65 YTL ye takım buldum

merhaba arkadaşlar. Antalya'da geçen gün motorla kaza yapan bir arkadaşım vardı. lanet etti motora ve artık binmiceni söledi. kask mont diz korumalık maske takımını bana 50YTL ye verecek ve tertemiz (kaza yaptığında kask hiçbiri üstünde değilmiş) sizce ne dersiniz alayım mı?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
65 ytl neden cıktı pekı ? :)

aynı zamanda emınmısın ama sonradan gene kullanmıcagına motor, artı verıcegı seyler dandık olsa bıle fıyat iyi ama ne bılım yanı sen bılırsın genede

bi monta 380 ytl verdikten sonra 65 ytl çok komik bi rakkam hiç düşünmeden al derim

alma denecek bir rakam değil ki söylediğin,eğer arkadaşının hala o teklifi geçerliyse durma hemen KAP !!!

fiyat iyi ama marka model de önemli özellikle kask ve mont konusunda

65 YTL ye takım buldum - Bugün, 13:49 PM
merhaba arkadaşlar. Antalya'da geçen gün motorla kaza yapan bir arkadaşım vardı. lanet etti motora ve artık binmiceni söledi. kask mont diz korumalık maske takımını bana 50YTL ye verecek ve tertemiz (kaza yaptığında kask hiçbiri üstünde değilmiş) sizce ne dersiniz alayım mı?

takımı 50 lirayamı 65 lirayamı buldun:silent::silent:

Wallace paşamın dediği gibi marka ve kalite çok önemli... Daha sonra üzülmemek için araştırıp alman bence en mantıklısı..

yapmayın allah askına 2 karton sıgara parası 20 gun sıgara ıcmesın ıste mont la kaskı begenmez se artcısına gıydırsın ne bılıyım yedek yapsın zor zamanda lazım olur arkadasım sen al alınmıs alınmıstır

al arkadaşım zaten en dandik kask 30 ytl ki montu 50 den aşşa bulamassın artık sen yap hesabını :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşına söle 70 ytl veriom bana versin üstüme olmasada satılır :)

çok ucuzmuş hani olur da ekipmanlar da biraz kaliteli(zannetmiyorum) bişi se hiç durma

üstüne 5 ytl de bahşiş ver:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ne düşünüyosun markası ne olursa olsun bedava ben maske aldım 48 ytl hiç düşünme hayırlısı olsun.

Moderatör (forrap)
Kaza anında hiç bir koruması olmadığına göre motora lanet etmesinin ötesinde çok bilinçli bir kullanıcı olduğunu sanmıyorum.Almış kask mont vs. ama nasıl bişeyler almış ? Çok bilinçli biri olup kaliteli birşeyler aldıysa neden takım halinde her şey olmasına rağmen hiç birini takmamak gibi bir işin içinde oldu onu da anlamak güç..
Kısacası..
Markalar da önemli,safabet,wiwi ya da türevleri bir kask + korumasız mont + maske ve dizlik çok bir para yapmaz.Ama daha kaliteli bir seriyse tabi ki o paraya alınabilir...
Tam olarak markaları söylersen ve daha detaylı bilgi verirsen daha çok yardımcı olabiliriz.

Bu arada arkadaşın motoru bırakması doğru karar :cat:

Korumaları almış olmak için alan motosiklet kullanıcılarının motoru kullanmaması tercihimdir..

hiç farketmez o fiyata markalı olmasada korumalı olsa yeter... İdareten al ama ileride mutlaka kaliteli bişeyler al kendine...

al bence kaçırma kullanmasan bile hayrına verırsın bırısıne...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar