beyaz far

merhaba arkadaşlar. Motoruma beyaz far taktırmak istiyorum ama bazı arkadaşlarım beyaz farın bana sadece eziyet olacağını yolu göstermeyeceğini sölüyorlar. Arabalara takılan özel beyaz farlar varmış onların da fiyatları baya uçuk bişi. Aranızda motoruna beyaz far taktıran oldu mu veya taktırsam önümü görme şansım olur mu?Hani belki içinizden bir arkadaşım taktırmıştır diye düşünüyorum.

ben yuvarlak duylu taktım ampül yandı siyahlaştı farımın içini buhar yaptı parın aynası bozuldu sarı ampülüm daha iyi gösteriyodu beyazın gösterme mesafesi çok az sadece şekil için taktırıyorlar bence taktırma

merhaba arkadaşlar. Motoruma beyaz far taktırmak istiyorum ama bazı arkadaşlarım beyaz farın bana sadece eziyet olacağını yolu göstermeyeceğini sölüyorlar. Arabalara takılan özel beyaz farlar varmış onların da fiyatları baya uçuk bişi. Aranızda motoruna beyaz far taktıran oldu mu veya taktırsam önümü görme şansım olur mu?Hani belki içinizden bir arkadaşım taktırmıştır diye düşünüyorum.

piyasada satılan 5 -10 ytl lik lerden sakın alma hem 3 günde patlıyorlar hemde aydnlatmaya faydaları yok.

tavsiyem h4 taktır:cat:

2 ay önce bende taktım beyaz ampul fakat görüş baya azaldı.h4 bulabilirsem ondan almayı düşünüyorum..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
h4 ler sizin motoru nasıl kaldırıyor yaa ?? akü kaç amp. role mı takıyorsunuz ne yapıyorsunuz?

Ya benim farlar beyaz bildiğim kadarıyla.. Eğer öyleyse ben gayet memnunum :cherry:

beyaz çok güzel duruyor ama sarının aydınlatması uzak mesafeye göre daha güzel görüyorsun kaliteli beyaz far alcaksan eğer al derimm çünkü çok şekil duruyorr :)

h4 ler sizin motoru nasıl kaldırıyor yaa ?? akü kaç amp. role mı takıyorsunuz ne yapıyorsunuz?

ybr nin aküsü 5 amper,çok zayıf eğer 5-6 sefer marşa bastığınızda almazsa akü tırt oluyor.

role takmadım ama her ihtimale karşı far açma kapama düğmesi koydum ki en azından gündüz akü kendini toplasın diye

3 aydır filan kullanıyorum şuana kadar sorun çıkmadı aydınlatma gayet güzel:cat:

eğer 400 veya 500 ytl yi gözden çıkarabiliyorsanız beyaz (zenon) far çok güzel önünüzü gösteriyor,ben kullanıyorum ve çok da memnunum.

Motosikleti
Forza 250
Tek far oldugu icin kaldırır 55/60 watt h4 ampul.
Ben Mtec (japon) marka satıyorum işyerinde
Hatta forumdan komtan a satmıştım memnun kalmıstı.
İstersen pm den ulas ayarlarız.

zenon farlar motor için 250 ytl gibi ama aydınlatması harika satmayacağımı bilsdsem arabama takacağım

Motoruma H4 Philips bluevision taktım, ben memnunum. Yoldaki şerit çizgileri, levhalar çok iyi parlıyor gerçekten. Ama gündüz farkedilmesi sarı ampüllere göre biraz daha az. Sıkışık trafikte arabalara yakın geçmem gerekiyorsa uzunları yakıyorum.

vala ben orjinal yuvarlak ampulü söküp yerine 4 ytl ye cıvalı beyaz ampul taktım iyi eskisine nazaran memnunum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
xenon tak derim başka bişi demem 150 t mtec inkini kaldırmıyodu ama aküyü değişcen amperi yüksek alıcan ;)

benm motorum kendinden elektirik uretiyr 2004 yamaha ybr 125 k tel jant birezılya tipi ona nası olur sizce xenon far takmayı dusunuyrmda bilgilendirirseniz sevinirim

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza 250
Bunun icin göstergesinin resmini koymana gerek yoktu.
Kendinden elektrik üreten motorlarda xenon kullanılmaz.
Dinamodan gelen elektrik değişken voltajda oldugundan ancak halogen ampul kullanabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar