arkadaşlar sadece motor değil. herhangi bir ürünü internetten alırken tek bir sitede bağımlı kalmayın ve araştırın. daha ucuzlarını mutlaka bulursunuz. Kendimden örnek vereyim. 2GB flash disk antalya'da şu an ki fiyatı 39 YTL. mağaza fiyatı bunlar. internette 2. el sayfalarına bakıyordum sonradan bir site de sıfır ürünleri buldum. sitenin ismini de vereyim www.hizlial.com burdan 2 GB Flash diski 5YTL ye aldım kargoyla beraber 8YTL bir fiyat söylendi ve şu anda elimde. 39 YTL nerde 8 YTL nerde.
hepinize kolay gelsin.

eğer danışmanlık yapıyorsun neyin nerde ne kadar olduğunu az çok bilyorsundur araştırma yapmana gerek yok zaten ve anlaşmalı olduğun bir toptancın vardır ordan en uygun şekilde alırsın. misal
Kingston 4GB Data Traveler R6Mb W3Mb (Mor) bu ürünü 15usd ye alabiliyorum ben toptancımdan.
bahsettiğin eticaret firmasıda ünlü büyük bir bilişim firmasının yan kuruluşu rekabet yaratman amaçlı orayaı faliyete geçirdiler

metehan sana alıntı yapacaktım , forum iiiice uzar gider insanlar aşşağı inerken zorlanır diye vazgeçtim :p one abi öle :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar