yamaha ybr normalde ne kadar yakar???

Merhaba arkadaşlar...
26 eylül 2007 tarihinde yamaha YBR-125 aldım. Şu an 2600Km'yi geçti fakat yakıt tüketimi korkunç bir şekilde devam etmekte. servis 3000 bakımına gelince emisyon ve sübap ayarları yapılır o zaman çok az yakar diyorlar ama çoğu YBR kullanıcısı motor kendini buldukça nasıl yakacağını bilir diyorlar. Simdi ben 33 YTL'ye 95 oktan benzin aldım (12lt) ... Alttaki ufak sayacı sıfırladım ki ne kadar yol gideceğimi göreyim. şu an depom çeyrekte ve toplam 311 km yol yapmışım sizce bu normal mi? Ve de şu var bir anda iniyor depo sayacı. Yani bugün yarım depoydu 35 kmde çeyreğe indi. Acaba diyorum ki teknik bir sorun mu var yoksa tüm YBR'lerde bu böyle mi?Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

abi bence normal bende mondial kt 125 var yazın benzinin düşük olduğu zamanlar

35 ytl'lik benzinle 450 km gitti

motorcu arkadaşlar hava şartlarından dolayı bazı motorların kış mevsimlerinde fazla yaktığını sölerler. :) havadaki soğumadan dolayı aynı performansı aynı çekişi benzin tamamladığını sölerler. :) bence normal ama redline'de kullanmıyorsan bi ayar ihtiyacı olabilir. orta devirlerde düz yollarda seyrediyorsan daha zevkli ve duygusal açıdan daha iyi olur bence :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar